Výhra, nebo podvod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
29.7.12 09:54
@Anonymní píše:
Bombarduje mě „are you idiot?“, tak jsem mu napsala že jsem :D
Já už hledám nu… ;) ty nevíš nějakou webovku prosim?

Já už psala té kamarádce ráno tak čekám na odpověď a pak ti tu hodím odkaz.No jasně, že jsi idiot pro něj, že jsi se nenapálila :zed: :hug: mohl být bohatší o 350 euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
29.7.12 09:54
@jullls píše:
Uz Ho ignoruju ;) děkuji moc!! ;-*

a nemáš vůbec zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.12 09:56

Jojo, nasral mě :D Nebo spíš já jeho… na www.quoka.de jsem odpsala na tři byty, docela slušný, pěkný…už reálný doufám :D :P tak taky čekám na odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
654
29.7.12 10:11
@Anonymní píše:
Jojo, nasral mě :D Nebo spíš já jeho… na www.quoka.de jsem odpsala na tři byty, docela slušný, pěkný…už reálný doufám :D :P tak taky čekám na odpověď :)

Tak snad to klapne a už to nebude nějáký podvodník :pankac:,ale jak mi napíše nechám ti ten odkaz třeba mi pošle ten stejný uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.12 10:24

Jasně jasně, děkuju ještě jednou.. ;)

• Citovat
  • Upravit
654
29.7.12 19:54
@Anonymní píše:
Jasně jasně, děkuju ještě jednou.. ;)

http://www.immobilienscout24.de/…7377.worker1

jinak mi psala, že klíče se nikdy neposílají poštou..že musís podepsat předávací protokol tak jak jsem psala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
29.7.12 19:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.12 20:00
@Supermanka píše:
http://www.immobilienscout24.de/…7377.worker1jinak mi psala, že klíče se nikdy neposílají poštou..že musís podepsat předávací protokol tak jak jsem psala..

Na těhle webovkách jsem našla už 4byty a na všechny odepsala… jasně, je to nesmysl, ted uz to vím taky :D byla sem trubka :D

• Citovat
  • Upravit
654
29.7.12 21:22
@Anonymní píše:
Na těhle webovkách jsem našla už 4byty a na všechny odepsala… jasně, je to nesmysl, ted uz to vím taky :D byla sem trubka :D

tak hlavně, že jste ty prachy neposlali a ještě jsi se zeptala ;) to bych se mlátila být tebou pak hlavou do zdi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.12 21:35

To jo no :D

• Citovat
  • Upravit
9649
2.8.12 20:53
@Anonymní píše:
Jojo, nasral mě :D Nebo spíš já jeho… na www.quoka.de jsem odpsala na tři byty, docela slušný, pěkný…už reálný doufám :D :P tak taky čekám na odpověď :)

Prosim, nemate nejake anglicke „avizo“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.9.13 00:08

Podvody na netu

Zdravím, máte někdo zkušenost s podvodníky na netu? Různé brigády, práce z domova atd? Jestli ano, nakoukněte prosím na stránky http://podvody.eblog.cz/ a napište své zkušenosti. Pomožme si navzájem, aby nebylo více podvodníků, kteří parazitují na lidech, kteří to nemají jednoduché a když si chtějí přivydělat, tak na to ještě naopak doplatí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová