Vyhrocené hádky s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
11.6.16 17:13
@Anonymní píše:
Toho se ale prave bojim, ze kdyz mi to zacne byt uplne jedno, tak se sice nebudeme hadat ale je to zacatek konce a to ja nechci kdyz vim, ze nam spolu dokazalo byt tak pekne. Odjet pryc jsem zkusila uz za dva dny to bylo same lasko moc mi chybite uz se vratte zpatky atd…na to jsem napsala ze jste ne, ze oba potrebujeme vic casu a zacalo „vydirani“ mame spolu podnik a ty nechavas ted vsechno na me, nejsi podpora kdyz te NEJVIC potrebuji…tak jsem opet pobalila a jela domu. Jak nekdo psal, ze zamilovany chlap udela spoustu veci, kterych potom lituje, tak to asi nebude nas pripad. On jen kdyz se hadame tak utoci na nejvic zrabitelne veci aby mi ublizil a to nechapu. Zmenu chovani zacal kdyz jsem mu rekla, ze se podarilo a cekame miminko..to poprve me rozbrecel protoze mi rekl, ze neni jeho (dlouho se nam nedarilo a on se vnitrne smiril s tim, ze nemuze mit deti-to mi rekl po nejake dobe od incidentu)…

Sorry, ale na mě to působí, že on má nějakou psychickou poruchu, jinak si neumím představit, že by mi chlap něco takového řekl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
11.6.16 17:28

Opravdu to vypadá, že ty věci dělal v době zamilovanosti „pro tebe“ a teď toho lituje. Pro mne by byl nejtěžší kalibr to, že vyčte dítě - aby v podstatě řekl, že lituje, že ho má? No když je v tom dítě, stojí za to udělat maximum pro zachování rodiny, ale po takovymhle výroku bych sama měla hodně velkej problém - asi bych si ho přestala vážit. Nemam s ní zkušenost, ale ta manželská poradna by mezi váma třeba mohla nějak vyčistit vzduch - že by vám tam nějak pomohli si to vyříkat a popasovat se s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.16 18:21
@Anonymní píše:
Toho se ale prave bojim, ze kdyz mi to zacne byt uplne jedno, tak se sice nebudeme hadat ale je to zacatek konce a to ja nechci kdyz vim, ze nam spolu dokazalo byt tak pekne. Odjet pryc jsem zkusila uz za dva dny to bylo same lasko moc mi chybite uz se vratte zpatky atd…na to jsem napsala ze jste ne, ze oba potrebujeme vic casu a zacalo „vydirani“ mame spolu podnik a ty nechavas ted vsechno na me, nejsi podpora kdyz te NEJVIC potrebuji…tak jsem opet pobalila a jela domu. Jak nekdo psal, ze zamilovany chlap udela spoustu veci, kterych potom lituje, tak to asi nebude nas pripad. On jen kdyz se hadame tak utoci na nejvic zrabitelne veci aby mi ublizil a to nechapu. Zmenu chovani zacal kdyz jsem mu rekla, ze se podarilo a cekame miminko..to poprve me rozbrecel protoze mi rekl, ze neni jeho (dlouho se nam nedarilo a on se vnitrne smiril s tim, ze nemuze mit deti-to mi rekl po nejake dobe od incidentu)…

njn, ale ty přistoupíš po 2 dnech na jeho vydírání, to je špatně.. na to bych mu jasně řekla - pořád jsi držkoval, starej se.. když máš pocit, že to celé byl omyl, tak si vyzkoušej, jak Ti bude samotnému.. a mmchdm, jestli myslíš, že se to dítětem zlepší, tak to nečekej - bude hůř, budeš víc zranitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
17.6.16 09:08
@martina.se píše:
u nás to samé… dokud jsem se snažila, obhajovala, vše špatně.. jak mi to začalo být fuk, tak on najednou zpozorněl.. ale u nás už bylo pozdě..

Mozna bylo pozde prave proto, ze uz ti to bylo fuk no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.6.16 09:25

No a dříve tohle nedělal?

Je nespokojenej, tak hledá na tobě chyby. Možná má někoho jiného, a sám sobě ospravedlňuje, že s tebou mu to neklape. To samozřejmě nevylučuje, že mu hrabe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.6.16 10:42
@Santyna píše:
Mozna bylo pozde prave proto, ze uz ti to bylo fuk no…

njn, protože to došlo tak daleko, že mi prostě otrávil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 18:40

Nezlobte se, že chci být anonymní ale nerada to říkám veřejně. Mám přítele jsme spolu 4 roky. jednou jsme se pohádali a já odešla po půl roce jsme se k sobě vrátili. Nyní jsem těhotná 2 měsíc. Bohužel se hádáme moc často ne, ale když už tak je to hodně a nehezky.
Kolikrát přítele vytočí jenom hloupost jako je že si chci dát jedno cigáro za den ale hned začne křičet a hned jsou tu i facky a kolikrát ještě hůř před 3 roky jsme se pohádali a musela jsem mít šitou ruku. Zastává názor že výchovné facky nejsou problém když ho neposlechnu je milý a všechno pouze když má špatnou náladu tak se mu nic nesmí říct jinak je hned velké zle.. Myslíte, že se to někdy zlepší? poslední dobou se o mě skoro vůbec nezajímá

• Citovat
  • Upravit
200
29.6.17 07:27

Nezlepší se to. Utíkej jak nejrychleji to půjde. Chlap co je schopný uhodit ženskou není normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
29.6.17 07:44

Ne, nezmění. Nejsi v postavení rovnocenné partnerky a bude to jenom horší, jak na něm budeš závislejší na mateřské a s dítětem. Hlavně si uvědom, že on žádný problém nevidí, tudíž není důvod, aby se jakkoli měnil. On přece ví, že tu výchovnou facku občas potřebuješ. Bohužel vždycky se nějaký ten prohřešek najde, na to tém aje tady hronadsa diskusí, tak si je přečti (život s tyranem, domácí násilí)
Ale můžeš to brát pozitivně, že kdyby jsi mu byla lhostejná, tak tě nemlátí, třeba měl jenom nešťastné dětství a je to jeho způsob projevování lásky. Ty výchovné facky ale bude asi aplikovat i na dítě, s tím počítej.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí