Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o rady jak přivolat porod. Termín porodu je za mnou a už šílím
Poraďte co vám pomohlo k porodu. Díky za rady.
Sex a hodně teplá sprcha na bříško - razeno doktorkou a ta sprcha u mě fakt pomohla, po týdenním přenášením jsem vylezla z vany a rupla mi voda ![]()
Tak na mě zrovna tahle metoda jaksi nefunguje
doma uklízím, piji litry maliníku a prostě NIC ![]()
V nemocnici doporučovali hoodně sexu, opatrná chůze ze schodů, skleničku červeného vína…Nebooj šlo to dovnitř půjde i ven!!Hodně štěstí
![]()
Mě nepomohlo vůůůbec nic. Doporučují se delší procházky(já vylezla na Bezděz), poskakovala jsem na koncertě(3dny před vyvoláním), malovali jsme obývák a ložnici(2 dny před vymalováním),doporučuje se ostré jídlo, měsíc před porodem jsem jedla 3× týdně hodně ostré kungpao(na to jsem měla pořád chuť), sex, ricinový koktejl.
Stejně jsem skončila na vyvolání.
@AstraG… díky, tu sprchu určo zkusim
Nemůže se po ní třeba začít krvácet??
Holky díky za rady. Už aby to bylo za mnou. Na naši holčičku se hrozně teším, na druhou stranu se bojím porodu ale hlavně už to chci ven ![]()
Ahojda, já měla to samé!!! Uklízela jsem, vytírala schody, myla okna, sekala trávu, chodila pešky na nákupy, procházky(2 hod) se psem, vypila skleničku červeného, skákala na míči, pařila se ve vaně, sexík, Hamilton… nic nepomohlo… přenášela jsem týden… pak hospitalizace a císař…
Příspěvek upraven 25.06.12 v 21:32
@luci.hor píše:
@AstraG… díky, tu sprchu určo zkusimNemůže se po ní třeba začít krvácet??
hele mě to radili abych nemusela na vyvolání, tak sem si sedla do vany a sprchovala břicho fakt teplou vodou no a jak sem vylezla tak mi rupla voda a malej se za 6 hodin narodil. přenášela jsem přesně týden, nekrvácela jsem, neměla jsem ani bolesti ty se dostavily 2 hodiny před porodem
Též sem zkoušela vše možné, nakonec mi pomohl u dr. Hamilton
Přeju brzkej a hladkej porod ![]()
No každopádně jsem zvědavá „kdy už“ letní bouřky jak jsem si vyzkoušela minulý týden taky nemaj efekt. Ve středu jdu do porodnice na monitor tak jsem zvědavá jestli už něco nebo jestli zase uslyším že se uvidíme za týden. Celý těhotenství hrozně rychle uteklo ale ten konec se mi zdá nekonečnej ![]()
@helenkka píše:
Hele, nespěchej… Ségra mi řekla, že děti co se narodí dřív jsou hrozně zbrklé a do všeho hrrr, a ty co se narodí později jsou klidné. U nás to funguje, malá se narodila 41+0 a je to klidné trpělivé miminko, všechny setřiny děti dřív a jsou… děsný. Až budu těhotná příště, tak už se to nebudu snažit tak zoufale popohánět
Dcera měla termín 12.2., narodila se 2.3. a je netrpělivá, neklidná, neposedná, uběhaná..
Opravdu Ti do toho nepasuje vůůůůůůbec. ![]()