Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mohu doporučit sprchovat to studenou vodou. Mám pocit, že mi to zabírá lépe, než všechno ostatní.
Aha, tak to zkusím…a pak teda zaleze po té studené vodě nebo ne?
Ahoj
zalezi na stavu, to ze vylezl je proste zanet, chce to dlouho cipky faktu a je sance, ze zaleze-ale fakt po dlouhe dobe, no a nebo ttaky ne…
Já na to trpěla v těhotenství i po porodu, teď mám už asi dva měsíce klid. Zkoušela jsem všechno, ale bylo to na nic. Studená voda určitě, ale spíš na okamžitý zklidnění a hygienu. Mě zabral vždy jen Detralex - dávkování jako při akutním zánětu hemeroidů podle příbalového letáku, nebo o dvě tablety ze začátku méně, je to totiž megadávka. Je to sice chemie, ale lepší než se trápit a zatěžovat tělo bolestí a stresem, takhle se to za dva dny markantně zlepšilo.
Mě vylezl trošku v těhotenství a fakt hodně po porodu letos v březnu. hodně jsem to sprchovala, střídala teplou, studenou a po každé sprše mazala dubovou kůrou a za pár dní byl pryč a od té doby mám stále klid.
Já si koupila čípky proctoglyvenol…poradila lékárnice…myslíte, že jsou dobré?
Mě se tohle stalo po porodu a sestřička mi říkala ať se ho snažím ve sprše „zastrkovat“ jemně namydleným prstem
.Opravdu to pomohlo a od té doby žádný nemám. Přeju ať se rychle ztratí ![]()
Ahoj holky, jsem objednaná na kolonoskopii, ale plně kojím
byla jste některá? Prý nesmím kojit ccca 6hod, ale malej odmítá jakýkoliv způsob krmení, kromě kojení…
Měla jsem za to, ž mám po porodu hemeroid, ale po rektoskopii byl vyloučený, když jdu na velkou, tak mě to dost bolí a mám tam svetle červenou krev. Bojím se nejen toho vyšetření, ale hlavně co by mi mohli najít ![]()
Raději anonymně, je to pro mě dost blbý téma.
Čípky HemaGel Procto jsou výborné, dubovou kůrou taky nic nepokazíš ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem objednaná na kolonoskopii, ale plně kojímbyla jste některá? Prý nesmím kojit ccca 6hod, ale malej odmítá jakýkoliv způsob krmení, kromě kojení…
Měla jsem za to, ž mám po porodu hemeroid, ale po rektoskopii byl vyloučený, když jdu na velkou, tak mě to dost bolí a mám tam svetle červenou krev. Bojím se nejen toho vyšetření, ale hlavně co by mi mohli najít
Raději anonymně, je to pro mě dost blbý téma.
Před kolono kojit můžeš ne? Spíš chvíli po zákroku protože dávají tlumící injekci aby to nešlo mlékem k mimču si myslím
Špatně jsem to napsala… Nesmím kojit po té injekci, ale těch 6hodin. Vím, že malej bude vzteklej a je mi líto ho trápit lahví, stříkačkou a jinou alternativou ![]()
@Anonymní píše: Špatně jsem to napsala… Nesmím kojit po té injekci, ale těch 6hodin. Vím, že malej bude vzteklej a je mi líto ho trápit lahví, stříkačkou a jinou alternativou
Malý to překoná, hlavně ať máš výsledky v pořádku ![]()
@Evina66 píše:
Malý to překoná, hlavně ať máš výsledky v pořádku
Děkuju, doufám, že bude vše ok, ale to víš, že mě napadají různě divoký scénáře ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju, doufám, že bude vše ok, ale to víš, že mě napadají různě divoký scénáře
Písni SZ jestli chceš
![]()
Potřebuju prosím radu..jsem po druhém porodu a včera mě začal zlobit hemeroid- který už mám po prvním porodu, ale měla jsem celkem klid…občas mi tekla krev, ale jinak v pořádku…ale teď jsem včera byla na velké a on mi nějak vylezl…je možné, že zaleze zpátky? koupila jsem si čípky a mažu dubovou kůrou(gelem)…díky za rady