Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řeším to jezděním a výletama s dcerkama..
tátu občas přemluvíme, ale je to z musu a má jen konkrétní požadavky, kam by teda jako šel/jel..
all-in s barem v bazénu se mu líbí, takže dovolené tohoto typu ANO, ale busem do apartmánu Itoška/Chorvatsko to zas jako taky ne..
bych se vykašlala na to se mu ve všem podřizovat, takže jezdím s holkama, občas někam s kámoškama a s ním teda když se „uvolí“.. jako klečet před ním nebudu, ani se koukat na jeho otrávený xicht…
holt, nejsme všichni stejní a je třeba si partnera volit i dle těchto preferencí, jinak to dopadá takhle.. ![]()
@Lucy75 A když jedeš sama, tak mu to nevadí? Mýmu hrozně vadí, že nejsem o víkendu s ním, ale nikam jet nehce. Když jedu, tak je naštvaný. Když jsme byly s holkama v aquaparku, to byl v práci, byl naštvaný, že chtěl jet taky. Ale když je doma, tak se mu nikam nechce.
@kačka39
néé, jste spolu krátce? my skoro 20 let, takže on je rád, že je sám doma, jde stejně na pivo
jeho top - koníček..
naprosto nechápu, co si tam 35 let s těma stejnýma chlapama pořád ještě dokážou říct.. vlastně to ani nechci vědět ![]()
to má ten tvůj teda DOST drzost, když jet nechce, ale pak vyrypuje a vyčítá, to si musíte ujasnit ![]()
@Lucy75 Jsme spolu skoro 30 let. On je přes týden pryč, Děti už máme velké, nejmladšímu bude letos 18. Celý roky jsem jezdila sama s dětmi, nerada, a on mě to pak ještě vyčetl. Na podzim jsme spolu byly poprvé!!! na sami na 3 dni a neskončilo to moc dobře.
Dřív jezdil, měl koníčky, tak si jezdil. Já byla doma s dětma nebo v práci a myslela, že až vyrostou a já nebudu v práci, že budeme jezdit spolu. Přestal a je ze všeho otrávený.
@Billie874 píše:
Ja sama jezdim a uzivam si to, ze se nemusim nikomu přizpůsobovatkdyž pujdes nekam na turu na znacenou trasu, tak vzdycky nekoho potkas, hlavne o vikendu, tak se nemusis bat, ze budes nekde na samote uplne ztracena
To mi prosím tě řekni, jak to ženský mají. Já jsem byl na podzim sám na Šumavě, na jedný vyhlídce jsem se „kochal“ a k tomu jsem si vařil kávu. Přišla jedna dáma a já jako gentleman jsem samozřejmě nabídl kávu. Potom jsme šli X kilometrů spolu. Tak jsem se na to doma ptal manželky
jak to ženský mají, že je schopná jít takhle ženská s cizím chlápkem pustinou, ale manželka by prý sama takhle na tůru nešla, takže bez odpovědi.
@JoHoP píše:
To mi prosím tě řekni, jak to ženský mají. Já jsem byl na podzim sám na Šumavě, na jedný vyhlídce jsem se „kochal“ a k tomu jsem si vařil kávu. Přišla jedna dáma a já jako gentleman jsem samozřejmě nabídl kávu. Potom jsme šli X kilometrů spolu. Tak jsem se na to doma ptal manželkyjak to ženský mají, že je schopná jít takhle ženská s cizím chlápkem pustinou, ale manželka by prý sama takhle na tůru nešla, takže bez odpovědi.
Tak tvoje zena by nesla na turu sama a jine zase klidne chodi. Co chces jako slyset? Samotne zeny sice uplne casto nepotkavam, ale jsou. A jeste min potkavam zeny s mensima detma. Coz je vcelku pochopitelne, nahanet kolem stanu batole neni pro kazdeho. Ale lidi jsou ruzni…
@JoHoP Tak evidentně to některé ženské mají jako někteří chlapi
Mne teda taky nedělá problém jít nebo jet na kole/běžkách sama. Dokonce si to užívám. a jindy zase s rodinou nebo kamarádkama, každé má svoje…
@Lenka_Hal @Nika079
To jsme se nepochopili. Mně nejde o to, že někdo jde sám. Ptal jsem se na to, že se jen tak přidala k cizímu chlapovi a šla sním lesem x kilometrů. Proto jsem psal, že jsem na tohle nedostal doma odpověď. Že se manželka nemůže přidat k cizímu chlapovi, protože by se ani sama nevydala na tůru.
@JoHoP píše:
@Lenka_Hal @Nika079
To jsme se nepochopili. Mně nejde o to, že někdo jde sám. Ptal jsem se na to, že se jen tak přidala k cizímu chlapovi a šla sním lesem x kilometrů. Proto jsem psal, že jsem na tohle nedostal doma odpověď. Že se manželka nemůže přidat k cizímu chlapovi, protože by se ani sama nevydala na tůru.
V přírodě obvykle úchyláka nepotkáš. Většinou jsou to sympaťáci, jak muži tak ženy.
@JoHoP píše:
@Lenka_Hal @Nika079
Ja se obcas k nekomu takto pridala, na chvilku. Lip ta cesta utikala, problem v tom nevidim ![]()
@Lucie_Sx píše:
V přírodě obvykle úchyláka nepotkáš. Většinou jsou to sympaťáci, jak muži tak ženy.
Presne tak.
@Lucie_Sx @Lenka_Hal
Tak já to vidím stejně, jenom neznám moc ženských co by to viděli taky tak. Možná osobně žádnou ![]()
Pořiď si jednoho nebo 2 psy. Pes je nejlepší parták na výlety!
@JoHoP asi by mi to nevadilo jít část s cizím chlapem, ale musel by mi být sympatický, s podivínem bych se rychle rozloučila ![]()
Jezdím s dcerami sama. V létě jsme byli v Krkonoších. Jde o to ty děti namotivovat a vzbudit v nich zájem. Když poznají něco nového, tak chtějí příště jet. Přizpůsobím se jim. Jeden den děláme túry, druhý den něco zábavnějšího. Také vždy bereme ubytování s bazénem, kam chodíme navečer nebo večer. Oni mají rády vodu, vždy se tam vyblbnou a ubytování s polopenzí, abych nemusela vařit. ![]()