Výhřez krční ploténky - před a po operaci

12545
25.1.17 08:31

Výhřez krční ploténky-před a po operaci

Zdravím, jaké jste měli omezení v době před operací-než se vubec o operaci rozhodlo a pak po ní? Pomohla vám oerace? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.2.20 16:00
@Misanka2 píše:
Zdravím, jaké jste měli omezení v době před operací-než se vubec o operaci rozhodlo a pak po ní? Pomohla vám oerace? Děkuji :kytka:

Ahoj zajímalo by mě, jestli jsi po operaci krční ploténky?? Já totiž jo, vyměnili mě rovnou dvě a teď jsem v rekonvalescenci. Pokud chceš, ozvi se, sem pak ti pošlu soukromou zprávu. A je tu ještě někdo po operaci krční meziobratlové ploténky?? Anonym - soukromá věc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 16:07

Sestřička na oddělení v nemocnici, kde jsem teď byla, tam chodila pořád s límcem. A daly jsme se do řeči. Byla na operaci dvou plotének na krční páteři a nepomohlo to prý vůbec. Ani následná rehabilitace. Teď jí vnucují reoperaci, ale ona už to odmítá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 16:11
@Anonymní píše:
Sestřička na oddělení v nemocnici, kde jsem teď byla, říkala, tam chodila pořád a límcem. Taknsk se dali do řeči, byla na operaci dvou plotének na krční páteři a nepomohlo to pro vůbec. Ani následná rehabilitace. Teď jí vnucují reoperaci, ale ona už to odmítá…

tak mě to naopak pomohlo moc :nevim: já jsem teď momentálně bez obtíží. Ale zase na druhou stranu mě příjde, že mám málo informací, tak jsem si chtěla promluvit s někým, kdo to zažil. Před operací jsem trpěla šílenou bolestí hlavy, věčně jsem byla unavená, špatně jsem viděla, bolely mě ruce a teď mám sice nějaký ten pooperační stav, ale neskutečná úleva!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.20 16:12
@Anonymní píše:
Sestřička na oddělení v nemocnici, kde jsem teď byla, tam chodila pořád s límcem. A daly jsme se do řeči. Byla na operaci dvou plotének na krční páteři a nepomohlo to prý vůbec. Ani následná rehabilitace. Teď jí vnucují reoperaci, ale ona už to odmítá…

a mě bylo řečeno doktorem, že se rehabilitace na krční páteř nedávají 8o že si to mám rozhýbat sama 10týdnů po operaci.

• Citovat
  • Upravit
21091
11.2.20 16:23
@Anonymní píše:
tak mě to naopak pomohlo moc :nevim: já jsem teď momentálně bez obtíží. Ale zase na druhou stranu mě příjde, že mám málo informací, tak jsem si chtěla promluvit s někým, kdo to zažil. Před operací jsem trpěla šílenou bolestí hlavy, věčně jsem byla unavená, špatně jsem viděla, bolely mě ruce a teď mám sice nějaký ten pooperační stav, ale neskutečná úleva!! :kytka:

Tak držím palce ono se to vetšinou zajizví a pak to začne nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.2.20 16:26
@Anonymní píše:
a mě bylo řečeno doktorem, že se rehabilitace na krční páteř nedávají 8o že si to mám rozhýbat sama 10týdnů po operaci.

coze??? máš nárok i na lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.2.20 16:27
@Anonymní píše:

Zkus šikovného fyzioterapeuta případně SM systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 18:20
@Pudloslava píše:
coze??? máš nárok i na lázně.
jo lázně mě nabízel, ale rehabky ne, to prý každý sam :lol:
@P4ja píše:
Tak držím palce ono se to vetšinou zajizví a pak to začne nanovo.

ty máš zkušenost???

• Citovat
  • Upravit
23994
11.2.20 18:35
@Anonymní píše:

Byl jsem „reklamovat“ cca 5 let starou operaci ramene - brnění, bolestivost ruky, atd.
Ortoped na základě RTG naznal, že je to od krční páteře - nabořené plotýnky, na operaci to není - a vypsal poukaz na rehabilitaci…
Jinak doktor asi může napsat rehabku, popř. lázně prakticky na cokoliv, jen musí chtít… :nevim: 8)
Když jsem chodil na rehabilitaci po úrazu ramene a pak znova po operaci, vynikající přístup na rehab. oddělení v Jihlavě, primářka MuDr. Škodová též perfektní… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 18:41
@bse.pedro píše:
Byl jsem „reklamovat“ cca 5 let starou operaci ramene - brnění, bolestivost ruky, atd.
Ortoped na základě RTG naznal, že je to od krční páteře - nabořené plotýnky, na operaci to není - a vypsal poukaz na rehabilitaci…
Jinak doktor asi může napsat rehabku, popř. lázně prakticky na cokoliv, jen musí chtít… :nevim: 8)
Když jsem chodil na rehabilitaci po úrazu ramene a pak znova po operaci, vynikající přístup na rehab. oddělení v Jihlavě, primářka MuDr. Škodová též perfektní… 8)

jo, já to vím, toto je moje už druhá operace krční páteře (nádor v té oblasti), tenkrát jsem vždycky na rehabilitace chodila, teď mě zaskocili tím, že už ne :mrgreen: prý a co byste chtěla rehabilitovat na krku? :mrgreen: já doufám, že se najde někdo, kdo má taky vyměněný plotýnky nebo jednu plotýnku.. mě spíš zajímá, jestli budu nějak omezená ve sportu a tak. K lékaři jedu až za 3 měsíce a tam je to jen jasně, stručně, výstižně a u nás na okrese nic nevi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23994
11.2.20 19:22
@Anonymní píše:
jo, já to vím, toto je moje už druhá operace krční páteře (nádor v té oblasti), tenkrát jsem vždycky na rehabilitace chodila, teď mě zaskocili tím, že už ne :mrgreen: prý a co byste chtěla rehabilitovat na krku? :mrgreen: já doufám, že se najde někdo, kdo má taky vyměněný plotýnky nebo jednu plotýnku.. mě spíš zajímá, jestli budu nějak omezená ve sportu a tak. K lékaři jedu až za 3 měsíce a tam je to jen jasně, stručně, výstižně a u nás na okrese nic nevi :nevim:

Zřejmě jsi při předchozí operaci nabrala rehabilitaci do zásoby, takže teď už netřeba… :nevim: 8)
Nebo předpokládají, že už jsi mazák a zvládneš kývat hlavou a kroutit očima bez povelů rehabilitační sestry… 8)
Jinak některé procedury jsou opravdu silně erotické, kdysi jsem si velice užil reflexní masáž zatuhlé krční páteře… :roll: :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.2.20 19:29
@Anonymní píše:
ty máš zkušenost???

No, od pár známých, kterým se to nás chvíli zlepšilo a potom se to zase zhoršilo. A taky od svého neurologa, který mě varoval. Že operace bývá řešením jen pro ty nejhorší případy. Jinak nejlepší rhb a cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.20 19:36

@bse.pedro asi jo :mrgreen: to vypadá, že už asi nemám nárok :mrgreen: ale tak to je jedno, já jsem si zašla k nám na ortopedii a s tím mě tu pomůžou, když jsem jim řekla oč jde, si nějak netroufám sama s tím nějak hýbat :mrgreen:
já bych chtěla jednou zažít takovou tu masáž, jak ti šlapou po zádech, drží se těch tyček a choděj a masírují nohama ;)

• Citovat
  • Upravit
12545
10.8.20 16:48
@Anonymní píše:
Ahoj zajímalo by mě, jestli jsi po operaci krční ploténky?? Já totiž jo, vyměnili mě rovnou dvě a teď jsem v rekonvalescenci. Pokud chceš, ozvi se, sem pak ti pošlu soukromou zprávu. A je tu ještě někdo po operaci krční meziobratlové ploténky?? Anonym - soukromá věc

Nebyla, budu ráda za info. Stále mě to trápí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast