Proč mít třetí dítě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
16.6.15 06:55
@Anonymní píše:
Víte, co mne fakt štve, že v dnešní době lidi strašně uvažují, jestli mít třetí dítě, ale spousta lidí už neuvažuje, jestli si vzít hypotéku na barák, hypotéku na motorku atd. atd. Uvedu příklad, známá čekala třetí a chlap jí to rozmlouval, že neuživí rodinu, ať jde na potrat. Dala na něj a třetí dítě si tedy nenechala. Jenže milý chlap za půl roku si vzal hypotéku na nové auto, zadlužil celou rodinu a nehleděl na nic. No, tak řekněte, je to normální? No a takových případů znám více. Nelíbí se mi, jak lidi hážou peníze do zbytečností a když je mají házet do svého dítěte, tak je jim to proti srsti. To opravdu nechápu. Ano, beru, když někdo je na tom opravdu moc zle…ale pokud můžu třetí dítě mít, tak proč ho nemít? Když mi třeba kámoška řekla, že nemůže mít třetí, pač by si nemohla kupovat značkové hadry a chodit každý týden na masáže, tak se mi opravdu udělalo zle. Někteří lidé jsou rozmazlení až hrůza. :zed:

Hypotéku na auto? To slyším prvně. Ale představ si, že většina lidí přemýšlí, než se zadluží :mrgreen: Asi se pohybuješ v jiných světech :lol: :lol: Nicméně pro dost lidí jsou dvě děti akorát a není to o rozmazlenosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.6.15 07:05
@Anonymní píše:
Prosím o anonym…Prosím, vysvětlete mi, co je krásného na tom běhat neustále od rána do večera kolem třech dětí…myslím to vážně…mám dvě 3 a 1 rok, jsem z nich strašně vyčerpaná.. máme příbuzné, které mají hodně dětí…vždy jsem chtěla taky…ale nyní nějak nenalézám ten smysl..jasně miluji je, ale některý den bych nejraději někam utekla, asi mě ta každodenní starost o děti ubíjí..

hele je to jenom o nějakým vnitřním nastavení, prostě obrátit abrát to všechno pozotovně.. a je fakt, že jak porostou, bude líp a líp, až bude menšímu třeba dva, dva a půl, budeš vyzívaná :mrgreen: já mám 4 ks, nejstarší je 6, pak 4, pak 2,5, pak 10m mimčo… chlapa vidím tak dvakrát denně na 15 minut…a dá se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.6.15 17:17

Teda na můj vkus je tou najednou nějak moc anonymů…nbehledě na to, že je snad sakra rozdíl uvažovat o tom zda do třetího jít nebo ne anebo uvažovat o potatu, když už je to třetí na cestě…tam snad neni o čem a první anonymní…já toto taky nechápu a to z obou stran…mě by do potratu nikdo nedonutil…aneb jaký si to kdo udělá takový to má 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.6.15 13:58

Brumdinko, určitě nikdy neříkej NIKDY :(
Mě do potratu donutily zdravotní problémy.. „Naštěstí“ to bylo hned na začátku těhotenství a jednalo se již o čtvrté miminko.. Přesto mi to miminko dodnes moc chybí.. Ale jak říkám, tři dcery již mám a to mě dost drželo nad vodou…
Jinak máš pravdu… Vždy je to takové jaké si to uděláme… Protože i se špatným osudem se dá žít a řešit ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.6.15 17:58

@katenkaS tak zrovna tento případ sem na mysli neměla, moje sestra taky musela ze zdravotních důvodů dát třetí dítko pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.6.15 18:09

To je pak hrozně smutné :( Nikomu bych to nepřála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.17 16:22

Ahoj všichni, já jsem teď otěhotněla se třetím a manžel o tom nechce ani slyšet. Já zase nechci na potrat. Docela těžká situace. Nejsme na tom finančně moc dobře, ale zase hlady neumíráme…nevím, co mám dělat. Nechci na potrat, ale nechci, aby byl manžel naštvanej táta..je to tak těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.17 13:47

Ahoj grugru, tak jak to dopadlo se třetím dítkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.9.17 18:48

Ahoj, taky se přidám. Mám z předchozího manželství 2 děti 9a5let. Letos jsem se znova vdala a manžel nemá ani jedno dítě a samozřejmě by chtěl, ale já si nejsem jistá jestli chci. Připadám si jako blázen. Nemám to s kým probrat, tak třeba tady to půjde :roll:

Příspěvek upraven 24.09.17 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.9.17 18:51

@Jenny02 Když sis vzala bezdětného, měla jsi s tím počítat. Nebo jste to předem neprobrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.9.17 18:57

@divine woman probírali a počítám s tím, jen si nejsem jistá jestli jo nebo ne. Byla jsem dlouho s dvouma dětma sama a ne zrovna za super podmínek, teď ty podmínky jsou sice o moc lepší, ale i tak nevím, na jednu stranu se těším až to přijde a na druhou mam hrozny strach

Příspěvek upraven 24.09.17 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.9.17 18:58

Proč blázen?

Pořídit si dítě je vcelku velký krok a u člověka co více přemýšlí to sebou logicky nese obavy.

Co je tou největší překážkou, která tě odrazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.9.17 18:59

@Jenny02 Důležité je co cítíš, chvátá manžel na to dítě moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
24.9.17 19:02

@Ou mám jistě nemalé závazky a kdyby se cokoli po, tak s dvouma dětma už většina to zvládnu, ale s miminkem…utáhnout sama barák atd. To mě nejvíc brzdí, strach z budoucnosti. Sice mužského by mě na rukou nosil, ale…a mě to přijde strašně sobecký, jenže to Ale tam stále je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15185
24.9.17 19:03

Nepises kolik je ti let, zda muzes jeste par let pockat.ale jestli ste se pred svatbou domluvili na diteti a ty ted nechces, pocitej s tim, ze te manzel treba opusti a najde si jinou, ktera mu to dite da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí