Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně nic nepodepisovat! Ani nic neškodnýho, nikdy nevíte, co tam kdy kdo dopíše. Případně nějaký titěrný písmo, který v tu chvíli přehlídnete. Vždyť to bylo furt v televizi, už naletělo tolik lidí a furt se o tom mluví a stjeně naletí další. Já bych tam ani nešla.
No, myslím, že to bude něco podobného, jako nám chodí do schránky. Výlet za 49Kč. Na pštrosí farmu/vánoční trhy/mysliveckou hostinu a za účast dostaneš super prací prášek, čistič záchodu a šišku vysočiny. Samozřejmě ti na výletě cpou do hlavy jak to jejich nádobí apod. je úžasné apod. Já si říkala, že na ty myslivecký hody bych třeba i jela, abych se pěkně dobře nažrala, sbalila vysočinu a mazala domů
ale nervy bych na to asi neměla. taky neustále vyhráváme zájezdy, které se přebírají někde u rautu v hotelu, kde opět prezentují nějaké nádobí apod. a ty vlastně jen dostaneš nějakou slevu, nebo prý můžeš vyhrát i poukaz, když si to nádobí koupíš.
Já bych nešla, tyhle opruzáky nesnáším.
A zájezd nebo lázně zadarmo? O tom už se napsaly stohy. Zadarmo je maximálně doprava a stravu+ubytování si musíš hradit. Ve finále, až budeš stát na letišti a čekat na dopravu domů, můžeš se taky dozvědět, že byla hrazená jen jedna cesta…
![]()
Přesně minulý týden jsem měla jít si převzít zájezd do lázní Dudinec na Slovensku. Nakonec jsem tam nešla i když mě po telefonu ujišťovali, že to není předváděčka ani, že si nemusím nic koupit. Pak napiš jestli jsi tam šla a co to bylo. A ještě y lázně jsou hrozně daleko od Prahy.
renč píše:
no my jsme za předvedení matrací za 17 tis. jedna dostali zájezd do turecka![]()
ale nikdo tam nepojede, předpokládám, že to na těch matracích mají započítané a dokoupení toho, co tam není by vyšlo víc jak zájezd od cestovky
Haaaa, dpolecnost Medivit nebo tak nejak, byli i u nas! ![]()
ahoj,takže,jme se tam vydali,ale nakonec jsme nešli dovnitř.Nikdo tam nebyl ,jen z dálky ti organizátoři.mamce jsem než jsme tam jeli ukázala diskuse tady na emiminu a už se jí tam nechtělo.Takže tak.
Anonymní píše:
ahoj,takže,jme se tam vydali,ale nakonec jsme nešli dovnitř.Nikdo tam nebyl ,jen z dálky ti organizátoři.mamce jsem než jsme tam jeli ukázala diskuse tady na emiminu a už se jí tam nechtělo.Takže tak.
I když by mně teda hodně zajímalo, co by se tam dělo, taky dobře! ![]()
Emilie píše:Anonymní píše:I když by mně teda hodně zajímalo, co by se tam dělo, taky dobře!
No, vsazim na to, ze by prisly, byla by to nejaka predvadecka a nakonec by pani dostala zajezd do lazni.
Nicmene treba by to bylo jen ciste ubytovani bez dopravy a jidla a jakychkoli procedur nebo neco na ten zpusob… ![]()
Ahoj holky… mám otázečku a potřebuju pomoct…poradit…
Chlap dostal práci v zahraničí, a já začala schánět byt-podnájem. Našla jsem jeden báječný za 350E vč. energií. U hlavní silnice u okraje Mnichova. Jako podle fotek je báječný, chlap chce jednu vratnou kauci ve výši 350E, podle komunikace (komunikuje nj a aj) je vstřícný, milý, řekl mi o sobě věškeré osobní údaje, nevypadá jako podvodník nějakej......ale firma DHL mi má doručit klíče a smlouvu a poté mu pošlu peníze (vr. kauci) na účet…
Případně sem dám fotky…
Potřebuji znát váš názor, jestli je to podvod nebo ne, jak to na Vás působí…
Jinak podle googlu má ten chlap jen inzerát na prodej Iphonu. ![]()
A preco myslis, ze je to podvod?
nie je mozne byt prevziat osobne?
@soldi píše:
A preco myslis, ze je to podvod?
nie je mozne byt prevziat osobne?
Nó, nevím, působí to na mě tak nějak „divně“… osobně ne, protože je to 230km a s malým dítětem… pojedeme tam na pohovor a potom uz s věcma..
A cim to posobi na Teba divne?
moja mama prenajimala 3 izbovy byt(86 m2), ciastocne zariadeny, uplne novy, so zahradou a vlastnym parkoviskom vratane energii za 280 eur a depozit chcela tiez len za jeden mesiac dopredu. a zarucene v tom nebol ziaden poodvod ![]()
hlavne si treba riadne prestudovat zmluvu, idealne s nejakym pravnikom.
Inak, kvoli bytu by som tych 230km precestovala aj s tym malym dietatom. predsa len je to dost dolezita vec. a je to len jednorazovo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky… mám otázečku a potřebuju pomoct…poradit…
Chlap dostal práci v zahraničí, a já začala schánět byt-podnájem. Našla jsem jeden báječný za 350E vč. energií. U hlavní silnice u okraje Mnichova. Jako podle fotek je báječný, chlap chce jednu vratnou kauci ve výši 350E, podle komunikace (komunikuje nj a aj) je vstřícný, milý, řekl mi o sobě věškeré osobní údaje, nevypadá jako podvodník nějakej......ale firma DHL mi má doručit klíče a smlouvu a poté mu pošlu peníze (vr. kauci) na účet…
Případně sem dám fotky…
Potřebuji znát váš názor, jestli je to podvod nebo ne, jak to na Vás působí…
Jinak podle googlu má ten chlap jen inzerát na prodej Iphonu.
Jak víš, že to je jeho byt? Nevěřím tomu, že by jen tak poslal klíče a smlouvu a ty pak až peníze. Jsem v tomhle hrozně podezřívavá myslím si, že to budou prostě nějáký klíče který posílá kde komu
pátrala jsi v diskuzích? teda spíše našla jsi ještě něco jinýho než ty iphony? Dávám vždycky do googlu email nebo jméno a ktomu napíšu diskuze nebo recenze. a pak se nastačím divit!!žila jsem rok v mnichově dělala jsem au pair mám tam ještě kamarádky ze Slovenska co už tam zůstaly, kdyby jsi potřebovala s něčím pomoct poradit a měla jsi FB pošlu ti SZ kamarádky profil.