Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro účely psaní knihy, která se bude skládat z povídek o sousedských vztazích, prosím všechny, kteří mají nějaké pikantní, srandovní, pomstychtivé, zajímavé a unikátní historky se svými sousedy a souhlasili by s otištěním, aby se se mnou o ně podělili. Sousedské vztahy jsou mnohdy oříškem a neznám nikoho, kdo by je alespoň jednou za život neřešil, a tak jsem se rozhodla napsat na toto téma knihu, která bude složená z jednotlivých a na sebe nenavazujících příběhů, nejlépe takových, které neskončily vraždou
. Můžete mi psát veřejně a nebo do soukromé zprávy. Jména budou změněna. Děkuji všem, kteří mi budou inspirací
![]()
@Cenarius píše:
Zaplať a budou historky. Ty za to taky dostaneš peníze.
Viď, člověk to tady vyplodí a někdo za to shrábne prašule. Asi bude druhý Slovácko sa nesůdí… ![]()
Ale vážně, kdo by si dneska troufnul takhle zveřejnit historku někoho dalšího bez jeho souhlasu.
@Janli píše:
Viď, člověk to tady vyplodí a někdo za to shrábne prašule. Asi bude druhý Slovácko sa nesůdí…
Ale vážně, kdo by si dneska troufnul takhle zveřejnit historku někoho dalšího bez jeho souhlasu.
Velmi neprofesionalni a amaterske.. ![]()
@sousedjekamos tyto, vymysli si neco sama.
Stačí, že se tu vykrádá kvůli článkům na netu
@sousedjekamos píše:
Pro účely psaní knihy, která se bude skládat z povídek o sousedských vztazích, prosím všechny, kteří mají nějaké pikantní, srandovní, pomstychtivé, zajímavé a unikátní historky se svými sousedy a souhlasili by s otištěním, aby se se mnou o ně podělili. Sousedské vztahy jsou mnohdy oříškem a neznám nikoho, kdo by je alespoň jednou za život neřešil, a tak jsem se rozhodla napsat na toto téma knihu, která bude složená z jednotlivých a na sebe nenavazujících příběhů, nejlépe takových, které neskončily vraždou. Můžete mi psát veřejně a nebo do soukromé zprávy. Jména budou změněna. Děkuji všem, kteří mi budou inspirací
![]()
![]()
Máš pocit, že z tohohle stvoříš bestseller?