Po ránu mokro v posteli - 37tt

Anonymní
24.6.12 16:16

Po ránu mokro v posteli....37tt

Dobry den,

chtela bych se zeptat. Jsem v 37tt, vsechno probiha tak jak ma.
Dnes rano jsem se ale vzbudila a mela jsem mokry kalhotky a postel.
Zadne kontrakce nezacaly a ani zadne bolesti. Malej o sobe dava znat, takze je asi v poradku…jen me prekvapilo to mokro…nevite co to bylo? Kdyz se to bude opakovat mam zavolat dr.?

dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4034
24.6.12 16:26

Kontrakce nastupují až do 24 hodin po odtoku plodové vody. Někdo je dostane hned, někdo až za víc jak den. Ale do porodky bys měla zajet na kontrolu, aby Ti to potvrdili nebo vyvrátili, aby se k malému nedostala infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sliva
24.6.12 16:29

Ahoj, no to mohla byt plodova voda. Jak moc toho bylo a tece to porad? Mozna bych to radsi konzultovala s lekarem nebo por. asistenkou, protoze pokud ti odtece voda, miminko neni ve sterilnim prostredi a melo by se narodit do urcite doby ( nevi, jestli tto dokonce neni 24 h) Me voda praskla pri kontrakcich, tkaze jsem rychle mazala do nemocnice a maly byl do 3 h na svete…At vse dobre dopadne

• Citovat
  • Upravit
74217
24.6.12 16:30
@Anonymní píše:
Dobry den,

chtela bych se zeptat. Jsem v 37tt, vsechno probiha tak jak ma.
Dnes rano jsem se ale vzbudila a mela jsem mokry kalhotky a postel.
Zadne kontrakce nezacaly a ani zadne bolesti. Malej o sobe dava znat, takze je asi v poradku…jen me prekvapilo to mokro…nevite co to bylo? Kdyz se to bude opakovat mam zavolat dr.?

dekuji

Mohla to být jen hlenová zátka, ta může odtéct i pár týdnů před porodem nebo až v den porodu. Asi bych zajela do porodnice do ambulance, přece jen jistota je jistota, vyšetří tě, natočí monitor a řeknou, že je to jen hlenová zátka, nic se neděje a pošlou tě domů. Pokud se bude něco dít, tak si tě tam nechají. Ale raději bych jela, přece jen jde o dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.6.12 16:33

Jestli z tebe něco teče pořád tak jeď hned do porodnice - je to plodová voda. Jestli už nic neteče, tak to byla jen hlenová zátka takže žádný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.12 16:37

A klidně nám napiš ne jako anonym, my tě kamenovat určitě nebudeme a stydět se taky nemusíš :P.
Držím palce ať je vše ok. Nezapomeň nám dát vědět, co zjistili v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.6.12 16:40

Ahoj, já bych jela, protože není pravda, že voda musí téct pořád. Dítě může jakoby ucpat odtok, tím, že tam není nebo je málo vody, tak tlačí na vchod. Takže určitě bych jela, s vložkou nebo prostěradlem, každopádně jestli voda odtekla poznají na utz. Není to sranda a jak někdo psal jde tu o dítě, raději stokrát zbytečně než…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
24.6.12 16:42

Ahoj,
:oops: :oops: :oops:
dakuji za odpovedi.

Od rana uz nic netece, jeno v noci. Takze nemam volat gynek. ale rovnou do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.6.12 16:45

Já bych volala tu porodnici. Nevim jak to mas s gyndarem, jestli je porad na telefonu :nevim: v porodnici ma sluzbu porad nekdo. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
24.6.12 16:46

Do porodnice, minimálně an monitor a utz. Pokud totiž řekneš, že jsi měla mokro v posteli tak tě tam stejně nažene a jěště možná dá přednášku jak se máš po odtoku, který nevíš co je dostavit do dvou hodin.
Přeji hodně šťěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sliva
24.6.12 16:48

No hlenova zatka podle me netece, ale je to hlen( s primesi krve)… Asi bych radsi zajela rovnou do porodnice, prinejhorsim te poslou domu…

• Citovat
  • Upravit
1021
24.6.12 16:59

Jo, ja bych taky radsi jela na kontrolu do porodnice. Plodova voda nejcasteji odteka, kdyz lezis, ve stoje muze miminko odtok blokovat hlavickou jako spunt. :mrgreen: Takze bych to na tu plodovku tipla, kdyz to bylo v noci. Hlenova zatka, to bys poznala, to voda neni a opravdu je tam krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744

Taky to mohla být jen moč… malý te kopl do moč. měchýře a je to… ale radši si do té porodky zajeď. A určitě si vem buď to prostěradlo nebo něco na čem je ta tekutina aby poznali jestli je to plodovka nebo moč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895

Jeď do porodnice a vem sebou buď ty kalhotky nebo něco „kontaminovaného“. Mají na to speciální vodičku, kápnou a podle barvy poznají, zda to byla plodovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
24.6.12 17:06

Přesně, já jsem tuhle vodičku dostala ve zkumavce domu. Kdyby náhodou tak abych si to mohla testnout doma. Pokud je to plodovka zbarví se do fialova, pokud je to jen moč zbarví se do světle žluta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí