Vylezlý hemeroid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.6.13 13:49

Ahoj, červená krev by neměla znamenat nic vážného, pravděpodobně to vypadá na rupturu konečníku, kdy bolest cítíš při vyprazdňování. Řešila jsem totéž 2 měsíce po porodu, do 2 týdnů byl klid :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 19:59
@Evina66 píše:
Písni SZ jestli chceš :) :)

Jsi hodná děkuji, ale raději zůstanu anonymní :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 20:00
@Anonymní píše:
Ahoj, červená krev by neměla znamenat nic vážného, pravděpodobně to vypadá na rupturu konečníku, kdy bolest cítíš při vyprazdňování. Řešila jsem totéž 2 měsíce po porodu, do 2 týdnů byl klid :mavam:

Jsem po porodu už půl roku a měla jsem to i před těhu :oops: Měla jsem nějaký čípky, ale po nich to bylo ještě horší :think: Jak jsi to vyřešila ty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.13 20:09

Po kolono mi žádný časový údaj jak dlouho nekojit neřekli, jen, že mám jednu dávku odstříkat a pak můžu kojit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6749
18.3.18 23:09

Hodně krve,
Ahoj ženy, jsem 40+5,ráno jdu na kontrolu, zácpou netrpim i přes to že beru železo, tak to ze mě spíš léta, no teď jsem šla čůrat a když jsem se utírala tak jsem se strašně vyděsila, papír úplně od jasné krve 8o :(, záchod plný krve, a teče :(, naštěstí jsem hned zjistila že to jde od konečníku, tak jsem se malinko uklidnila. Nahmatala jsem malinkou bulku- což bude zřejmě hemeroid hned u konečníku, že které to teče :( zastaví se ti nějak? Co mám dělat, ten pohled do záchoda nebyl pěkný :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
18.3.18 23:12

Jinak tlak mám dole velký už nějakou dobu, už dva týdny mi přijde že mi nejde občas krev ani do stehen a chvíli mě i dost bolí nohy :roll: malá je dost velká, před 3,5 týdny měla odhad 3,5 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.3.18 23:17

Já jsem měla hemeroidy při každém těhotenství :( Pomohl mi lék Detralex a mazala jsem mastičkou Proctoglyvenol. Hemeroidy zmizely, i ten vyhřezlý. Nebylo to teda hnedka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
18.3.18 23:27

@Katka.1101 hned ráno si něco koupím, a máš zkušenosti že se ti zastaví? Já právě nešla ani na velkou :( a ono to museli prasknout :( :( mám vložku, a nevím jestli to do rána vydrží, tolik krve 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.18 07:18

Detralex na recept mi absolutně nepomáhal v porovnání s přírodním fortivenem, ale na ten už je asi pozdě. A mazat pedi krémem z Justu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.3.18 10:51

Detralex mi pomohl, Fortiven neznám. Zpočátku jsem brala více tablet denně, pak méně. Zkus se zeptat v lékárně, určitě Ti tam poradí. Nebo si zajdi rovnou k doktorce, já byla u své obvodní… Mně hemeroid ale nikdy tolik nekrvácel… Možná jsou i nějaká homeopatika, ale ty to máš už akutní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.3.18 10:53

A kamarádka měla po porodu hodně hemeroidů, byla u proktologa na placeném zákroku… Pomohlo jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí