Jezdíte na výlet jen vy samotné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1240
6.2.20 11:54

A to syn tedy celý víkend tráví na gauči? v 6 letech? Já bych jela, jezdila jsem sama i když jsem byla nezadaná, dost mě to baví. Ve tvém případě bych jezdila se synem, máš parťáka a je nejvyšší čas ho naučit lepším návykům než víkendy prolenošit. Nebo si kupte chatu, chlap tam bude ležet na gauči a vy se synem můžete běhat kolem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
6.2.20 11:56

Přesně. Moje děti nachodí spoustu akcí se skauty, ale když máme volný víkend, tak když je jen trochu pěkně, tak jdou (i když se jim nechce). Buď prostě jen proto, abychom byli spolu, protože společného času zase tolik nemáme, nebo jim vymyslím nějakou zábavu - třeba cestou hledáme kešky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
6.2.20 12:03
@unuděná píše:
Já bych se především 6ti letého dítěte fakt neptala, zda dá přednost výletu do hor nebo válení se u televize s tatínkem :nevim: Prostě jedem, bude to sranda, dáme si společnou túru a na konci čajík v restauraci a tečka.

Ja se jich taky neptam, proste jedou :lol: Jsem to zmirnila, abych nebyla za tyrana. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 12:08

Chodíme domu kolem páté. Já dělám večeři a pouklizim. Pak si chvilku malujeme nebo Albi tužku. Vykoupat a spát. Víkendy zatím jsem doma od nového roku víkendy a ty do teď byly celý den na gauči u telky a PlayStationu. Chci to právě změnit ale partner nechce tak že sama no a syn většinou chce být s tátou.

• Citovat
  • Upravit
53190
6.2.20 12:08
@Lenka_Hal píše:
Ja se jich taky neptam, proste jedou :lol: Jsem to zmirnila, abych nebyla za tyrana. :mrgreen:

Tak to já klidně za tyrana budu, když se to týká zdraví dětí :mrgreen: Taky by uměly prolenošit víkend u telky a tabletu, ale nezájem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.2.20 12:10
@Anonymní píše:
Chodíme domu kolem páté. Já dělám večeři a pouklizim. Pak si chvilku malujeme nebo Albi tužku. Vykoupat a spát. Víkendy zatím jsem doma od nového roku víkendy a ty do teď byly celý den na gauči u telky a PlayStationu. Chci to právě změnit ale partner nechce tak že sama no a syn většinou chce být s tátou.

Tak jasněže bude chtít být radši s tátou, když může být na gauči a hrát hry na PS :nevim: Můžete se pro začátek domluvit, že jeden den může takhle lenošit a druhý půjdete spolu na výlet. Třeba tomu přijde na chuť a dá přednost času trávenému s mamkou aktivně. A tátovi by to taky časem mohlo docvaknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
6.2.20 12:22

Já jsem jezdila sama anebo s kamarádky psem :-) občas jsem někde natrefila na nějakou bandu a přifařila se třeba ještě ve vlaku k nim… a někdy mi přišlo fajn být sama, vyčistit si hlavu, vzít foták a prostě si přírodu užít a fajn místa sama… do černého lesa a tajemných zákoutí jsem vyrážela vyzbrojená elektrickým taserem a obřím odhodláním se v případě nutnosti rvát jako lev… ale venku v přírodě jsem většinou nikdy na žádné nebezpečí (krome roje včel :mrgreen: ) nenarazila… myslím si, že procházet se po půlnoci sama na Florenci je mnohem nebezpečnější… Výletum zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 12:59
@Anonymní píše:
@unuděná synovy je šest. Přítel pracuje ve škodovce tak že náročná práce tudíž je furt unavený a leží na gauči. Já když pracovala servírka byla jsem taky unavená tak že mě to vlastně ani nevadilo. Ted prostě mám volno a chci si ho užít jen nemám s kým.

Nemáte kamarády a kamarádky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
6.2.20 13:20

A co mu slíbit nějakou odměnu, když s tebou zdolá túru tak nakonec bude zmrzlina. Nebo co zkusit Geocaching, třeba ho to chytne. Jinak bych asi jezdila sama, třeba na nějaký relaxační víkend ze Slevomatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
6.2.20 13:21

Zakladatelko to s tou prací je trochu výmluva, buď chceš nebo ne, práce ve škodovce není uhelný důl, něco málo o tom vím. Prostě lenost.. Jinak takle co jezdím po výletech tak si říkám kolik ženských je nezadaných, a ono to bude asi i tak že jejich pomalu umírá na gauči a oni rajtujou po výletech a pak teda občas i barmanovi a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 13:40

@david85lbc nevím jak to v práci jen vidím že přijde padne a spí a spí odpočívá je hotový. Neznám nikoho jiného kdo tam dělá pro porovnání tak že to beru tak jak to je. Jo odměna většinou funguje.

• Citovat
  • Upravit
2785
6.2.20 13:56
@Anonymní píše:
@david85lbc nevím jak to v práci jen vidím že přijde padne a spí a spí odpočívá je hotový. Neznám nikoho jiného kdo tam dělá pro porovnání tak že to beru tak jak to je. Jo odměna většinou funguje.

Takle může být člověk unavený i s půl úvazku v kanclu.. je to hodně o hlavě..
Tak se synem, je jasný když 6 leták dostane na výběr mezi gaučem s televizí a tabletem a někde šlapat po kopcích tak je jasný že zvolí variantu a navíc když neví ani o co vše přichází.. Zmrzlinu, párek v rohlíku, bazén hriště.. zažije parkrát a gauč poletí do kouta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
6.2.20 16:08

@david85lbc je to o tom, co se naučí. neumím si představit své děti, že by dobrovolně ležely na gauči celý den, každý víkend, fakt ne 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.2.20 19:07

Možností je strašně moc, koukni na turistické cíle v okolí, na akce, které se kde konají, rozhledny, veletrhy, naučné stezky, dětské stezky, hledání kešek… A syn by šel povinně taky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122206
6.2.20 19:14

Já jezdivam sám, nebo ve dvou, se svou dcerkou.. Je to odreagování od každodenních povinností. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová