Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mohlo by to být ve výpisu za paušál, nevím, jestli jen volána nebo i prijatá.
zkus to
na operátora nebo přes net
@Anonymní píše:
Potřebuji poradi, je mozné zjistit čislo prijatého hovoru? Omylem sem číslo vymazala, třeba jestli mi to zjistí operator když vím čas hovoru, je to paušalni karta a není na moje jmeno diky
Zjistí to jedině majitel toho paušálu. Divila bych se, že by výpis dali někomu jinému.
@Anonymní píše:
Potřebuji poradi, je mozné zjistit čislo prijatého hovoru? Omylem sem číslo vymazala, třeba jestli mi to zjistí operator když vím čas hovoru, je to paušalni karta a není na moje jmeno diky
Trošku mě to přijde jako když partner, manžel…měl telefon, vymáčknul číslo, nepřijmul hovor a vymazal.Nebo si slyšela že telefonuje a když si zkoumala s kým, tak už tam hovor nebyl. A tobě vrtá hlavou, kdo mu volal.
Pokud to tak není a je to jen moje fantazie, tak promiň.
Určitě pokud někdo volal a ty si nezareagovala, omylem číslo vymazala, tak pokud to bylo důležité, tak dotyčný zavolá znova. Jinak výpis hovorů dají jen majiteli čísla.
Taky si myslím, že je to nějaké špehování, ale to je jejich věc. Na informace má stejně právo jen majitel paušálu.
Ja jsem jednou volala na operátora, jednalo se o omylem vymazaný tuším zmeskany hovor a řekli mi jen predvolbu, prý se jim vic neukazuje. Každopádně pokud to neni na tvoje jméno nic ti neřeknou.
@geilens píše:
Sanctus?
Kašlete na to žárlivci, raději důvěřujte a nešpehujte
.
@lasička1 píše:
Trošku mě to přijde jako když partner, manžel…měl telefon, vymáčknul číslo, nepřijmul hovor a vymazal.Nebo si slyšela že telefonuje a když si zkoumala s kým, tak už tam hovor nebyl. A tobě vrtá hlavou, kdo mu volal.
Pokud to tak není a je to jen moje fantazie, tak promiň.
Určitě pokud někdo volal a ty si nezareagovala, omylem číslo vymazala, tak pokud to bylo důležité, tak dotyčný zavolá znova. Jinak výpis hovorů dají jen majiteli čísla.
Také mi to tak připadá.
Jinak pokud se zavolá operátorovi a budeš znát heslo, informace ti normálně podají.
Důvěřuj, prověřuj - důvěřuješ, prověřuješ - nemáš komu důvěřovat. Jaká pravda. ![]()
@Anonymní píše:
@krtek7489 heslo?
No jasně. U vodafonu, když tam volám, musím nejdřív nahlásit heslo a pak mi teprve operátor podá informace.