Výměna kojení za láhev

381
29.3.10 23:13

vymena kojeni za lahev

maminky zdravim,maly ma pul roku,v noci se budi jen 1krat na krmeni kolem 4-5rano,jen to rano pil jeste ode me z prsa,jinak odsavam,pres den nechce pit ode me,ale nedavno dostal rymu,takovou,ze se spatne prisaval a plakal,tak jsem i v tech 5rano musela zvolit asi po trech dnech lahev.

Jde mi o to,ze predtim jsem ho nakojila a on hned usnul,ted se napije z lahve,ale pritom se uplne probere a my v 5rano vstavame :zed: a uz ho nemuzu uspat,zatemnila jsem,je tam tma jak v pytli,ale mu je to fuk.Jak vam usinaji mimi po nocnim krmeni :cry:

Taky se chci zeptat,jestli je nechate i v noci odrihnout po vypiti cca 160ml,ci prebalujete,ja jsem tohle vsechno pred nedavnem mohla delat a maly stejne usnul,ale ted staci jen se spatne pohnout a uz je vzhuru a probrany.

Takze,jak u vas probiha nocni krmeni z lahve?????????????Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3818
30.3.10 08:33

Ahoj culikata,

take u nas mame ( ne kazdou noc ) krmeni z lahve kolem 5 rano…ale s tim, ze pak maly zase usne, pokud s nim tatinek nezacne komunikovat… :evil:
JInak ho vzdy odrihnu a dam zpet do postylky, kde usne.
Pokud je rozpovidany od tatinka, tak ho nechame mezi sebou v posteli ukecat az ke spanku… :wink: proste si ho nevsimame a jsme tise az on take usne.

Ale uz se nam ted par noci povedlo bez krmeni, az o 7 rano nebo i dokonce trosicku dyl…a vsimli jsme si, ze je to tim, ze se moc nevyspinka kolem 5 hodiny odpoledni, kdyz po 17 h uz nespi a jde spat az tak kolem 20.00 - 20.30, tak spi celou noc bez probuzeni…ale nijak ho nenutime, nechavame to jeho rezimu…

Mozna by ti pomohlo ho zkusit nechat vecer trosicku vic vzhuru?? Treba o pul hodinky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
30.3.10 13:11

My sice kojíme, ale vstáváme v půl šesté…

Některé děti jsou holt ranní ptáčata… a čím jsou starší, tím je to horší, až pak se školou se to srovná…

Ale tos asi nechtěla slyšet, viď? :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
30.3.10 13:11

Ahojky :mavam:
já malou kojila do půl roku pak už to byl drak tak sem přestala :mrgreen: ale co chci říct že to bylo rychlovka jen sem jí vyndala,ROZHODNE nepřebalovala dala prso nechala říhnout a hned usnula dál :-P
pak začla láhev a to trvalo o pár chvilek dýl ikdyž sem všechno měla nachystaný přece jen to trvá než se to ohřeje dýl než vyndání prsa že :lol: takže malá probraná,ze začátku to byl boj než sem jí naučila že musí opět spát dál že je ještě noc .musela sem jí chovat a houpat atd..ted už je to pohoda vemu nakrmim šoupnu do postýlky zasnu krkne si už sama 10m,jak se převaluje atd.kolikrát si stoupne a nadává ale já se otočím a spím zachvíli to vzdá a spí taky,ale byly to nervy jí to naučit,ikdyž když je nemocná tak taky chovám ale to je jasný :mrgreen:
ale ona pije třeba už v 1 v noci v 5 vstává normálně :zed: to už jí ani spát nenutim sem vděčná aspon za to odmala nespí přes den ani ránu tak pro mě je to oddech aspon do těch 5 ikdyž se mezi tím ještě vzbudí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.10 00:02

Bohunko,to jsem opravdu slyset nechtela :-) .Snad casem a ten cas bude kratsi,nez se zblaznim,pochopi,ze kdyz usne nekdy az ve v 23hod,tak se jako finalne nevstava v 5 rano :zed:,on spi v kocarku odpol.1a pul hod,pak si zdrimne jeste kolem 19h nekdy,ale tak 15min,chodi spat kolem 21,ja se snazim,aby uz nespinkal ani tech 15min,ale je tak protivnoucky,ze to proste nejde a usne na rameni,v lehatku,pri krmeni a nenadelam nic,dnes se mi podarilo,ze od 16h nespal,ale pak byl kolem 20h hrozne protivny,jsem ho nakrmila a ze dam spat,ale on se najednou probral a usnul pred chvili,kolem pulnoci-uf a vsadim se,ze v 5 je vzhuru :palec: .Nevim jestli je to i zoubkama,sle ted nemame rezim zadny :think:,chjo,snad se to nejak srovna,taky zaciname prikrmy,ucime se spat v postylce a ne vedle mamy-to jsem dnes vzdala,jinak by jeste nespal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
31.3.10 10:56

hmm, to ti teda nezávidím… my měli jedno období, kdy bylo ve 4 vyspáno a museli jsme s ní jít do obýváku, kde si hrála a zalomila to tak v 6 na cca 2 hodiny :twisted: chvilku jsme to vydrželi a pak nasadili estvillovu metodu a holt jí nechali 2 dny vyřvat. pak pochopila, že ve 4 se fakt nevstává… ale je to o silných nervech a kdo z koho… prostě jsme to ž nezvládali a padali únavou s manželem oba na ústa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.10 23:40

diky,diky,ale to neni na moje nervy,kdyz neni mimi moje,tak mi plac neva,ale u Tobiase-to nevydrzim ani minutu a musim ho ukonejsit,jinak se zacnu vztekat vic jak on.To radsi nebudu nikdy spat :-( ,to samozrejme ne,ale uz ma preci jen pul roku,tak to snad brzy vyrovna a ja se vyspim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová