Vykakal hlen

1304
6.2.11 13:03

Vykakal hlen

Ahoj holky, teď jsem přebalila mrňouska (4. měsíce) a v plínce měl hlen. Choval ho manžel, tlačil jako když kaká a když jsem ho přebalila tak měl v plínce hlen. Nevíte co to může být? Jsme na UM BABYLOVE. Sedlo mu už od začátku a neměl s ním problémy. Pije čajík od Hami Pro celkovou pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
6.2.11 13:34

my jsme to jednou měli, s troškou krve. Dr.říkala, že je to od toho, jak mimčo rychle zatlačí, že se to může stát. Radši to poslala na rozbor (abych měla klid) a vše bylo ok. Takže jsem nesla plínku k doktorce, ale hlavně kvůli tý krvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.2.11 13:41

Taky už jsem párkrát našla v plíně hlen,Ale malé nic není tak to neřešim.Nevim to teď jistě,ale zdá se mi že ho tam měla vždycky když jsem jí dala napít čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.2.11 13:47

Našla jsem to prvně. Malej je na čajík naučenej a nikdy to po čajíku neměl. Tak nevím. Plínu už jsem vyhodila ale pokud se to bude opakovat tak pojedem na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
6.2.11 14:05

neboj,určitě to nic nebude vážného

• Citovat
  • Upravit
6263
6.2.11 14:44

Ahoj, hlenovita stolice byva casto, kdyz je ditko nastydle. Nema malej treba rymicku? Syn kadil hlen pravidelne, k lekari jsem ho brala jen jednou, a to kdyz ho viditelne bolelo brisko a ve stolici byla krom hlenu i krev. Ale i to bylo jen z nastydnuti a odeznelo samo. Snad to nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.2.11 15:49

já vim, že ti holky třeba napíšou ať se nnebojíš, ale já jsem takovej srábotka a asi bych zašla k Dr. vždycky tvrdim,že za zeptání nic nedáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.2.11 17:02

v dobe chripek to zeptani muze znamenat onemocneni.....

hlen normalnwe pokryva cele strevo, obcas ho kus vyleze, je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
6.2.11 19:21

Prcek to měl taky, když měl rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
6.2.11 20:06
jizvíková píše:
v dobe chripek to zeptani muze znamenat onemocneni.....hlen normalnwe pokryva cele strevo, obcas ho kus vyleze, je to normalni

nemusí,stačí přeci jen zvednou telefon a zavolat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.2.11 20:20

Tak jsem to nevydržela a zavolala mudře. Asi má trošku rýmu, chrčí to v něm. Tak máme odsávat a vystříkávat nosík Stérimarem. Jinak je to prý normální a když to není každé přebalení, tak se nemám stresovat a kdyby se to ukázalo do zítřka, tak si mám vzít tu plínku a jít za ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí