Vyděšená ze špatného dýchání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
1.11.18 22:11

Začni si měřit tlak a tep v klidu. Já jaem si myslela, že chcípnu, jak jsem se nemohla dodýchat a zjistila jsem, že mám si příliš vysoký tep. 95-105 tepů za minutu. Vyklubala se z toho sinusová tachykardie. Takže klid na gauči až do porodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
1.11.18 22:18

Ahoj, snad tě trošku uklidním, taky jsem to zažila… V noci jsem se budila s pocitem ze mě někdo skrti a ne a ne se dodychat, naštěstí jak rychle to prislo, tak i odešlo a já měla krásné bezproblémové trhu… Do dneska nevím čím to bylo, trvalo to asi 14 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.11.18 22:18
@Janli píše:
Začni si měřit tlak a tep v klidu. Já jaem si myslela, že chcípnu, jak jsem se nemohla dodýchat a zjistila jsem, že mám si příliš vysoký tep. 95-105 tepů za minutu. Vyklubala se z toho sinusová tachykardie. Takže klid na gauči až do porodu.

Nooo taky hezky vyssi tlak mam id zacatku proto jsem doma vuc se zaměřím na tep kdyz ho budu měřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
1.11.18 22:22

@nunyqq No mazala bych s tím na gyndu. A nechala bych si vyšetřit štítnou žlázu plus srdíčko. Obojí se může projevovat dychacimi potížemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.11.18 22:27
@MartinaIrena píše:
@nunyqq No mazala bych s tím na gyndu. A nechala bych si vyšetřit štítnou žlázu plus srdíčko. Obojí se může projevovat dychacimi potížemi

Můj gynekolog tam neni tak v nemocnici je pohotovost ja to vydržím ale aby se neco nestalo mrneti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
1.11.18 22:32

@nunyqq tak srdce a štítnou žlázu ti vyšetří i obvodní lékař, i když jsi těhotná, to není gynekologický problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25046
1.11.18 22:35
@stinga píše:
@nunyqq tak srdce a štítnou žlázu ti vyšetří i obvodní lékař, i když jsi těhotná, to není gynekologický problém

To je fakt, respektive on vypíše žádanky na kardiologii a endokrinologii, takže v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.18 22:57

Už jsi byla u obvoďáka? V rámci těhotenského vyšetření by ti měl udělat EKG a tam se to případně projeví.

• Citovat
  • Upravit
53518
1.11.18 23:08
@Janli píše:
Už jsi byla u obvoďáka? V rámci těhotenského vyšetření by ti měl udělat EKG a tam se to případně projeví.

Mně ho nedělali. Až na preventivce. V netěhotném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.11.18 04:50
@Janli píše:

Ano byla uz na začátku mame v hrodine spatny srdce a vysoky tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 07:25

U me to v prvnim tehotenstvi byla plicni embolie (presne a jen a pouze tyto priznaky).

Ve druhem jsem to mela okolo 20tt take a nebylo to nic a po 14 dnech to samo odeznelo.

K lekari bych sla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí