Vylezlý hemeroid

Anonymní
7.6.13 11:41

vylezlý hemeroid

Potřebuju prosím radu..jsem po druhém porodu a včera mě začal zlobit hemeroid- který už mám po prvním porodu, ale měla jsem celkem klid…občas mi tekla krev, ale jinak v pořádku…ale teď jsem včera byla na velké a on mi nějak vylezl…je možné, že zaleze zpátky? koupila jsem si čípky a mažu dubovou kůrou(gelem)…díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33315
7.6.13 11:46

Mohu doporučit sprchovat to studenou vodou. Mám pocit, že mi to zabírá lépe, než všechno ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
7.6.13 11:49

Aha, tak to zkusím…a pak teda zaleze po té studené vodě nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.6.13 11:51

Ahoj
zalezi na stavu, to ze vylezl je proste zanet, chce to dlouho cipky faktu a je sance, ze zaleze-ale fakt po dlouhe dobe, no a nebo ttaky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2556
7.6.13 11:53

Já na to trpěla v těhotenství i po porodu, teď mám už asi dva měsíce klid. Zkoušela jsem všechno, ale bylo to na nic. Studená voda určitě, ale spíš na okamžitý zklidnění a hygienu. Mě zabral vždy jen Detralex - dávkování jako při akutním zánětu hemeroidů podle příbalového letáku, nebo o dvě tablety ze začátku méně, je to totiž megadávka. Je to sice chemie, ale lepší než se trápit a zatěžovat tělo bolestí a stresem, takhle se to za dva dny markantně zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
7.6.13 12:00

Mě vylezl trošku v těhotenství a fakt hodně po porodu letos v březnu. hodně jsem to sprchovala, střídala teplou, studenou a po každé sprše mazala dubovou kůrou a za pár dní byl pryč a od té doby mám stále klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 12:02

Já si koupila čípky proctoglyvenol…poradila lékárnice…myslíte, že jsou dobré?

• Citovat
  • Upravit
13021
7.6.13 12:07

Mě se tohle stalo po porodu a sestřička mi říkala ať se ho snažím ve sprše „zastrkovat“ jemně namydleným prstem :oops:.Opravdu to pomohlo a od té doby žádný nemám. Přeju ať se rychle ztratí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 12:08

Ahoj holky, jsem objednaná na kolonoskopii, ale plně kojím :nevim: byla jste některá? Prý nesmím kojit ccca 6hod, ale malej odmítá jakýkoliv způsob krmení, kromě kojení…
Měla jsem za to, ž mám po porodu hemeroid, ale po rektoskopii byl vyloučený, když jdu na velkou, tak mě to dost bolí a mám tam svetle červenou krev. Bojím se nejen toho vyšetření, ale hlavně co by mi mohli najít :,(
Raději anonymně, je to pro mě dost blbý téma.

• Citovat
  • Upravit
22680
7.6.13 12:09

Čípky HemaGel Procto jsou výborné, dubovou kůrou taky nic nepokazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
7.6.13 12:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem objednaná na kolonoskopii, ale plně kojím :nevim: byla jste některá? Prý nesmím kojit ccca 6hod, ale malej odmítá jakýkoliv způsob krmení, kromě kojení…
Měla jsem za to, ž mám po porodu hemeroid, ale po rektoskopii byl vyloučený, když jdu na velkou, tak mě to dost bolí a mám tam svetle červenou krev. Bojím se nejen toho vyšetření, ale hlavně co by mi mohli najít :,(
Raději anonymně, je to pro mě dost blbý téma.

Před kolono kojit můžeš ne? Spíš chvíli po zákroku protože dávají tlumící injekci aby to nešlo mlékem k mimču si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 12:22

Špatně jsem to napsala… Nesmím kojit po té injekci, ale těch 6hodin. Vím, že malej bude vzteklej a je mi líto ho trápit lahví, stříkačkou a jinou alternativou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22680
7.6.13 12:24
@Anonymní píše: Špatně jsem to napsala… Nesmím kojit po té injekci, ale těch 6hodin. Vím, že malej bude vzteklej a je mi líto ho trápit lahví, stříkačkou a jinou alternativou :nevim:

Malý to překoná, hlavně ať máš výsledky v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 12:29
@Evina66 píše:
Malý to překoná, hlavně ať máš výsledky v pořádku :)

Děkuju, doufám, že bude vše ok, ale to víš, že mě napadají různě divoký scénáře :zed:

• Citovat
  • Upravit
22680
7.6.13 12:33
@Anonymní píše:
Děkuju, doufám, že bude vše ok, ale to víš, že mě napadají různě divoký scénáře :zed:

Písni SZ jestli chceš :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast