Výlet ve 30.týdnu

zrzana2
24.6.12 16:42

výlet ve 30.týdnu

Ahoj holky,
zajímal by mě váš názor…jsem 29+1 a pozítří bych měla jet k bratrovi na moravu. Možná hloupě, ale jsem trochu nervozni. Jak jste to měli vy? Jeli jste v posledním trimestru někam?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1744
24.6.12 16:47

Ahoj, jsem 31+5 a na moravu z Pragy jezdíme taky… zrovna se tam o víkendu taky chystáme. Pokud do teď u tebe probíhalo vše v pořádku tak si myslím že se nemusíš ničeho bát. Nejezdila bych možná až poslední měsíc těhotenství nikam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
24.6.12 16:48

Pokud nemas nejake komplikace nebo problemy treba s dlouhym sezenim nebo otoky z vedra, tak bych klidne jela. ;-)
Ja jsem taky ve tretim trimestru, akorat jsem v praci rekla, ze uz nechci posilat na sluzebky do zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.6.12 16:51

Ja mam obecne v tehotentsvi strach nekam jezdit autem, co kdybych nekde bourala… jenze to muzu na druhem konci republiky stejne jako ve vedlejsi ulici. Ve 37. tydnu mam jet na svatbu 200 km odsud. Mam 15 let stare auto, sice opravene, udrzovane, tiche a spolehlive, jeste vloni v lete jsem s nim projedila celou nasi zemi, ovsem od te doby, co jsem tehotna, mu neverim ani ze dojede do vedlejsiho mesta. Muj nazor na cestovani je tedy velmi ovlivnen neustalym opakovanim otazky „co kdyby?“ :-)

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
24.6.12 16:58

Jo, tak to je asi ono :mrgreen: :mrgreen:, je to zvlastni, chodim do prace a porad docela makam, ale z cesty a jeste ke vsemu vlakem, mam vitr…

Diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
50725
24.6.12 16:58

Já jsem v 36 tt jela z Moravy na AC/DC do Prahy - jen tak na otočku. Neboj, i na Moravě máme porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
24.6.12 17:01

:D :D ja vim, v jedne jsem se narodila

• Citovat
  • Upravit
1021
24.6.12 17:04

Jestli te to uklidni, ja jsem v 31. tydnu letela z USA, kde bydlime, do Brna, kde me mamka premluvila, at rodim, at mi pak muze s malym pomoct. Cesta hodina na letiste, 10 hodin let do Frankfurtu, prestup a 1,5 hodiny let do Vidne, pak 2 hodiny cesta autobusem do Brna. A zvladlo se v pohode. Nastesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.6.12 17:13

No já byla ve 36 týdnu (začátkem července jak jsou ty svátky) na dovolené týdenní na Moravě a na Slovenksu a přitom jsem měla v plánu rodit v Hořovicích a zůstala jsem celou dovolenou celá až do 38+1, porodila jsem 21.7. :palec: Přitom jsem běhala po kopcích atd :lol:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
24.6.12 17:24

Pokud nemáš nějaké komplikace, tak bych si starosti nedělala :kytka: byla jsem týden před termínem na Vysočině (bydleli jsme v Praze), manžel byl připraven na odvoz do porodnice ;) (jezdila jsem normálně všude tak do toho 37tt, nyvíc jsem byla zamknutá na stopadesát západů, ale ten týden před termínem byla trošku mimořádná situace, vypadalo to na poslední Vánoce s dědou..)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
24.6.12 17:25

Já byla na výletě i 3 dny před porodem. Cestování mi vůbec nevadilo a proč bych seděla doma. Měsíc před porodem jsem byla i 450 km od domova.
Jen bych si zjistila vždy nejbližší porodnici, kdyby to na tebe přišlo.

• Citovat
  • Upravit
27009
24.6.12 17:36

Zrovna vcera jsme si udelali vylet 150 km daleko:)))a jeste planujeme jeden:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
24.6.12 17:39

Ja jsem zitra 35tt, a kolem 13.7., coz bude 37tt planujeme s pritelem cestu do Prostejova, cca nejakych 120km autem, kdyby neco, porodnice tam je taky, takze z toho obavy nemam. A navic, cesta autem mi nastesti nevadi. Takze bych se toho nebala, pokud nemas nejaky problemy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
24.6.12 17:50

Problemy vylozene ne, jen obcas bolestive tvrdnuti bricha a na posledni kontrole(pred 14ti dny) mi do prukazky napsal jemna dilatace delohy…nejak jsem se nezeptala nakolik je to normalni v tomhle tydnu

• Citovat
  • Upravit
199
24.6.12 17:52
@zrzana2 píše:
Problemy vylozene ne, jen obcas bolestive tvrdnuti bricha a na posledni kontrole(pred 14ti dny) mi do prukazky napsal jemna dilatace delohy…nejak jsem se nezeptala nakolik je to normalni v tomhle tydnu

V tom pripade bych tam asi zkusila zavolat a zeptala bych se pro jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí