Můj chlap se mnou nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
31.7.14 14:43

Když nebude mít co jíst bude akorát protivnej, :(
ale jinak… no už aby to bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
31.7.14 21:38

@Eliaskova Tyjo…u nas je to uplne stejny! A nezabira absolutne nic… Taky mame mimco, vazim 55 kilo, snazim se dobre vypadat a je to k nicemu. :pocitac: kdykoliv reknu, ze mi to vadi, odpoved zni : „Moc to resis, nevymejslej kraviny…“ :nevim: takze chapu, jak se citis… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.14 22:42

Jen mozny nahled na vec- taky jsem jedna z tech, co potrebuje mit pocit, ze je chtena a zadana…takze byly doby, kdy jem ho tlacila do kouta fakt hloupymi dotazy, jestli me ma rad a prijdu mu atraktivni a tak…ehm, stydim se, ano :mrgreen:

ted jsme ve stadiu, kdy ho nechavam „dychat“…rikame tomu doma „osobni prostor“, tohle heslo funguje za vsech okolnosti, kdyz ma jeden z nas pocit, ze se „dusi“ a chce klid, rekne jen tohle…druhy bere na vedomi a dekuje se…ale k tematu- cim vic mu dopravam „osobniho prostoru“, tim vic zadouci si najednou pripadam…on neni jako stvana zver, je zase v pozici lovce a sexu mam, kolik chci :mrgreen: a nejen toho, ale i letmych doteku a pohlazeni behem dne a tak… ale stalo me to tedy spoustu sebeovladani, to musim priznat :mrgreen:

Z.

• Citovat
  • Upravit
21111
31.7.14 23:25
@Anonymní píše:
Jen mozny nahled na vec- taky jsem jedna z tech, co potrebuje mit pocit, ze je chtena a zadana…takze byly doby, kdy jem ho tlacila do kouta fakt hloupymi dotazy, jestli me ma rad a prijdu mu atraktivni a tak…ehm, stydim se, ano :mrgreen:

ted jsme ve stadiu, kdy ho nechavam „dychat“…rikame tomu doma „osobni prostor“, tohle heslo funguje za vsech okolnosti, kdyz ma jeden z nas pocit, ze se „dusi“ a chce klid, rekne jen tohle…druhy bere na vedomi a dekuje se…ale k tematu- cim vic mu dopravam „osobniho prostoru“, tim vic zadouci si najednou pripadam…on neni jako stvana zver, je zase v pozici lovce a sexu mam, kolik chci :mrgreen: a nejen toho, ale i letmych doteku a pohlazeni behem dne a tak… ale stalo me to tedy spoustu sebeovladani, to musim priznat :mrgreen:

Z.

tohle by se mělo tesat do kamene, respektive by na to měl bejt odkaz v každý obdobně přiblblý diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.14 08:36

@pohledzdruhestrany a co když podobný přístup, kdy necháte všechno být vede k tomu, že se prostě neděje pak nic? Jen další období tiché domácnosti a odcizení. :nevim: Není to všespásná myšlenka, bohužel. A přiblblá diskuze to rozhodně není, zkuste si to prožít a pak komentujte.
 K

• Citovat
  • Upravit
Hanney
1.8.14 08:46

Pardon, ale ty rady tdy jsou opravdu strašný…nevařit, neuklízet, prádýlko, podkuřovat, čekat až se pán uráčí, nedolejzat. Uvědomte si, že sex k partnerství patří a hotovo, když je každý naladěn jinak, řešit se to musí!!! Takže radím pánovi jasně a srozumitelně říct, že mi sex chybí a že když to nebude řešit on, budu to řešit jinde a jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 09:00
@Hanney píše:
Pardon, ale ty rady tdy jsou opravdu strašný…nevařit, neuklízet, prádýlko, podkuřovat, čekat až se pán uráčí, nedolejzat. Uvědomte si, že sex k partnerství patří a hotovo, když je každý naladěn jinak, řešit se to musí!!! Takže radím pánovi jasně a srozumitelně říct, že mi sex chybí a že když to nebude řešit on, budu to řešit jinde a jinak.

a kam myslis, ze to povede? zatvrdi se jeste vic :) a rozhodne to ja treba neresim tak, ze nevarim a neuklizim…proste se chovam normalne, jen po nem netlapu…chlap potrebuje mit pocit, ze je dobyvatel, ne lovna zver…

Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 09:02
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany a co když podobný přístup, kdy necháte všechno být vede k tomu, že se prostě neděje pak nic? Jen další období tiché domácnosti a odcizení. :nevim: Není to všespásná myšlenka, bohužel. A přiblblá diskuze to rozhodně není, zkuste si to prožít a pak komentujte.
K

ale proc ticha domacnost? proc proste nezit dal jako normalne? travit spolu cas, chodit se projit, jit na nakup spolecne, treba spolu varit, venovat se detem…je to jen o nastaveni…a ver mi, ze kdyz ten chlap uciti vedle sebe partnerku a ne protivnou, nabrucenou babu, dojde i na ten sex :)

Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 09:07
@Anonymní píše:
ale proc ticha domacnost? proc proste nezit dal jako normalne? travit spolu cas, chodit se projit, jit na nakup spolecne, treba spolu varit, venovat se detem…je to jen o nastaveni…a ver mi, ze kdyz ten chlap uciti vedle sebe partnerku a ne protivnou, nabrucenou babu, dojde i na ten sex :)Z.

nedojde. Když nechce, tak tohle ho jen ukolébá, že vlastně ani nemusí, že o to vlastně žena nestojí a jsou oba spokojení (ale ona není). Blbý je, že když jsou děti, tak ten čas pro sebe je omezený, takže ty první čtyři věci vlastně nelze dělat, bez děcka za zadkem.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 09:09
@Anonymní píše:
nedojde. Když nechce, tak tohle ho jen ukolébá, že vlastně ani nemusí, že o to vlastně žena nestojí a jsou oba spokojení (ale ona není). Blbý je, že když jsou děti, tak ten čas pro sebe je omezený, takže ty první čtyři věci vlastně nelze dělat, bez děcka za zadkem.
K.

ale cas pro sebe je prece i cas s detma…ja vam nevim, co to je za nastaveni, ze jak jsou deti, neni cas „pro sebe“…to je takovy nesmysl…
 Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.14 09:16
@Anonymní píše:
ale cas pro sebe je prece i cas s detma…ja vam nevim, co to je za nastaveni, ze jak jsou deti, neni cas „pro sebe“…to je takovy nesmysl…
Z.

není to nesmysl. Je potřeba trávit čas i jen spolu, bez dětí. Já chtěla i abychom šli na procházku o víkendu s malým, jako rodina, jako čas spolu pohromadě..nechtěl, radši seděl u PC. Na dítko jsem byla v podstatě sama, vzal si ho sotva na 10minut než jsem se osprchovala. Večer mě odháněl, tak jsem se stáhla a chodila hned s malým spát. Nechala jsem ho na pokoji, nic nechtěla, žila si pro sebe, ale mrzelo mě to..a co se stalo? Nic, jemu to takhle vyhovovalo. Taky si žil sám pro sebe. A pak se divil že jsme se odcizili natolik, že vztah krachnul.
 K.

• Citovat
  • Upravit
1.8.14 13:39

@Eliaskova Ja bych ho donutila, aby se nad tim zamyslel, v dnesni dobe je to i duvod k rozvodu, kdyz muz zenu zanedbava po fyzicke strance. V takovem vztahu se neda zit, muze se to i zhorsovat, ze uz si nebudete mit ani co rict. Nabidla bych mu nejakou poradnu, pokud o vas vztah stoji. At mu reknes cokoli, bude k tobe neduverivy a nebude te poslouchat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.8.14 10:08

@prcek14 @PajaRada Pořád se jen divím, že tyto problémy mají i ženy. Proč jsem takovou nikdy nepotkal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.8.14 13:05

Anonymní K, je videt, ze sis prozila to same, co prozivam ja a mluvis mi z duse…nektere rady davaji smysl, jen pokud si to zenska neprozije…nejsem stihacka, neni to tak, ze bych kazdy den neco zkousela, uhanela ho, ani kazdy tyden…necham tomu vzdy tak mesic, nekdy dele, ale ted uz neni ani chut…proc bych se mela snazit o nejaky eroticky prekvapka, predstirat orgasmus atd, co z toho pak jako mam?! Zenska potrebuje cejtit, ze je chtena, ze chlapa pritahuje, nejaky pozitivni feedback…a kde nic neni, ani smrt nebere…tezko to pochopi zenska, ktera ma sex nekolikrat tydne…a chlap? za odmitanim zeny stoji z velke casti to, ze ji chlap neumi uspokojit, to je absolutni fakt, ktery malo chlapu dokaze pobrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.14 17:56
@Eliaskova píše: …tezko to pochopi zenska, ktera ma sex nekolikrat tydne…a chlap? za odmitanim zeny stoji z velke casti to, ze ji chlap neumi uspokojit, to je absolutni fakt, ktery malo chlapu dokaze pobrat!

Trochu níž..Ale zlato buď rád, že tu tvou kukuřici vůbec v puse mám. Stylem-chlapa vždy nějak tento-do cíle se opět dožužlám. Říkám přeci trochu níž..Co je zas zlato? Ty snad něco o tom víš? Jen já přeci nejlíp vím jak chlapa udělám. Finále papírovou pointu má a na to chlapče dbej, vždyť moje ego dobře znáš. Tak oči navrch hlavy měj ať moje satisfakce letí ke hvězdám. No netváříš se moc jak paša v harému na moje negližé jak sexbomba servíruji noci v saténu. Tak zas sázím na aerobik v podvazkách moji jedinou invenci, smyslný strip a ty se stále tváříš jak kocour v kredenci. Pěna u pusy střídá hezké chvilky rozkoše se záchvatem psotníku, když tvrdíš mi, že pro dámy je pás a punčochy běžný kus jejich šatníku. Jediná totiž dobře vím jak chlapa udělám. S frekvenci mlátičky v červenci jen teď smůlu mám, tak se snaž než se po světě rozkoukám. I kdyby si mi snad dal víc u mě už budeš navždy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí