Zdravím všechny dámy,
Měřím BT, poslední dobou ale se chová dosti divně, tudíž ovu se nemusí projevit skokově, jak bylo dřív, ale spíš se zvyšuje postupně. Tak jsem zkusila ovu test. Včera odpoledne mě bolelo břicho, taková typická křeč jako při ovulaci, tak jsme ihned večer na to vlítli a ještě pro jistotu ráno Mno a dnes odpoledne jsem udělala ovu test a byl negativní (teda byl na tom nějaký duch druhé čárky, ale nic víc). Nemám s tím zkušenost, ale myslela jsem si, že když je to jeden den po ovu tak by druhá čárka by měla bát viditělnější… Nebo ne? BT se zvýšila oproti minulému dni jen o jeden stupínek, ale u mě to moc neznamená. Poraďte prosím.
Zdravím všechny dámy,
Mno a dnes odpoledne jsem udělala ovu test a byl negativní (teda byl na tom nějaký duch druhé čárky, ale nic víc). Nemám s tím zkušenost, ale myslela jsem si, že když je to jeden den po ovu tak by druhá čárka by měla bát viditělnější… Nebo ne? BT se zvýšila oproti minulému dni jen o jeden stupínek, ale u mě to moc neznamená. Poraďte prosím.
Měřím BT, poslední dobou ale se chová dosti divně, tudíž ovu se nemusí projevit skokově, jak bylo dřív, ale spíš se zvyšuje postupně. Tak jsem zkusila ovu test. Včera odpoledne mě bolelo břicho, taková typická křeč jako při ovulaci, tak jsme ihned večer na to vlítli a ještě pro jistotu ráno