Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi hodinu jsem dneska číhala, a už jsem ji nenašla, asi jim skončila zaplacená doba.
@admin Vidíte to? Už je to tam zase
Mám tu stránku stále otevřenou, ale jakmile ji zaktualizuji, tak naběhne jiná reklama. Ale je to tam.
Tady je to větší, dole na stránce je ten modrý odkaz. Odklik jsem již dávala na první stránce této diskuze.
@Sluka Aha, to je tahle. Ta je googlí, tu neovlivníš. Funguje na základě klíčových slov.
Zdravím,
je to přesně tak, jde o reklamu od Google. Reklamu ještě dnes skryjeme.
Monika
EDIT
@Litta píše:
@Sluka Aha, to je tahle. Ta je googlí, tu neovlivníš. Funguje na základě klíčových slov.
Google
![]()
Zdravím,
reklamu na výkup psů jsme dnes zablokovali. Děkujeme za upozornění. ![]()
Monika
@admin Moniko, můžete prosím mrknout na soukromou zprávu ode mne? Je tady nějaký divný nováček. Moc se mi nezdá. Můžete ho bloknout?
@MartinaIrena to jako lze? Toto?
někdo se mi nelíbí, předložím důvody - blokace?
@DeTer Ježiš já nevim. Jen se snažím zabránit různým spamům a virům. Já doteď ani nevim, jak se můžu bránit tomu skriptování na PC. Dělá mi to jen e-mimino. Nejsem IT. A tobě adresa hotmail.com připadá jako někdo, kdo tady chce diskutovat, jo?
Podle mě se ten člověk snaží získat IP adresu mého PC.
@MartinaIrena píše:
@DeTer Ježiš já nevim. Jen se snažím zabránit různým spamům a virům. Já doteď ani nevim, jak se můžu bránit tomu skriptování na PC. Dělá mi to jen e-mimino. Nejsem IT. A tobě adresa hotmail.com připadá jako někdo, kdo tady chce diskutovat, jo?
To nesouvisí s hotmailem, tam jsou i normální uživatelé, není to nic podezřelého samo o sobě. Ale ta zpráva, cos uveřejnila jinde, normální rozhodně není. Nic škodlivého, ale běžný uživatel to také nebude.
@MartinaIrena promin, ale nějak vůbec netuším. V každým případě máš asi jistě důvody. Pádné. Jen mě to trošku překvapilo ![]()
Jo pardon, přišlo mi:
Od: babylove123
Dobrý den, kontaktujte mě na můj e-mail(aminatajohnson133@hotmail. com)
Odepsala jsem, jestli mi může vysvětlit proč a nic neodpověděl. Byl to nováček, nula příspěvků v diskusích. A dle pravidel snad ani nemůže psát SZ… divné. A vypadá to, že už je smáznutý. ![]()
Zdravím,
nahlášené problémy vždy prověříme, třeba i když nejde o žádný přestupek. Tzn. ne všechny hlášené uživatele blokujeme.
babylove123 ale byla i smazána, spamovala po SZ. Děkujeme za nahlášení. ![]()
Monika