Výměna skel do brýlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.1.21 20:41

A jak to pak mám vyřešit na oční a pak v optice? :D udělá mi ty testy na oči, a pak mi dá jaké brýle budu potřebovat? protože ona je známá od taty a je to docela krysa skrz peníze, proto se snažím i objednat jinde :D vůbec tomuto nerozumím, chci to jen mít zasebou a už začít, takže normálně jen ať mi udělá testy, ta mi jen sdělí jaké brýle, skla budu potřebovat a v optice to pak stačí jen se zeptat na výměnu jo? :D

• Citovat
  • Upravit
4943
24.1.21 20:56
@Anonymní píše:
3 - 4 zpátky jsem si na základce vymyslel že nevidím moc, tak jsem šel na oční a musel jsem mít brýle, které jsem nenosil do teď :D šel jsem teda teď kvůli řidičáku na tu prohlídku a bohužel nevidím ani s těma půlkama co jsem měl doteď, prý se mi to má zvětšit o půlku, takže bych měl mít 1, v té době jsem za ty brýle nechával kolem 4 tisíc, tak se mi nechce platit za nové, jestli je levnější možnost vyměnit skla :D byl jsem se teda v pátek objednat na oční a mají mi dělat kontrolu, takže prý to vychází přes 1 hodinu, doufám že teda mi doktorka nelhala a nebudu muset mít větší dioptrie než 1, protože už teď s tím vypadám jak šašek :D

Jestli máš pocit, že v brýlích vypadáš jak šašek, tak si radši pořiď celé nové, v kterých se budeš cítit líp. Při malých dioptriích (což 1 rozhodně je) to nemusí být nijak extra velká investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.1.21 20:59
@Jeremi píše:
Jestli máš pocit, že v brýlích vypadáš jak šašek, tak si radši pořiď celé nové, v kterých se budeš cítit líp. Při malých dioptriích (což 1 rozhodně je) to nemusí být nijak extra velká investice.

proč bych řešil jak v tom vypadám, když to budu nosit jen na autoškolu? :D nemám peníze na rozhazování skrz v této době, i když se nemáme úplně špatně, chci si to vše zaplatit sám a nechci aby mi to dotovali rodiče, když jsem si na to šetřil přes měsíc ve firmě, nezajímá mě jak v tom vypadám, jen se sám sobě směju že mi brýle prostě nesluší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
25.1.21 06:54

@whiter zkus klidně rovnou optiku, kde mají měřící přístroj. K doktorce můžeš vyrazit až tě odmítnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová