Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já když jsem byla ve 38tt tak jsme se vydali z Ústí do Prahy na dvoudenní výlet za kamarádama a ještě jsem si to odřídila a v pohodě ![]()
Buď v pohodě, a užij si možná poslední výlet bez přebalování a kojení
![]()
Jasně, vyraž na výlet
po porodu se už budeš jinak otáčet ![]()
já byla 14 dní před porodem na fesťáku, tou dobou jsem už mívala poslíčky, no a den před porodem jsem byla na houbách
takže pokud nemáš nějaký komplikace, tak si užívej..
Mno za 14 dní frčím na Moravu na svatbu, budu 31tt a neřeším.
Mám ještě pár cestovních plánů pomalu před termínem porodu a nenapadlo by mě to řešit. ![]()
A včera jsem byla sama vlakem v Praze a zpět. ![]()
Tak já jela v 8měs skoro pětihodinovou cestu do čech a ten den zpět.. no to už mi trvdlo břicho a byla to blbina ale jinak jsem to zvládla, záleží na tom jak se cítíš, dneska bych to už neudělala ![]()
Ja bych jela. Ja jsem ted 27. tyden a do porodu bych se jeste docela jukla do cech (cca za mesic) a taky chceme v srpnu na dovcu, teda kousek do Usedomu na tri dny. No rodit bych tam ale nechtela.
jeste uvidime, jak na tom budu.
jinak do porodu jsem byla taky celkem akcni.
Příští týden odjíždíme na 14 dní na dovolenou, to budu 32. týden. Je to „jen“ 3 hodiny od bydliště, tak si říkám, že kdyby nastaly potíže, snad se stihnem vrátit. Sama poznáš, jak ti bude a případně to otočíte ![]()
Ja jsem ted 30 tt a normalne litam letadlem a cestuju vlakem celkem casto, citim se dobre, jen si proste planuju vic prestavek na odpocinek behem cesty. Navic ve vlaku mas i zachod, takze super
Jen bych asi nejela nikam dlouho autobusem, hlavne ve vedrech.