Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2627
11.12.14 09:47

@AninaEli to je velka nahoda. Ja to rikam porad ze Filip je hezky jmeno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.12.14 10:14

@Dundie než jsem měla děti, tak jsem si vždycky přála Terezku a Filípka.
Terezka se narodila jedné sestře, rok před naším prvním synem, takže jsme to jméno nějak vyškrtli a ani později jsme se k němu nevrátili a Filipa mi při prvním dítěti nějak víc lidí rozmluvilo, jako že se mu nedá říkat zdrobněle a pak také, že přeci každý pes v našem okolí se jmenuje Filip. Tak první syn dostal jiné jméno, u druhého jsem se „zamilovala“ do jména Tom, Tomáš a u třetího, když jsme zjistili, že to zase bude chlapeček, mi manžel řekl, tak aspoň budeš mít toho svého Filípka a bylo jasno :srdce: :srdce: :srdce:

No a nakonec jsme první naší holčičce dali jméno, které měl tenkrát náš vlastní pes :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.14 13:02
@AninaEli píše:
Proč mít třetí dítě? :kytka: Protože teprve se třetím dítětem mi připadalo, že ta naše rodina je opravdu rodina - plná dětí :hug: :hug:, akorát jsme pak nějak ještě s dětmi neskončili.

Já mám podobný pocity, proto jsem to třetí pořád chtěla… Ale vy jste teda početní :D Já třema rozhodně končím, už se dívám, jak to probíhá, když se dělá sterilizace…

• Citovat
  • Upravit
443
12.12.14 21:35

Musím přiznat, že poté, co se tu obnovila diskuse o 3. dítku se mi už zase plaší hormony :D
Dala bych klidne i čtvrté, ale bohužel mi je 37 a to se mi zdá moc. Ne teď, cítím se bezvadně, vypadám dobře jako nikdy před tím (nač ta skromnost, že), ale pak, za 15-20 let… navíc máme krásné zdravé!!! děti, už se mi asi i z tohoto důvodu nechce pokoušet… Ale kdybych měla o 5 let míň a jistotu, těhotněla bych jedna báseň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.12.14 08:44

@Gabčulka -Ahojky i me se stale honi mysleky na 4.dite.A uz kor kdyz nemam doma holcicku.
Jsme stejne stare devcata.
A tez se bojim :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
13.12.14 09:22

@Gabčulka a @Staninka30 vidite holky a ja jdu v tomhle veku teprve do toho tretiho a snad to zvladnem v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
13.12.14 09:33

@Dundie -Drzim palecky, at je vse jak ma.Co bych za to dala, abych meho chlapa premluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
13.12.14 10:22

@Staninka30 tak muj chlap nejdriv chtel 4,ted to prehodnotil, ze pry 3 budou stacit. :) Uz takhle je doma s tema dvema nekdy hodne veselo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
13.12.14 19:31

Holky, mě je ještě o rok víc a dneska jsem objevila // na testu 8o 8o 8o jsem z toho dosti v šoku. Mám doma dva kluky 6,5 a 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.12.14 08:01

Ahojky holky, tak mě je 39 a mám třetí miminko :-D První dvě (Ondra 20 a Anička 16) mám z prvního manželství. Je to teď úplně jiné a moc si to užívám a přemýšlíme ještě nad dalším, aby ten nejmladší nebyl sám se starýma rodičema :-D Ve dvou se to přece jen lépe táhne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
14.12.14 17:09

@karafiát -To je krasne, ze jsi nasla dve carecky.
Jiste bych si to nechala.
Uz proto ze to muze bejt holcicka. :-). @Jitka 13 -Tak to jso teda odvazna…A moc ti to preji aby jso byla brzo tehu.
Znam i vice maminek co maji i dite po 40.letech.
Hodne ti zavidim ze tvuj muz by tohoto i sel.:-D.
@Dundie -I unas je hodne veselo :-).Ale me ten mali tvorecek tak pritahuje.
Konec roku je ale prp me hodne narocny.
Tak zvazuji ze uz koncim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
14.12.14 21:36

@Staninka30 vzhledem k tomu.ze je mi 38.tak uz z toho mam strach.Jsem uz na deti stara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.12.14 07:14

@Gabčulka :lol: napsala si to super! Nač ta skromnost :mrgreen: Mám to stejně :lol: Mě je teď 35, třetí dítko si plánujeme udělat příští rok a pokud vše půjde dobře, tak rodit budu ve 36 :nevim: nějak to neřeším, i když samozřejmě o tom něco málo přemýšlím, ale pokud se člověk cítí dobře a má zázemí, tak si říkám, že to bude ok :palec:
@karafiát a není to jen takový prvotní šok? :hug: Mám hodně kamarádek, které měly dítě ve stejném věku a u všech bylo vše v naprostém pořádku :mavam: Ale chápu, že tohle je hodně osobní a každý si musí uvážit vše do důsledku sám, resp. s partnerem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.12.14 07:33

@karafiát Stará určitě nejsi. Taky je mi 38 a jsem těhotná. Ve svém okolí mám takových několik. Tenhle věk není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
15.12.14 13:51

@karafiát -To i ja bych mela strach v tomhle nejsi sama.Ale jiste ti prji aby jsi si to miminko nechala :hug:
Ale tve rozhodnuti jak stom nalozis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky