Můj chlap se mnou nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.14 18:09

Ted jsem potkala na jednom serveru, kam si chodiva cist partner: http://g.cz/…s-prazdniny/

Z.

• Citovat
  • Upravit
3977
2.8.14 21:01
@Eliaskova píše:
za odmitanim zeny stoji z velke casti to, ze ji chlap neumi uspokojit, to je absolutni fakt, ktery malo chlapu dokaze pobrat!

Ano, je to pravděpodobné. Ale u chlapů to může být stejné. Třeba je to nuda, není v posteli dobrá, nepřitahuje ho, že se ani nevzruší. Tak ji radši odmítne, než by se s ní přemáhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.8.14 09:13

@davemod. Ještě si nepotkal ženu kterou by stále nebolela hlava? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.14 09:28

@prcek14 na partnerský vztah ne :-(
Pak se ženský nesměj divit, že hledáme v partnerství jinde… Tedy nehledáme, alespoň já nehledal. Ale prostě někdy je těžké neuklouznout, když mě doma trápí neopětované city a pak najednou se najde taková co m dlouhodobě dává najevo svůj zájem. To je pak dost nemožné odolat. I chlap potřebuje cítit, že je pro ženu žádoucí. a když o to nemá zájem ta doma, tak se najde jiná.

Co bychom z to mi muži dali aby to byla jen ta doma jen ona - jedinná. To by ale Ona o to musela stát.
Nezbývá než doufat že takovou jednou potkám… Poprvé se mi to pohužel nepovedlo. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
3.8.14 12:20

@davemod no to se zlomi jenže i když jak říkáš jsi uklouzl..Také to asi nevydrželo.
Ono je velký rozdíl s někým žit a s jinými si jen uzivat.
Milenka je na to svým způsobem líp. Chlap za ni běha protoze to doma nemá. Ale ona nemá žádné starosti uživa si jen toho chlapa to ze má nějaký nálady a podobně to nechá doma a k milence si bere jen to nejlepší.
A žena doma zůstává se vším doma.. Jasný nikdo není porad naladenej dobře. A přijde unaveny z Prace a nejakej sex to už je prostě tabu.
A také Mé to překvapilo kolik slečen a žen to řeši ze chlap nechce. Vody se resilo jen ze ženský pořád boli hlava…asi se to nějak otočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.14 12:57

@prcek14 problem je v tom že žena nic řešit nechtěla. já chápu velmi dobře že nejsou jen bezstarostné dny. Koneckonců, pokud nastaly nejaké problémy vždy jsem je měl na starosti já.
Co je horší, že aby chlap byl schopen ty problémy řešit musí bejt psychicky odolný a k tomu potřebuje ten pocit že po něm ta jeho touží. To už se ale v našem manželství vytratilo a i když jsem se vše možně snažil tak to bylo k ničemu.
I definitivní rozpad maželství nebyl z mé hlavy, já bych to nikdy nedopustil už je kvůli dětem.
To že je doma sama zatím co chlap je z milenkou je podle mě dost často její vina. Stejně jako naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.14 08:06

@Eliaskova taky jsem neotravovala obden. Co si pamatuju tak zpočátku, kdy jsem očekávala že se po porodu zase rozjedem tak třeba jednou za týden, bylo mi řečeno, dneska ne, třeba zítra, nebo o víkendu, tak jsem si řekla, ok, přijde sám. Ale nic. Ani další víkend..tak jsem za 14dní zkusila zas ho odlákat od počítače, zase nic, další výmluvy..A pak se frekvence snižovala, tohle ženská nevydrží dlouho.Po druhém porodu jsme spolu spali po 11týdnech..věřila jsem že tentokrát se to nestane, že se OBA budeme snažit, aby se nám vztah tak nezničil jako poprvé, ale chyba lávky. Tak k tomu pak došlo nějak po půl roce, pak po 10 měsících, pak asi ještě 3×, ale to už bylo o ničem, mezitím vztah vychladl jak na Arktidě a rok a čtvrt po porodu mi došlo, že to fakt nemá cenu. S někým kdo mě pořád jen odhání, když se snažím o vstřícný krok nebo navrhnout řešení tak na to kašle a absolutně nechápe že o vztah se musí pečovat, prostě být nechci. Byla tam ještě spousta jiných věcí, ale psychicky mě nejvíc ublížilo to odmítání a nulová komunikace, nezájem řešit problémy.
 K.

• Citovat
  • Upravit
135
5.8.14 15:14

@davemod
každopádně ty si to začal rozebírat hodně ze stánky vztahu, ale já právě řešila sex,
většinou si chlapy stěžují že jejich ženská nechce a podobně
já to mám obráceně, já jo, přítel jednou za týden… a to se mužu stavět na hlavu a nic,,, stalo se mi že jsem ho vnoci vzbudila a začala si, a on po chvilce vstal odešel vrátil se a usnul… no to jsem fakt nechápala :mrgreen:,
a neřekla by jsem že jsem špatná partnerka… i do hospudky ho musím spíš vyhazovat… samotnému se mu nechce…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
5.8.14 15:21
@prcek14 píše:
@davemod
každopádně ty si to začal rozebírat hodně ze stánky vztahu, ale já právě řešila sex,
většinou si chlapy stěžují že jejich ženská nechce a podobně
já to mám obráceně, já jo, přítel jednou za týden… a to se mužu stavět na hlavu a nic,,, stalo se mi že jsem ho vnoci vzbudila a začala si, a on po chvilce vstal odešel vrátil se a usnul… no to jsem fakt nechápala :mrgreen:,
a neřekla by jsem že jsem špatná partnerka… i do hospudky ho musím spíš vyhazovat… samotnému se mu nechce…:-)

Si šel asi vyhonit :think:

• Citovat
  • Upravit
135
5.8.14 15:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.14 15:38
@Virginian píše:
Si šel asi vyhonit :think:

Vyleštit zbraň… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.14 20:29

Anonymní K., tak nejak to vypada u nas…ale porad si rikam, ze se to musi zlomit…uz kuli rodine…ale je mi tak trochu jasny, ze spis to bude horsi a horsi :-/ a nevim co delat…vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
5.8.14 20:37
@jipo píše:
Ano, je to pravděpodobné. Ale u chlapů to může být stejné. Třeba je to nuda, není v posteli dobrá, nepřitahuje ho, že se ani nevzruší. Tak ji radši odmítne, než by se s ní přemáhal.

Take se rika, ze zenska, ktera si ho sama nepostavi, si ho nezaslouzi; ze by vymluva impotentu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.14 20:38

@Eliaskova no, záleží co za ten zlom považuješ a co od něj čekáš. Pokud nepomáhá snaha o diskusi, pochopení, změna toho co vám brání být spolu spokojení, nezaberou různé možnosti, ani poradna..tak se pak člověk musí rozhodnout jak s tím naloží. Jestli rezignuje a bude žít vedle sebe, nebo to nepřekousne a zkusí jít dál.
 K.

• Citovat
  • Upravit
135
6.8.14 14:31

@Pesimista no to s tim ani problém nemám…ale když radší,,uteče" nebo se otočí… tvl, přeci za nim nemužu furt dolejzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí