Tenkrát poprvé - seriál na Netflix

2702
18.8.22 08:33

Tenkrat poprve serial netflix-spoiler????

Ahoj sledoval jste nekdo 3 serii? Jaky jste tym, komu fandite? Ja jsem fanda Paxtona, doufam, ze bude i ve 4 serii, i kdyz jde studovat do Arizony, ale on se tak hezky kvuli ni zmenil, tak doufam ze budou spolu :mrgreen: :srdce:

Příspěvek upraven 18.08.22 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5717
18.8.22 09:14

Možná bys nemusela vyzradit děj bez upozornění. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
18.8.22 09:18

Ne nesledovala, jelikož mě tyhle americký seriály ze studentského prostředí vůbec nebaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
18.8.22 09:41

@Lil Kitkatt omlouvam se, to me nenapadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
18.8.22 10:52
@podzim píše:
Ahoj sledoval jste nekdo 3 serii? Jaky jste tym, komu fandite? Ja jsem fanda Paxtona, doufam, ze bude i ve 4 serii, i kdyz jde studovat do Arizony, ale on se tak hezky kvuli ni zmenil, tak doufam ze budou spolu :mrgreen: :srdce:Příspěvek upraven 18.08.22 v 09:40

Toto vubec nemusum, za me top Hrisnice, Spanelska princezna ted ujizdim na Sadmanovi, nevim proc se mi to moc libi ten Pan snu :) severske kriminalky jo a Sluzka byla super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
18.8.22 11:01

@lilith1 tak to jsem nevidela ani jedno :mrgreen: ja koukala na Bridgertonovi, Koruna, You, Sex education :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.8.22 13:53

Jsem v týmu Bena :) Seriál se mi líbí, všechny série :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
18.8.22 15:02

@Lori 5 mne se taky serial libi, na konce serie je to nerozhodne. Myslis, ze tam bude ve 4 i Paxton? Ja si porad rikam, ze na zacatku slo vlastne hlavne o nej :) ale cetla jsem, ze tam ma byt i nekdo novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.8.22 16:00

Vzdycky jsem byla team Paxton :srdce:
Ale po 3.serii nevim. Podle me bude Paxton spis jen jako kamos a takovy radce a hlavni roli prevezme Ben plus nekdo, aby to nebyla nuda.
Navic ted to hodne rychle vzdal ten indicky boyfriend Des, tak podle me asi taky jeste nerekl posledni slovo. Tezko rict.

Na 4.serii se uz strasne tesim zaroven je mi lito, ze bude posledni, ale aspon to nebude natahovany do nekonecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.8.22 17:07

@podzim myslím, že se ve 4. sérii objeví, ale spíš jen ve vedlejší roli :think: A myslím, že bude spíš trojúhelník mezi Devi, Benem a tou holkou z výtvarky (nevím, jak se jmenovala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
18.8.22 17:24

@Glucklich kdo by chtel mit za tchyni takovou indickou semetriku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie