Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kdyby bylo 2× za týden tak nic neřešim ted to zase bude 14 dní… jenže paradox je že na P se se mnou koukat nechce to jen sám
@prcek14 na to má právo. Já se taky radši koukám sama.
14dní je dost pro většinu lidí, ale taky se stane z různých důvodů. Ale kdyby to bylo dlouhodobě 2× měsíčně, tak to je fakt dost nízká frekvence.
K.
@prcek14 jo, ale péčko je prostě něco jiného, takže to vůbec není hloupý. Kdyby si to dělal jen a pouze u toho, tak by to divný bylo, ale pokud spolu i spíte, tak je to v pohodě.
K.
Tak děkuji za názor,
ono to je i ve mě, protože prostě péčko je hrozně uměli, všichni se tvářej že je to hrozně baví, tvl nakonec se do ni udělaj záběr na frndu a má tam bedara? no málem jsem blila…
jenže když je péčko častější než sex je to prostě nahovno
Mam to same…pred porodem jsme meli sex velmi casto ted mame dve deti a sex mame jen jednou za mesic a to si o nej musim ete rict..pripadam si jak naka vnucka…nechapu to, pecuju o sebe, staram se aby doma vse klapalo aby mel co potrebuje a ani tak to nefunguje…tvrdi mi jak to k zivotu nepotrebuje, ale rekneme si na rovinu, ktery chlap nepotrebuje sex???
![]()
No asi tak nějak prostě to mrzí když sem chlap to té ženě nedá… já nejsem žádná nymfa, ale mám to fyzično ráda, sex mě baví.. a prostě ho chci..
platí definice: spokojený muž : plný žaludek = prázdné koule
plný žaludek má.. dokonce svačinky má do práce… lítám jak blbec aby vše doma bylo cajk aby přišel z práce a byla taková pohodička… uvařeno, uklizeno, no prostě vše…jen ten sex krapet habruje.. přitom treba vařim a to si mě dobírá…a když řeknu tak pojd tak jako že ne…
dokonce že zeme je někdy nervozní… tak čekám kdy ho to přejde
![]()
@prcek14 píše:
No asi tak nějak prostě to mrzí když sem chlap to té ženě nedá… já nejsem žádná nymfa, ale mám to fyzično ráda, sex mě baví.. a prostě ho chci..
platí definice: spokojený muž : plný žaludek = prázdné koule
plný žaludek má.. dokonce svačinky má do práce… lítám jak blbec aby vše doma bylo cajk aby přišel z práce a byla taková pohodička… uvařeno, uklizeno, no prostě vše…jen ten sex krapet habruje.. přitom treba vařim a to si mě dobírá…a když řeknu tak pojd tak jako že ne…
dokonce že zeme je někdy nervozní… tak čekám kdy ho to přejde![]()
hele a co se zamyslet nad tím, že asi pro něj nejsi dostatečně přitažlivá, kdyby jsi byla, tak by se přetrhnul??
No protže si mě jinak dost všímá, já nevim jsem se psem a drží si mě, jdem jinam spolu a pořád si me drží… normálně mě oplacává třeba u vaření nebo tak..
Kdyby jse mnebyla pro něj přitažlivá proč by se mnou jinak chtěl bejt, muže kdykoli odejít, nemáme žádné závazky.. nebo tak
@prcek14 píše:
Kdyby jse mnebyla pro něj přitažlivá proč by se mnou jinak chtěl bejt, muže kdykoli odejít, nemáme žádné závazky.. nebo tak
tak žije s tebou - dlouhodobý vztah, intenzivní vášeň logicky opadává, pak nemůžeš čekat, že se k tobě bude chovat jako na začátku, respektive, jestli bys to chtěla, i ty by ses měla k němu chovat jako na začátku, jsi tak stejně milá, ne tak snadno dosažitelná, obdivující, chápající??
No jme spolu skoro rok z toho 3 měs spolu bydlíme, ale jo jasně že se to zmenilo, ale jo tak trochu se to změnilo je jasný, ale pořád se snažim pro něj dělat první poslední, samozdřejmě jsou určitý meze protože služka nejsem… ale dělám domov domovem, jen by jsem chtěla aby byl víc akčnější…
@prcek14 píše:
No jme spolu skoro rok z toho 3 měs spolu bydlíme, ale jo jasně že se to zmenilo, ale jo tak trochu se to změnilo je jasný, ale pořád se snažim pro něj dělat první poslední, samozdřejmě jsou určitý meze protože služka nejsem… ale dělám domov domovem, jen by jsem chtěla aby byl víc akčnější…
nevím jestli úplně chápeš mužskou sexualitu, ale to jestli má doma navařeno, uklizeno nebo umytej záchod, nemá na to, jak ho přitahuješ vůbec žádnej vliv, co má vliv je to, že se mu nabízíš před čumák úplně zadarmo a o snadný vítězství se moc neusiluje
@prcek14 píše:
Takže mám podle tebe dělat co?
nevařit, mít doma bordel a bejt trochu za flundru v prádýlku, která ho přehlíží, možná bys to mohla dovíst do stádia, že mu dáš, ale musí nejdřív (potom) uklidit, on bude mít pocit, jak tě svým mužským šarmem a sexappealem dostal a ty si zašukáš a ještě budeš mít naklizeno bez námahy ![]()