Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
15.12.14 13:54

@karafiát -A rozhodne nejsi v tom sama je vice, maminek co jsou v tomhle veku tehotne a i pozdejsim veku.Ale mocinky ti to preji..
A lekari uz vi jak pomoci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.12.14 22:00

@Staninka30 :mrgreen: až se nám zadaří to čtvrté tak dám určitě vědět :dance: A můj muž by do toho šel hlavně z toho důvodu, že to moje třetí je jeho první :mrgreen: Takže on je úplně nadšený a moc si to užívá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
17.12.14 07:45

@Jitka 13 -A kolik ma nejmladsi roku ;-).
Nedivim se mu jen at mrnousek ma kamarada na hrani v tomhke je v o paradni.
A moc vam to preji :-).
Kdybych mohla jdu dotoho hned ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
17.12.14 07:46

@Jitka 13 -A je mrasne ze muzik je z toho hodne nadseny ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.12.14 07:56

@Staninka30 Ahojky, nejmladší je Vojtíšek a má 7,5 měsíce :mrgreen: Je to naše zlatíčko co začíná objevovat svět :palec: Jen kdyby v noci spal :( Musím přiznat, že už je to v tomto věku znát, když se delší čas nevyspím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
17.12.14 07:58

@Gabčulka @Staninka30 37 let neni nic hroznyho!!!Kor kdyz uz mate obe deti, obe tri..U me by byl problem v tom, ze bych se bala, ze uz s 3 detmi a vys proste nebudu zvladat skloubit rodinu, praci a domacnost. Ted mam „pouze“ dve a mam toho kolikrat plny brejle. A to pry ta prava sranda prijde, az kdyz se z rodicaku vratim do prace a budu litat..
Tri deti a vic je podle me krasny sen, verim, ze kdyby to bylo jen o te lasce k detem, tak by nas tu v diskuzi mluvilo vic, jenze ve hre jsou i zdravi, finance, cas, partner.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
17.12.14 08:14

@Lada84 -Ty finance nam hodne chybi, chlap jediny ktery v rodine dela.Tak uz dalsi nechce, a ja ho chapu, ale ten mali tvorecek me hodne laka iz kvuli tomu ze nemam holku.
Zdravi nam taky ted hodne u deti chybi, jeden ma cikrovku druhy ma ADHD takze neni to jedniduche jak rikas.
A za rok me uz bude 38.roku a uz se toho bojim.
Takze te velice chapu ;-).
@Jitka 13 -To mas krasne malinkate stvorenicko doma.
To me mrzi ze mali nechce moc v noci spnkat, ja to mela jen u prvjiho synka ten byl hidne uplakany i prez den moc nerad spal ani v kocarku my si vubec neodpocinuli :-(.
Zaprah to snim bylo.
Prostredni prez den nic moc spanek ale v noci uplna pohodicka, a nejmladsi ten je zlaticko spi jak v noci i prez den.
A neboj ono se to casem otoci jak bude rust.:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
17.12.14 11:22

To je přesně to z čeho mám strach, jak skloubit se třemi dětmi práci, školu, kroužky a z financí mám taky do budoucna strach. Holky vy z toho nemáte strach jak to budete všechno zvládat, až půjdete do práce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
17.12.14 12:06

@karafiat ani ne, protoze to je jeste daleko. :) Ted cekame to treti, jsem v 18 tt a pocitam s tim, ze jeste necely 4 roky budu doma. A pak se uvidi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
17.12.14 12:17

@Dundiea už víte co čekáte nebo bude překvápko? A jak dlouho už jsi doma nebo jsi mezi dětmi pracovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
17.12.14 12:28

@karafiat jsem doma treti rok, Adelce je 2 a pul a Filovy dneska presne 9. :) Mezi nima jsem byla asi 2 roky v praci, byla jsem s nim sama a uz jsem nedoufala, ze vubec nejaky dalsi ditko budu mit. :) A ted jsem uz v 18 tt. Zatim nevime, co cekame a asi to opet bude prekvapko jako s obema detma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
17.12.14 16:09

@Dundie tak to chápu, že si třetí těhotenství užíváš a nad prací nepřemýšlíš :kytka: Ať si Fíla užije krásné 9.narozeniny, všechno nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
17.12.14 16:43

@karafiát jj,ted si to uz uzivam. I kdyz mala mi dava nekdy zabrat. :) Proste jako lazdy jiny ditko. Ale tatka se stara, takze stezovat si nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
17.12.14 16:51

@Dundie to znám velice dobře, občas mám pocit, že musím skončit u Chocholouška z těch dvou draků a do toho třetí :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
17.12.14 16:55

@karafiát ja rikam porad, ze deti jsou radost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí