Sousedské historky - máte nějaké?

15.8.22 12:32

Sousedské historky - máte nějaké?

Pro účely psaní knihy, která se bude skládat z povídek o sousedských vztazích, prosím všechny, kteří mají nějaké pikantní, srandovní, pomstychtivé, zajímavé a unikátní historky se svými sousedy a souhlasili by s otištěním, aby se se mnou o ně podělili. Sousedské vztahy jsou mnohdy oříškem a neznám nikoho, kdo by je alespoň jednou za život neřešil, a tak jsem se rozhodla napsat na toto téma knihu, která bude složená z jednotlivých a na sebe nenavazujících příběhů, nejlépe takových, které neskončily vraždou :). Můžete mi psát veřejně a nebo do soukromé zprávy. Jména budou změněna. Děkuji všem, kteří mi budou inspirací :D :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20910
15.8.22 13:04

Zaplať a budou historky. Ty za to taky dostaneš peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.8.22 13:05
@Cenarius píše:
Zaplať a budou historky. Ty za to taky dostaneš peníze.

Viď, člověk to tady vyplodí a někdo za to shrábne prašule. Asi bude druhý Slovácko sa nesůdí… :mrgreen:
Ale vážně, kdo by si dneska troufnul takhle zveřejnit historku někoho dalšího bez jeho souhlasu.

• Citovat
  • Upravit
2525
15.8.22 13:27
@Janli píše:
Viď, člověk to tady vyplodí a někdo za to shrábne prašule. Asi bude druhý Slovácko sa nesůdí… :mrgreen:
Ale vážně, kdo by si dneska troufnul takhle zveřejnit historku někoho dalšího bez jeho souhlasu.

Velmi neprofesionalni a amaterske.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.8.22 13:34

@sousedjekamos tyto, vymysli si neco sama.
Stačí, že se tu vykrádá kvůli článkům na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.8.22 13:42

Jeden soused mi kdysi povídal, že ani kuře zadarmo nehrabe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
15.8.22 14:21

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
15.8.22 14:23

@nuklear90 Dobře provedená záškodnická akce  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
15.8.22 14:38

Nepovim :lol: a ze už jsem něco zažila :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.8.22 16:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
15.8.22 17:39
@sousedjekamos píše:
Pro účely psaní knihy, která se bude skládat z povídek o sousedských vztazích, prosím všechny, kteří mají nějaké pikantní, srandovní, pomstychtivé, zajímavé a unikátní historky se svými sousedy a souhlasili by s otištěním, aby se se mnou o ně podělili. Sousedské vztahy jsou mnohdy oříškem a neznám nikoho, kdo by je alespoň jednou za život neřešil, a tak jsem se rozhodla napsat na toto téma knihu, která bude složená z jednotlivých a na sebe nenavazujících příběhů, nejlépe takových, které neskončily vraždou :). Můžete mi psát veřejně a nebo do soukromé zprávy. Jména budou změněna. Děkuji všem, kteří mi budou inspirací :D :andel: :dance:

Máš pocit, že z tohohle stvoříš bestseller?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí