Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka píše: Že bychom na zkoušku pozměnily profilovky?
No, to, ze se nekde neco dela jeste neznamena, ze je to v poradku. Zveracovy prodej psu je prisernost a je uplne jedno, jestli takovy stene prodavacky obcas podrbou
A kdo si takovyho psa koupi, zadelava si na problemy. Vubec bych to nesrovnavala s jeste horsima podminkama, proc?
Já bych řekla, že občas adminům hrabe. Jednou sem vlezu a zírám, co to tu je proboha za reklamu - ona se normálně hýbala a natřásala - tak jsem ji stáhla abych se přesvědčila, že fakt neblbnu - dívejte
Teda, ja mam reklamy blokly, tak jen ziram, o co prichazim
![]()
Nicmene admini za reklamy nemuzou.
@asha a kdo za to může? Komu směřovat stížnost - mě některé reklamy přijdou už dost za hranou
@asha píše:
Teda, ja mam reklamy blokly, tak jen ziram, o co prichazim![]()
Ale mají kontakt na toho, kdo to regulovat může. Však tu sami řešili, že když je to příliš otravné, nahlas, vyskakující, tak že to zadavateli reklamy oznamují a sjednávají nápravu.
Jsem ráda, že to mám taky bloklé…
Treba se ozvou, ale podle mne asi moc nemuzou mluvit do toho, kdo tu bude mit reklamu. Sjednavani naprav je uz neco jinyho.
Ale my si jim klidne stezovat muzem.
@ynax píše:
Já bych řekla, že občas adminům hrabe. Jednou sem vlezu a zírám, co to tu je proboha za reklamu - ona se normálně hýbala a natřásala - tak jsem ji stáhla abych se přesvědčila, že fakt neblbnu - dívejte
Můžu sem na to zavolat adminy? Jen, aby viděli, co nám zakazují..
@asha píše:
Teda, ja mam reklamy blokly, tak jen ziram, o co prichazim![]()
Ale můžou za to, co v diskuzích nepřipouští.
Zdravím,
budeme rádi za screen shot, jestli na reklamu zas narazíte. Koukneme se na to.
Monika
Ty reklamy se meni, ne? Sazi to tam automat. Jinak to je vetsinou pres reklamni agentury, ty vybiraji, co kam pujde. Mimina, nebo stenata, to je pro ne skoro to samy.