Výlet ve 30.týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
24.6.12 18:33

Ahoj, já když jsem byla ve 38tt tak jsme se vydali z Ústí do Prahy na dvoudenní výlet za kamarádama a ještě jsem si to odřídila a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.6.12 19:16

Buď v pohodě, a užij si možná poslední výlet bez přebalování a kojení :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.6.12 20:33

Jasně, vyraž na výlet :palec: po porodu se už budeš jinak otáčet :mrgreen:
já byla 14 dní před porodem na fesťáku, tou dobou jsem už mívala poslíčky, no a den před porodem jsem byla na houbách :D takže pokud nemáš nějaký komplikace, tak si užívej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
24.6.12 21:13

Mno za 14 dní frčím na Moravu na svatbu, budu 31tt a neřeším.

Mám ještě pár cestovních plánů pomalu před termínem porodu a nenapadlo by mě to řešit. :-)

A včera jsem byla sama vlakem v Praze a zpět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.12 21:19

Tak já jela v 8měs skoro pětihodinovou cestu do čech a ten den zpět.. no to už mi trvdlo břicho a byla to blbina ale jinak jsem to zvládla, záleží na tom jak se cítíš, dneska bych to už neudělala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.6.12 22:01

Ja bych jela. Ja jsem ted 27. tyden a do porodu bych se jeste docela jukla do cech (cca za mesic) a taky chceme v srpnu na dovcu, teda kousek do Usedomu na tri dny. No rodit bych tam ale nechtela.

jeste uvidime, jak na tom budu.

jinak do porodu jsem byla taky celkem akcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.6.12 11:26

Příští týden odjíždíme na 14 dní na dovolenou, to budu 32. týden. Je to „jen“ 3 hodiny od bydliště, tak si říkám, že kdyby nastaly potíže, snad se stihnem vrátit. Sama poznáš, jak ti bude a případně to otočíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
25.6.12 23:56

Ja jsem ted 30 tt a normalne litam letadlem a cestuju vlakem celkem casto, citim se dobre, jen si proste planuju vic prestavek na odpocinek behem cesty. Navic ve vlaku mas i zachod, takze super :-) Jen bych asi nejela nikam dlouho autobusem, hlavne ve vedrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí