Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Evina66 píše:
Písni SZ jestli chceš![]()
Jsi hodná děkuji, ale raději zůstanu anonymní ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, červená krev by neměla znamenat nic vážného, pravděpodobně to vypadá na rupturu konečníku, kdy bolest cítíš při vyprazdňování. Řešila jsem totéž 2 měsíce po porodu, do 2 týdnů byl klid
Jsem po porodu už půl roku a měla jsem to i před těhu
Měla jsem nějaký čípky, ale po nich to bylo ještě horší
Jak jsi to vyřešila ty?
Po kolono mi žádný časový údaj jak dlouho nekojit neřekli, jen, že mám jednu dávku odstříkat a pak můžu kojit ![]()
Hodně krve,
Ahoj ženy, jsem 40+5,ráno jdu na kontrolu, zácpou netrpim i přes to že beru železo, tak to ze mě spíš léta, no teď jsem šla čůrat a když jsem se utírala tak jsem se strašně vyděsila, papír úplně od jasné krve
, záchod plný krve, a teče
, naštěstí jsem hned zjistila že to jde od konečníku, tak jsem se malinko uklidnila. Nahmatala jsem malinkou bulku- což bude zřejmě hemeroid hned u konečníku, že které to teče
zastaví se ti nějak? Co mám dělat, ten pohled do záchoda nebyl pěkný
![]()
Jinak tlak mám dole velký už nějakou dobu, už dva týdny mi přijde že mi nejde občas krev ani do stehen a chvíli mě i dost bolí nohy
malá je dost velká, před 3,5 týdny měla odhad 3,5 kg
Já jsem měla hemeroidy při každém těhotenství
Pomohl mi lék Detralex a mazala jsem mastičkou Proctoglyvenol. Hemeroidy zmizely, i ten vyhřezlý. Nebylo to teda hnedka…
@Katka.1101 hned ráno si něco koupím, a máš zkušenosti že se ti zastaví? Já právě nešla ani na velkou
a ono to museli prasknout
mám vložku, a nevím jestli to do rána vydrží, tolik krve ![]()
Detralex na recept mi absolutně nepomáhal v porovnání s přírodním fortivenem, ale na ten už je asi pozdě. A mazat pedi krémem z Justu
Detralex mi pomohl, Fortiven neznám. Zpočátku jsem brala více tablet denně, pak méně. Zkus se zeptat v lékárně, určitě Ti tam poradí. Nebo si zajdi rovnou k doktorce, já byla u své obvodní… Mně hemeroid ale nikdy tolik nekrvácel… Možná jsou i nějaká homeopatika, ale ty to máš už akutní…
A kamarádka měla po porodu hodně hemeroidů, byla u proktologa na placeném zákroku… Pomohlo jí to.
Ahoj, červená krev by neměla znamenat nic vážného, pravděpodobně to vypadá na rupturu konečníku, kdy bolest cítíš při vyprazdňování. Řešila jsem totéž 2 měsíce po porodu, do 2 týdnů byl klid