Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
3 - 4 zpátky jsem si na základce vymyslel že nevidím moc, tak jsem šel na oční a musel jsem mít brýle, které jsem nenosil do teďšel jsem teda teď kvůli řidičáku na tu prohlídku a bohužel nevidím ani s těma půlkama co jsem měl doteď, prý se mi to má zvětšit o půlku, takže bych měl mít 1, v té době jsem za ty brýle nechával kolem 4 tisíc, tak se mi nechce platit za nové, jestli je levnější možnost vyměnit skla
byl jsem se teda v pátek objednat na oční a mají mi dělat kontrolu, takže prý to vychází přes 1 hodinu, doufám že teda mi doktorka nelhala a nebudu muset mít větší dioptrie než 1, protože už teď s tím vypadám jak šašek
Jestli máš pocit, že v brýlích vypadáš jak šašek, tak si radši pořiď celé nové, v kterých se budeš cítit líp. Při malých dioptriích (což 1 rozhodně je) to nemusí být nijak extra velká investice.
@Jeremi píše:
Jestli máš pocit, že v brýlích vypadáš jak šašek, tak si radši pořiď celé nové, v kterých se budeš cítit líp. Při malých dioptriích (což 1 rozhodně je) to nemusí být nijak extra velká investice.
proč bych řešil jak v tom vypadám, když to budu nosit jen na autoškolu?
nemám peníze na rozhazování skrz v této době, i když se nemáme úplně špatně, chci si to vše zaplatit sám a nechci aby mi to dotovali rodiče, když jsem si na to šetřil přes měsíc ve firmě, nezajímá mě jak v tom vypadám, jen se sám sobě směju že mi brýle prostě nesluší ![]()
@whiter zkus klidně rovnou optiku, kde mají měřící přístroj. K doktorce můžeš vyrazit až tě odmítnou.
A jak to pak mám vyřešit na oční a pak v optice?
udělá mi ty testy na oči, a pak mi dá jaké brýle budu potřebovat? protože ona je známá od taty a je to docela krysa skrz peníze, proto se snažím i objednat jinde
vůbec tomuto nerozumím, chci to jen mít zasebou a už začít, takže normálně jen ať mi udělá testy, ta mi jen sdělí jaké brýle, skla budu potřebovat a v optice to pak stačí jen se zeptat na výměnu jo?