Můj chlap se mnou nespí

29
29.7.14 15:52

Můj chlap se mnou nespí

Holky já vím, že tu pár příspěvků na toto téma je, ale já potřebuju trochu podpořit…s přítelem jsme spolu 4 roky, je nám 30, máme ročního prcka…bohužel naše frekvence sexu je katastrofální, což byla už před otehotnenim, takze to urcite neni porodem atd…já se tolik snažím, prádlo…hezke oblečky…a nic…ale vyhonit si u pecka to jo…at to klidne děla, ale nezanedbava me, uz jsem se o tom s nim tolikrát bavila a změna žádná…ted pro změnu mi uz x měsíců tvrdí, ze ma nejaky zánět ze zapareni a ze ho to boli…uz ani nemám silu to řešit, přijdu si nechtena, dolejzava, ošklivá…přitom po me chlapi koukaj a vždy jsem byla myslim atraktivni i ted po dítěti…nevim jestli si mam najít milence nebo se s tim smířit a bejt taky frigidni nebo odejít (ale to kvůli mimcu moc nechci)?!resil někdo to same? jak to dopadlo? zduraznuji, ze promluvit se nema žádné výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
29.7.14 15:55

To je mi líto :( jestli to nechceš vzdát, nevzdávej to, ale pro mě by to byl velký problém. Já bych mu normálně řekla, že si to teda najdeš někde jinde, pokud mu to nevadí (nemyslela bych to vážně, tohle bych zas neudělala). Uvidíš, jaká bude jeho reakce, ale dávej bacha, ať se třeba neuzavře do sebe. Je to těžké radit, neznáme tvého muže, jak reaguje, jak je citlivý. Ptala ses ho na to? Nemyslím mezi řečí, ale třeba až ti bude plně věnovat pozornost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.14 15:59

Děláš špatně dvě věci

• moc se snažíš - nejnepřitažlivější věc,
  • přijdeš si neatraktivní,

co nějakej lehkej flirting v mezích zákona na zjištění, že není problém v tvé fyzické atraktivitě ale v začarovaném kruhu tvýho snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.7.14 15:59

Tak bohužel potřebu a touhu má každý jinou a zřejmě tomu tak bylo u vás od začátku vašeho vztahu.

Podle mě to vůbec nesouvisí s tím, jestli jsi atraktivní nebo ne. Možná fakt to libido nemá tak velké (pak třeba nějaké výživové doplňky na povzbuzení), nebo zkusit zajít k sexuologovi, může mít nějaké bloky, které si třeba ani neuvědomuje.

Začít si hledat milence je podle mě cesta do pekel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.14 16:00

Jo, řešila jsem to podobné (akorát ani nevím jestli si ho honil, péčko považoval za perverzitu a ubohost, postihlo nás i porodní trauma, nechuť ke kondomu..fakt super, pořád jen nějaké problémy a výmluvy). Hodně to odnesl vztah, už tak jeho osobnost je složitá, navíc dítě, plno změn, nároků na nás..a to bez té radosti ze vztahu, blízkosti, intimity (vím jak moc potřebuje matka malého dítěte cítit že je pěkná, sexy..) prostě nešlo udržet. Rozvádíme se, i přes děti. Milencem jsem to řešila, ale nedalo se, akorát mě to zblblo, i když sebevědomí navrátilo, to zase jo, začala jsem si sebe vážit a o vztah s mužem chtěla zabojovat, ale on neviděl důvod, šance nevyužil, šlo to ještě víc ke dnu.
Podle mě vztah bez fungujícího uspokojujícího sexu dlouhodobě nevydrží, pokud fakt nechceš mít milence, nebo úplně rezignovat na sex. Což si ve 30 nedokážu představit. Kdybych to chtěla, tak jdu do kláštera a ne do manželství.

• Citovat
  • Upravit
21111
29.7.14 16:00

Jo a prosim tě, každá druhá ti tady poradí.. promluvit si.. tak z pohledu chlapa… to fakt nedělej, to jen víc pokazíš, musíš zapojit ženský fikaný zbraně hlavně žádný promlouvání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 16:02

@pohledzdruhestrany jaký zbraně?

• Citovat
  • Upravit
33916
29.7.14 16:02

@Eliaskova možná tlačíš moc na pilu a to chlapi nemají moc rádi. Nechala bych ho být a počkat až přijde sám a zatím bych si našla nějakou vedlejší činnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.7.14 16:03
@pohledzdruhestrany píše:
Jo a prosim tě, každá druhá ti tady poradí.. promluvit si.. tak z pohledu chlapa… to fakt nedělej, to jen víc pokazíš, musíš zapojit ženský fikaný zbraně hlavně žádný promlouvání

souhlas :mrgreen: promluva by ho asi už odrušila úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 16:04

@Denisa76 bohužel, někdy tahle taktika způsobí, že čekáš tři měsíce a nic. Vedlejší činnost je fajn, ale vztah se takhle neudržuje, neopečovává, a bez toho hyne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6590
29.7.14 16:05

@pohledzdruhestrany tak na jednu stranu říkáš, že se moc snaží a pak má používat fikané zbraně? Mezi tím je docela tenká hranice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.7.14 16:06
@Denisa76 píše:
souhlas :mrgreen: promluva by ho asi už odrušila úplně

jako já vždycky když tady tuhle radu čtu, tak se mi ježej chlupy… co jako se správně komunikačně má v této debatě probrat.. jako miláčku.. chtěla bych to tolikrát tejdně a ty to přitom zvládáš jen x krát tejdně, ale tady Mařenka mi říkala, že její Pepíček do dokáže yxkrát týdně, nebo jako co, povězte mi to někdo prosím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
29.7.14 16:06

Tak nejsem zastáncem „promlouvání si“. Ženský totiž tlachají pořád a o všem… a jak je známo, jen věta: „musíme si promluvit“ dokáže chlapa vyděsit :-). Řešila bych to „pochlapsku“:

• nedoprošovala bych se
  • flirtovala bych
  • užívala bych si sama, a to ne potají

Flirtování ti zvedne sebevědomí, to teď dost potřebuješ… a vůbec, když si může on vyhonit u pé tak proč ty ne?? :) a klidně bych mu to provokativně řekla, ať mě na ten comp konečně pustí, když s ním nic není :)

Třeba ho to nakopne :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.14 16:09
@Anonymní píše:
@Denisa76 bohužel, někdy tahle taktika způsobí, že čekáš tři měsíce a nic. Vedlejší činnost je fajn, ale vztah se takhle neudržuje, neopečovává, a bez toho hyne :nevim:

ano, takhle nějak dlouho čekám já.
Brzo si najdu milence 8)

(nejsem zakladatelka)

• Citovat
  • Upravit
21111
29.7.14 16:09
@Halibar píše:
@pohledzdruhestrany tak na jednu stranu říkáš, že se moc snaží a pak má používat fikané zbraně? Mezi tím je docela tenká hranice…

no a kdo by jako na tomhle světě měl umět na těhlech tenkejch hranicích šlapat, když ne ženský a kočky, proboha kam se tenhle svět řítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí