Kdo pracujete jako vedoucí pošty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Anonym-je to v hodně malém městě, takže bych pod sebou měla jen pár lidí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem vedouci na mensi poste v Jiznich Cechach. Pod sebou jsem mela 4 lidi + jsem sedela jeste na prepazce. Kvuli stehovani jsem pred 2 lety skoncila. Naplni prace je hlavne shaneni smluv pro aliancni partnery. Kvuli tomu ti budou se zhora hodne slapat po hlave, ty musis zase jit po svych podrizenych.
Pak jsou tam ty klasicke postacke veci, ale to ma kazda posta zoorganizovano jinak.
Pred tema 2 roky jsem mela plat cca 20 000,– cisteho. Ale co vim, tak sli platove dolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jeste…prosla jsem si na poste skoro vsim. Byla jsem dorucovatelkou, prepazkou, administratorem, vedouci a nemuzu rict, ze by to bylo tak hrozne. Kazda prace ma sve pro a proti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@isand Prosím mohu se zeptat, co si představit pod pojmem „shánění smluv pro alianční partnery“? Co to obnáší? Co to znamená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lennnab určitě už jste slyšela - neustále nabízení bankovních produktů - spořící účty, osobní účty nebo i půjčky nebo různá pojištění. Zaměstnanci jsou „bičování“ pokud si člověk příjde zaplatit složenku a na přepážce mu nenabídnou třeba založení stavebka. Když už se poštěstí cokoliv založit, tak ten kdo to založil (paní na přepážce) z toho má celkem nic, tím nic myslím max pár stovek, naposledy za uzavřené pojištění auta dostala známá na výplatu odměnu 92 Kč. Takže motivace jako brno se vůbec snažit, že. Pokud neplníte, záleží na poště, ale někde strhavají peníze z pohyblivé částky.
Nový pán ředitel se to asi vše bude snažit dát do kupy, ale ta pošta je natolik zanedbaná a vyrabovaná, že to ještě potrvá spoustu let. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom, kolik budeš mít pod sebou lidí. Sesta v Praze dělá zástupce vedoucího - pod sebou cca 30? lidí a má kolem 25tis čístýho - mimo Prahu si odečti 5tis. Jak se přichystat na pohovor neporadím ale přeju pevný nervy. Bude na tebe tlak ze zhora a ty ten tlak musíš přesouvat na svoje podřízený. Pro slabé povahy nic moc.
Anonym - jsem taky z pošty, jen přepážka. Momentálně naštěstí doma na mateřský