Výkup psů

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
26.10.14 22:00
@Sluka píše:
Tys neviděla istanbulský bazar - to bys byla šťastná za podmínky zvířat ve Zverimexu.. Štěňata mají svoji ohrádku, pelíšek, misku s vodou a nějakou tu hračku, prodavačky je milují, takže je občas chodí mazlit, do toho chodí děti a lidi je aspoň pohladit.. Když se vyčůrají, prodavačka setře podlahu..
V Istanbulu je štěně v kleci, bez vody, bez jídla (aby se nevyměšovalo, protože těch klecí je třeba pět nad sebou) o rozměrech tak, aby se tam sotva postavilo, což stejně neudělá, protože tam umírá na dehydrataci a jiné problémy.. Už od pohledu je vidět, že jim nezbývá moc dní života a potvrzeno místním veterinářem, skutečně se po koupi podaří zachránit jen minimun z nich, většinou s trvalými následky na zdraví - a tohle chce do EU :poblion:

Tak o tom žádná. To bych mohla srovnávat s lovem psů na maso. To jsme prostě mimo. Já řeším západo a středoevropský zverimex a podmínky psů, o kterých si myslím, že by nemuseli být 24 hodin ve výloze. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.10.14 22:02

:zed: :zed: nevšimla, ovšem překvapily mě tu i jiné placené inzerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.10.14 22:03
@Tiger-lily píše: :zed: :zed: nevšimla, ovšem překvapily mě tu i jiné placené inzerce

Já mám reklamy bloklé, ale Ježíška jsem i okomentovala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.10.14 22:05
@Litta píše:
Já mám reklamy bloklé, ale Ježíška jsem i okomentovala. :mrgreen:
:zed: :zed: nevím, co je ježíšek, ale mám dojem, že se tu inzerují i houna na okně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35757
26.10.14 22:05
@LitBd píše:
Já vím, že je to jinde normální, ale nevíš, jak to mají vymyšlené? Přes noc tam spinkají sami, to bych chápala. Ale přes den? Venčí je někdo? Nebo jsou v režimu králík?

Tak pochybuju, chovatel je taky asi vencit nebude.. V cechach taky pak nemaji vsicni odealni podminky, podivej se na psy na vesnici nebo kolik se jich v zivote nepodiva dal nez metr od boudy maji tam noviny pod sebou. Misku. Hracku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 22:06
@Litta píše:
Tak o tom žádná. To bych mohla srovnávat s lovem psů na maso. To jsme prostě mimo. Já řeším západo a středoevropský zverimex a podmínky psů, o kterých si myslím, že by nemuseli být 24 hodin ve výloze. :|

Já se z toho dodnes nevzpamatovala, jak jsem o tom psala, tak jsem si na to zase vzpomněla, a to je už taky nějakých deset let určitě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
26.10.14 22:07
@pikola píše:
Tak pochybuju, chovatel je taky asi vencit nebude.. V cechach taky pak nemaji vsicni odealni podminky, podivej se na psy na vesnici nebo kolik se jich v zivote nepodiva dal nez metr od boudy maji tam noviny pod sebou. Misku. Hracku..

No nemají, ale… zase sem pletete jiné záležitosti. :mrgreen: Já kritizuji zverimexy. :jazyk: A je mi jedno, jestli váš soused tahá kočku za ocas. :nevim: Pokud tam mají podmínky jako králík, nepřijde mi to pro štěňata adekvátní a takového psa (nehledě teď na původ), bych si domů nepřitáhla. Bohužel to hraje na city, takže se prodají. A koupí noví. :( Mělo by se to zakázat, pes není klecové zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 22:07
@Tiger-lily píše: :zed: :zed: nevím, co je ježíšek, ale mám dojem, že se tu inzerují i houna na okně

:lol: Tak, majiteli je poměrně jedno, odkud plynou zisky, když plynou, že :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.10.14 22:11
@Sluka píše: :lol: Tak, majiteli je poměrně jedno, odkud plynou zisky, když plynou, že :palec:
:pankac: :pankac: tak tak
a po několikáté se ptám, kde jsou zveřejněny podmínky inzerce
@admin
páč mám taky nápady :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.10.14 22:12

@Sluka :mrgreen: nápady jako sehnat klienty na službu eskort veselej šuk apod. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 22:15
@Tiger-lily píše:
@Sluka :mrgreen: nápady jako sehnat klienty na službu eskort veselej šuk apod. :oops:

U toho bych se aspoň pobavila :palec: To bych i odklikávala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.10.14 22:17
@Sluka píše:
U toho bych se aspoň pobavila :palec: To bych i odklikávala :palec:
:palec: super, dáme inzerci, možná bude stačit založit diskuzi v prájm tájmu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 22:27
@Tiger-lily píše: :palec: super, dáme inzerci, možná bude stačit založit diskuzi v prájm tájmu

Že bychom na zkoušku pozměnily profilovky? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.10.14 22:28

To je docela síla :zed: @pikola vím, že na jihu se prodávají pejsci ve zverimexech běžně, ale nelíbí se mi to teda vůbec..jednou jsem na Gran Canarii viděla jedno takový štěňátko v kleci před zverimexem, a bylo mi z toho opravdu do breku, malinkatá klec, a ten smutnej pohled, hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
26.10.14 22:29

A to je stejně paráda - tady to je diskuzní server určený ženám nějakým způsobem se zajímajícím o minina.. Čili je předpoklad dospělosti.. Fotku hambatýho krasavce, kterých jsem za svůj život viděla už nepočítaně, sem dát nemohu, abych náhodou někoho (asi jeho ženu?) nepobouřila.. Ale raklma na výkupny štěňat, to je ok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová