Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj sledoval jste nekdo 3 serii? Jaky jste tym, komu fandite? Ja jsem fanda Paxtona, doufam, ze bude i ve 4 serii, i kdyz jde studovat do Arizony, ale on se tak hezky kvuli ni zmenil, tak doufam ze budou spolu
![]()
Příspěvek upraven 18.08.22 v 09:40
Ne nesledovala, jelikož mě tyhle americký seriály ze studentského prostředí vůbec nebaví ![]()
@podzim píše:
Ahoj sledoval jste nekdo 3 serii? Jaky jste tym, komu fandite? Ja jsem fanda Paxtona, doufam, ze bude i ve 4 serii, i kdyz jde studovat do Arizony, ale on se tak hezky kvuli ni zmenil, tak doufam ze budou spolu![]()
Příspěvek upraven 18.08.22 v 09:40
Toto vubec nemusum, za me top Hrisnice, Spanelska princezna ted ujizdim na Sadmanovi, nevim proc se mi to moc libi ten Pan snu
severske kriminalky jo a Sluzka byla super
@lilith1 tak to jsem nevidela ani jedno
ja koukala na Bridgertonovi, Koruna, You, Sex education ![]()
@Lori 5 mne se taky serial libi, na konce serie je to nerozhodne. Myslis, ze tam bude ve 4 i Paxton? Ja si porad rikam, ze na zacatku slo vlastne hlavne o nej
ale cetla jsem, ze tam ma byt i nekdo novy
Vzdycky jsem byla team Paxton ![]()
Ale po 3.serii nevim. Podle me bude Paxton spis jen jako kamos a takovy radce a hlavni roli prevezme Ben plus nekdo, aby to nebyla nuda.
Navic ted to hodne rychle vzdal ten indicky boyfriend Des, tak podle me asi taky jeste nerekl posledni slovo. Tezko rict.
Na 4.serii se uz strasne tesim zaroven je mi lito, ze bude posledni, ale aspon to nebude natahovany do nekonecna.
@podzim myslím, že se ve 4. sérii objeví, ale spíš jen ve vedlejší roli
A myslím, že bude spíš trojúhelník mezi Devi, Benem a tou holkou z výtvarky (nevím, jak se jmenovala).
@Glucklich kdo by chtel mit za tchyni takovou indickou semetriku
![]()