Jezdíte na výlet jen vy samotné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24777
6.2.20 19:18

Řeším to jezděním a výletama s dcerkama..
tátu občas přemluvíme, ale je to z musu a má jen konkrétní požadavky, kam by teda jako šel/jel..
all-in s barem v bazénu se mu líbí, takže dovolené tohoto typu ANO, ale busem do apartmánu Itoška/Chorvatsko to zas jako taky ne..
bych se vykašlala na to se mu ve všem podřizovat, takže jezdím s holkama, občas někam s kámoškama a s ním teda když se „uvolí“.. jako klečet před ním nebudu, ani se koukat na jeho otrávený xicht…
holt, nejsme všichni stejní a je třeba si partnera volit i dle těchto preferencí, jinak to dopadá takhle.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
6.2.20 19:46

@Lucy75 A když jedeš sama, tak mu to nevadí? Mýmu hrozně vadí, že nejsem o víkendu s ním, ale nikam jet nehce. Když jedu, tak je naštvaný. Když jsme byly s holkama v aquaparku, to byl v práci, byl naštvaný, že chtěl jet taky. Ale když je doma, tak se mu nikam nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
6.2.20 19:55

@kačka39 :mrgreen: :mrgreen: néé, jste spolu krátce? my skoro 20 let, takže on je rád, že je sám doma, jde stejně na pivo 8) jeho top - koníček..
naprosto nechápu, co si tam 35 let s těma stejnýma chlapama pořád ještě dokážou říct.. vlastně to ani nechci vědět :mrgreen:
to má ten tvůj teda DOST drzost, když jet nechce, ale pak vyrypuje a vyčítá, to si musíte ujasnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
6.2.20 22:12

@Lucy75 Jsme spolu skoro 30 let. On je přes týden pryč, Děti už máme velké, nejmladšímu bude letos 18. Celý roky jsem jezdila sama s dětmi, nerada, a on mě to pak ještě vyčetl. Na podzim jsme spolu byly poprvé!!! na sami na 3 dni a neskončilo to moc dobře.
Dřív jezdil, měl koníčky, tak si jezdil. Já byla doma s dětma nebo v práci a myslela, že až vyrostou a já nebudu v práci, že budeme jezdit spolu. Přestal a je ze všeho otrávený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.2.20 12:09
@Billie874 píše:
Ja sama jezdim a uzivam si to, ze se nemusim nikomu přizpůsobovat :) když pujdes nekam na turu na znacenou trasu, tak vzdycky nekoho potkas, hlavne o vikendu, tak se nemusis bat, ze budes nekde na samote uplne ztracena ;)

To mi prosím tě řekni, jak to ženský mají. Já jsem byl na podzim sám na Šumavě, na jedný vyhlídce jsem se „kochal“ a k tomu jsem si vařil kávu. Přišla jedna dáma a já jako gentleman jsem samozřejmě nabídl kávu. Potom jsme šli X kilometrů spolu. Tak jsem se na to doma ptal manželky :-) jak to ženský mají, že je schopná jít takhle ženská s cizím chlápkem pustinou, ale manželka by prý sama takhle na tůru nešla, takže bez odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
7.2.20 12:43
@JoHoP píše:
To mi prosím tě řekni, jak to ženský mají. Já jsem byl na podzim sám na Šumavě, na jedný vyhlídce jsem se „kochal“ a k tomu jsem si vařil kávu. Přišla jedna dáma a já jako gentleman jsem samozřejmě nabídl kávu. Potom jsme šli X kilometrů spolu. Tak jsem se na to doma ptal manželky :-) jak to ženský mají, že je schopná jít takhle ženská s cizím chlápkem pustinou, ale manželka by prý sama takhle na tůru nešla, takže bez odpovědi.

Tak tvoje zena by nesla na turu sama a jine zase klidne chodi. Co chces jako slyset? Samotne zeny sice uplne casto nepotkavam, ale jsou. A jeste min potkavam zeny s mensima detma. Coz je vcelku pochopitelne, nahanet kolem stanu batole neni pro kazdeho. Ale lidi jsou ruzni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.2.20 12:43

@JoHoP Tak evidentně to některé ženské mají jako někteří chlapi :-) Mne teda taky nedělá problém jít nebo jet na kole/běžkách sama. Dokonce si to užívám. a jindy zase s rodinou nebo kamarádkama, každé má svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.2.20 13:08

@Lenka_Hal @Nika079
To jsme se nepochopili. Mně nejde o to, že někdo jde sám. Ptal jsem se na to, že se jen tak přidala k cizímu chlapovi a šla sním lesem x kilometrů. Proto jsem psal, že jsem na tohle nedostal doma odpověď. Že se manželka nemůže přidat k cizímu chlapovi, protože by se ani sama nevydala na tůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.2.20 13:14
@JoHoP píše:
@Lenka_Hal @Nika079
To jsme se nepochopili. Mně nejde o to, že někdo jde sám. Ptal jsem se na to, že se jen tak přidala k cizímu chlapovi a šla sním lesem x kilometrů. Proto jsem psal, že jsem na tohle nedostal doma odpověď. Že se manželka nemůže přidat k cizímu chlapovi, protože by se ani sama nevydala na tůru.

V přírodě obvykle úchyláka nepotkáš. Většinou jsou to sympaťáci, jak muži tak ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
7.2.20 13:18
@JoHoP píše:
@Lenka_Hal @Nika079
To jsme se nepochopili. Mně nejde o to, že někdo jde sám. Ptal jsem se na to, že se jen tak přidala k cizímu chlapovi a šla sním lesem x kilometrů. Proto jsem psal, že jsem na tohle nedostal doma odpověď. Že se manželka nemůže přidat k cizímu chlapovi, protože by se ani sama nevydala na tůru.

Ja se obcas k nekomu takto pridala, na chvilku. Lip ta cesta utikala, problem v tom nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
7.2.20 13:18
@Lucie_Sx píše:
V přírodě obvykle úchyláka nepotkáš. Většinou jsou to sympaťáci, jak muži tak ženy.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
7.2.20 13:35

@Lucie_Sx @Lenka_Hal
Tak já to vidím stejně, jenom neznám moc ženských co by to viděli taky tak. Možná osobně žádnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
7.2.20 13:52

Pořiď si jednoho nebo 2 psy. Pes je nejlepší parták na výlety!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.2.20 14:06

@JoHoP asi by mi to nevadilo jít část s cizím chlapem, ale musel by mi být sympatický, s podivínem bych se rychle rozloučila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.20 14:18

Jezdím s dcerami sama. V létě jsme byli v Krkonoších. Jde o to ty děti namotivovat a vzbudit v nich zájem. Když poznají něco nového, tak chtějí příště jet. Přizpůsobím se jim. Jeden den děláme túry, druhý den něco zábavnějšího. Také vždy bereme ubytování s bazénem, kam chodíme navečer nebo večer. Oni mají rády vodu, vždy se tam vyblbnou a ubytování s polopenzí, abych nemusela vařit. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová