Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych sebrala saky paky a na měsíc zmizela.. když mu tak vadíš, tak ať má tedy ten klid, né? Dle mého obyč ponorka, ovšem to, že vyčítá i dítě, je pro mne hodně přes čáru
t o samé ta svatba - kdyby ji nechtěl, tak si Tě nevzal, že..
@Denise13 píše:
nevyrovnala, rezignovala jsem a prestalo me to zajimat nějaky sračk*y furt dokola, proste jsem si rekla at si rika co chce, ja nemam potrebu se pred kymkoliv obhajovat, neni to moje povinnost a sla jsem pryc, delala ze neslysim, atd atd…utocnika to pozdeji prestalo bavit, nejhorsi je kdyz se obhajujes, pusobi to jako cerveny hadr na bejka a stejne to nepomuze, kdo nechce slyset pravdu ten neuslysi
tak tohle je naprosto přesný.. u nás, s ex, nastal klid až ve chvíli, kdy mi bylo naprosto fuk, co si o mne myslí, přestala jsem se obhajovat a ejhle, ono to šlo..
@martina.se nezažít to, tak nikdy neuvěřím, že by tenhle styl mohl fungovat ![]()
Vypadá to, že se opravdu cítí být do takových těch velkých rozhodnutí dotlačen a potom když je ve stresu a nepohodě, tak to na něj padá.
Tobě ani nemusí připadat, že bys ho tlačila, ono stačí, že se on sám k tomu dotlačil, protože věděl, že ti tím udělá radost, a teď když vystřízlivěl a opadla zamilovanost, má pocit, že to bylo vlastně všechno kvůli tobě ![]()
Já bych to viděla na manželskou poradnu, protože rodinu by určitě bylo dobré zachovat. Hlavně on by si asi potřeboval srovnat věci v hlavě a pochopit, že toto jeho chování vám na rodinné pohodě nepřidá.
Prostě stalo se, má ženu, dům, dítě, tak by se měl naučit se s tím vypořádat a jít tou cestou dál, pokud to není nějaký bezpáteřňák, který radši od problémů uteče ![]()
Příspěvek upraven 11.06.16 v 13:41
@Klementyna Myslím, že jsi psala do správné diskuze, jen jsem ti chtěla napsat, že je klidně možné, že se cítí dotlačen, ale aby mi chlap vyčítal, že má dítě… sorry, ale tohle bych opravdu těžce rozdýchávala, tohle může dělat jen naprostý ubožák.
@radkka Už jsem myslela že jsem mimoň
Pak jsem to pochopila a znovu vložila
![]()
@Denise13 píše:
@martina.se nezažít to, tak nikdy neuvěřím, že by tenhle styl mohl fungovat
u nás to samé… dokud jsem se snažila, obhajovala, vše špatně.. jak mi to začalo být fuk, tak on najednou zpozorněl.. ale u nás už bylo pozdě..
@radkka píše:
@Klementyna Myslím, že jsi psala do správné diskuze, jen jsem ti chtěla napsat, že je klidně možné, že se cítí dotlačen, ale aby mi chlap vyčítal, že má dítě… sorry, ale tohle bych opravdu těžce rozdýchávala, tohle může dělat jen naprostý ubožák.
Víš co, ale zase lidi ve stresu řeknou takových věcí, které tak vůbec nemyslí ![]()
To neomlouvám, jen že se to holt děje ![]()
@Klementyna píše:
Víš co, ale zase lidi ve stresu řeknou takových věcí, které tak vůbec nemyslí
To neomlouvám, jen že se to holt děje
Ano, někteří lidé si nadávají a mlátí se, to se taky holt děje, ale normou to není. Stejně jako tohle.
Hm, to je prave to co rikam porad, hodne zamilovanych chlapku dela kvuli zenske plno veci, ktery vlastne nechtej. A pak z toho nejsou stastni.
Muze za to samozrejme on, to jo, ale zenska casto taky, protoze moc treba s necim tlaci, dela smutny oci a manipuluje s chlapem. ![]()
@Scarabeuss píše:
Hm, to je prave to co rikam porad, hodne zamilovanych chlapku dela kvuli zenske plno veci, ktery vlastne nechtej. A pak z toho nejsou stastni.Muze za to samozrejme on, to jo, ale zenska casto taky, protoze moc treba s necim tlaci, dela smutny oci a manipuluje s chlapem.
Chlap, který sebou nechá manipulovat není chlap a pokud se do něčeho nechá dotlačit, tak si může akorát tak mlátit hlavou o zeď, protože je to de.bil, nic víc.
@radkka píše:
Chlap, který sebou nechá manipulovat není chlap a pokud se do něčeho nechá dotlačit, tak si může akorát tak mlátit hlavou o zeď, protože je to de.bil, nic víc.
Ale no tak.
Zensky zbrane jsou moc silny, kazdy chlapek se necha trochu zpracovat. Casto i kral nebo nekdo fakt vyznamny. ![]()
@Scarabeuss píše:
Ale no tak.Zensky zbrane jsou moc silny, kazdy chlapek se necha trochu zpracovat. Casto i kral nebo nekdo fakt vyznamny.
Že se někdo narodil do královské rodiny neznamená, že to nemůže být de.bil
Nevím, nejsem si vědoma, že bych někdy chlapem manipulovala a stojím si za tím, že pokud je někdo tak hloupý, že udělá velká životní rozhodnutí proti své vůli, tak je to jeho chyba a nadávat může akorát tak sobě.
Myslím, že on má prostě jen normální ponorku. Máte-li dítě malé, je to náročné na nervy obou rodičů. Klidně se sbal a máš-li kam, na chvilku se mu kliď s očí. Když si bude chtít promluvit, tak trvej na tom, že ti nebude do budoucna vyčítat věci, které byly vaše společné rozhodnutí, protože to s dítětem a svatbou je tedy hodně za čárou…
@Denise13 píše:
@martina.se nezažít to, tak nikdy neuvěřím, že by tenhle styl mohl fungovat
Toho se ale prave bojim, ze kdyz mi to zacne byt uplne jedno, tak se sice nebudeme hadat ale je to zacatek konce a to ja nechci kdyz vim, ze nam spolu dokazalo byt tak pekne. Odjet pryc jsem zkusila uz za dva dny to bylo same lasko moc mi chybite uz se vratte zpatky atd…na to jsem napsala ze jste ne, ze oba potrebujeme vic casu a zacalo „vydirani“ mame spolu podnik a ty nechavas ted vsechno na me, nejsi podpora kdyz te NEJVIC potrebuji…tak jsem opet pobalila a jela domu. Jak nekdo psal, ze zamilovany chlap udela spoustu veci, kterych potom lituje, tak to asi nebude nas pripad. On jen kdyz se hadame tak utoci na nejvic zrabitelne veci aby mi ublizil a to nechapu. Zmenu chovani zacal kdyz jsem mu rekla, ze se podarilo a cekame miminko..to poprve me rozbrecel protoze mi rekl, ze neni jeho (dlouho se nam nedarilo a on se vnitrne smiril s tim, ze nemuze mit deti-to mi rekl po nejake dobe od incidentu)…