Vymazaný hovor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.1.15 21:36

Vymazaný hovor

Potřebuji poradi, je mozné zjistit čislo prijatého hovoru? Omylem sem číslo vymazala, třeba jestli mi to zjistí operator když vím čas hovoru, je to paušalni karta a není na moje jmeno diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
12.1.15 21:40

Mohlo by to být ve výpisu za paušál, nevím, jestli jen volána nebo i prijatá. :think: zkus to :nevim: na operátora nebo přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.1.15 21:43
@Anonymní píše:
Potřebuji poradi, je mozné zjistit čislo prijatého hovoru? Omylem sem číslo vymazala, třeba jestli mi to zjistí operator když vím čas hovoru, je to paušalni karta a není na moje jmeno diky

Zjistí to jedině majitel toho paušálu. Divila bych se, že by výpis dali někomu jinému.

• Citovat
  • Upravit
4620
12.1.15 21:56

Sanctus? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.1.15 21:58
@Anonymní píše:
Potřebuji poradi, je mozné zjistit čislo prijatého hovoru? Omylem sem číslo vymazala, třeba jestli mi to zjistí operator když vím čas hovoru, je to paušalni karta a není na moje jmeno diky

Trošku mě to přijde jako když partner, manžel…měl telefon, vymáčknul číslo, nepřijmul hovor a vymazal.Nebo si slyšela že telefonuje a když si zkoumala s kým, tak už tam hovor nebyl. A tobě vrtá hlavou, kdo mu volal.
Pokud to tak není a je to jen moje fantazie, tak promiň.
Určitě pokud někdo volal a ty si nezareagovala, omylem číslo vymazala, tak pokud to bylo důležité, tak dotyčný zavolá znova. Jinak výpis hovorů dají jen majiteli čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.1.15 22:00

@lasička1

Taky si myslím, že je to nějaké špehování, ale to je jejich věc. Na informace má stejně právo jen majitel paušálu.

• Citovat
  • Upravit
735
12.1.15 22:12

Ja jsem jednou volala na operátora, jednalo se o omylem vymazaný tuším zmeskany hovor a řekli mi jen predvolbu, prý se jim vic neukazuje. Každopádně pokud to neni na tvoje jméno nic ti neřeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
12.1.15 22:14
@geilens píše:
Sanctus? :think:
:mrgreen: Na něj bych to tipovala ;).

Kašlete na to žárlivci, raději důvěřujte a nešpehujte ;).

• Citovat
  • Upravit
5826
13.1.15 09:07
@lasička1 píše:
Trošku mě to přijde jako když partner, manžel…měl telefon, vymáčknul číslo, nepřijmul hovor a vymazal.Nebo si slyšela že telefonuje a když si zkoumala s kým, tak už tam hovor nebyl. A tobě vrtá hlavou, kdo mu volal.
Pokud to tak není a je to jen moje fantazie, tak promiň.
Určitě pokud někdo volal a ty si nezareagovala, omylem číslo vymazala, tak pokud to bylo důležité, tak dotyčný zavolá znova. Jinak výpis hovorů dají jen majiteli čísla.

Také mi to tak připadá. :mrgreen: Jinak pokud se zavolá operátorovi a budeš znát heslo, informace ti normálně podají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
13.1.15 09:53

Důvěřuj, prověřuj - důvěřuješ, prověřuješ - nemáš komu důvěřovat. Jaká pravda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 12:24

@krtek7489 heslo?

• Citovat
  • Upravit
5826
13.1.15 12:54
@Anonymní píše:
@krtek7489 heslo?

No jasně. U vodafonu, když tam volám, musím nejdřív nahlásit heslo a pak mi teprve operátor podá informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák