Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, teď jsem přebalila mrňouska (4. měsíce) a v plínce měl hlen. Choval ho manžel, tlačil jako když kaká a když jsem ho přebalila tak měl v plínce hlen. Nevíte co to může být? Jsme na UM BABYLOVE. Sedlo mu už od začátku a neměl s ním problémy. Pije čajík od Hami Pro celkovou pohodu.
my jsme to jednou měli, s troškou krve. Dr.říkala, že je to od toho, jak mimčo rychle zatlačí, že se to může stát. Radši to poslala na rozbor (abych měla klid) a vše bylo ok. Takže jsem nesla plínku k doktorce, ale hlavně kvůli tý krvi..
Taky už jsem párkrát našla v plíně hlen,Ale malé nic není tak to neřešim.Nevim to teď jistě,ale zdá se mi že ho tam měla vždycky když jsem jí dala napít čaje.
Našla jsem to prvně. Malej je na čajík naučenej a nikdy to po čajíku neměl. Tak nevím. Plínu už jsem vyhodila ale pokud se to bude opakovat tak pojedem na pohotovost…
Ahoj, hlenovita stolice byva casto, kdyz je ditko nastydle. Nema malej treba rymicku? Syn kadil hlen pravidelne, k lekari jsem ho brala jen jednou, a to kdyz ho viditelne bolelo brisko a ve stolici byla krom hlenu i krev. Ale i to bylo jen z nastydnuti a odeznelo samo. Snad to nic nebude.
já vim, že ti holky třeba napíšou ať se nnebojíš, ale já jsem takovej srábotka a asi bych zašla k Dr. vždycky tvrdim,že za zeptání nic nedáš. ![]()
v dobe chripek to zeptani muze znamenat onemocneni.....
hlen normalnwe pokryva cele strevo, obcas ho kus vyleze, je to normalni
jizvíková píše:
v dobe chripek to zeptani muze znamenat onemocneni.....hlen normalnwe pokryva cele strevo, obcas ho kus vyleze, je to normalni
nemusí,stačí přeci jen zvednou telefon a zavolat ![]()
Tak jsem to nevydržela a zavolala mudře. Asi má trošku rýmu, chrčí to v něm. Tak máme odsávat a vystříkávat nosík Stérimarem. Jinak je to prý normální a když to není každé přebalení, tak se nemám stresovat a kdyby se to ukázalo do zítřka, tak si mám vzít tu plínku a jít za ní.