Výkup knih

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17941
18.8.22 17:00
@PapaverRhoeas píše:
Knihobot prodává některé knihy úplně nesmyslně naceněné. Mnohokrát se mi stalo, že jsem u nich knihu viděla dvojnásobně i trojnásobně dražší, než za kolik se prodávala/prodává jinde. A mluvím o stejném vydání knihy, bez žádných zvláštností stylu věnování autora atd. Takže pokud tam někdo takhle předražené knihy kupuje, věřím, že prodávající na tom může slušně vydělat. Tj. vlastně pro Vás dobrá zpráva.Jinak obecně je problém zbavit se takových těch ležáků, které jsou v každé druhé rodině. Zvlášť tituly, které vycházely ve vysokém nákladu před rokem 89. Holt toho mají všichni plné skříně a nikdo to nechce.

takové jsem dala do knihobudek a do kaváren

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
18.8.22 17:04
@Eliška píše:
blahopřeju, já mám třetinu knih za cenu kolem dvacky :lol:

Tak když na tom člověku záleží, tak je dobrý se předem podívat, za kolik se ta stejná na Knihobotu prodává a oni ji pravděpodobně nacení stejně nebo podobně. A když člověk usoudí, že za to nic nedostane a nechce se jich jen zbavit, tak je tam pak nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
18.8.22 17:04

Knížky jsem věnovala do domova důchodců a do stacionáře pro postižené. Něco se dá za pár kaček prodat v antikvariatě. Hodně staré knihy jsem věnovala do městského archivu, po předchozí domluvě s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
18.8.22 17:06
@klamonožka píše:
Tak když na tom člověku záleží, tak je dobrý se předem podívat, za kolik se ta stejná na Knihobotu prodává a oni ji pravděpodobně nacení stejně nebo podobně. A když člověk usoudí, že za to nic nedostane a nechce se jich jen zbavit, tak je tam pak nedá.

jj, já tm dala to, čeho mi líto nebylo, i kdybych nedostala nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
18.8.22 17:08

Slušné knihy (nad 100 Kč) na Trh knih, již prodaných desítky řádově za tisíce. Levnější do Kniho budky. Nic do sběru, to se podle mého názoru s knihami nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.8.22 17:30

Hm, háčkuju se, taky bych chtěla něco prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.8.22 20:23

Tak jsem zjistila, že knížku, kterou jsem nedávno koupila na Reknihách za 170, mají teď na Knihobotu cca za 30. No toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
19.2.23 17:46

@milami Já zase teď kupovala Zvuk slunečních hodin na knihobotu za 250 a pak sem zjistila, že jinde je sehnatelna za 80.
Ale tahke kniha se už nedá koupit nová a je to takovej klenot, že bych za ní dala snad i duši :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17331
23.5.26 09:55

Hezký den!
Je, prosím, někde v Praze Knihobot, kam může člověk donést knížky k prodeji?
Nejde mi o výdělek, chci se knížek rychle a pokud možno efektivně zbavit.
Nosila jsem do Levných knih na Štefánikově ulici kousek od Anděla, ale prodejna je zrušena, tak hledám něco tomu podobneho. Předem děkuji za odpovědi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11578
23.5.26 11:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
23.5.26 15:14
@azaleila píše: Více

Oni asi nebudou brát všechny knihy. Já jsem knihy udelala online - vepsala jsem ji do databaze EAN kody, a ty, ktere si brali, pro ty si přijeli. A pak jsem poslala seznam jeste na jiny antikvariat, prijeli si pro všechno, ale ne všechno zaplatili. Ale já byla ráda, že jsem se toho zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí