Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny potenciální rádkyně ![]()
Nějak si nevím rady a přemýšlím, jestli jsem normální
Pár týdnů jsem měla poslíčky skoro jako podle učebnice a teď (36+0) už víc jak týden ani ťuk. Je to normální? Poradíte některá? ![]()
Máš ještě čas, navíc, u syna jsem neměla poslíčky vůbec žádné a najednou jsem týden před termínem rodila. Teď jsem 39.tt,poslíčky mám skoro celý dny a není o co stát. Takže buď ráda, neboj, porodíš tak jak tak ![]()
Je to normální, občas se objevily i na monitoru a já ani necítila, při porodu to zase vypadalo jako silnější poslíčci
je třeba to tolik nepitvat nebo se z toho člověk zblázní - jet, nejet, poznám to, nepoznám ![]()
Díky za názory ![]()
Mě spíš bavilo to počítat a tak, teď je ticho po pěšině
předtim jsem aspoň mohla sledovat, jak se to blíží a teď nic ![]()
Každá to má opravdu jinak, to se takhle nedá říct, já před druhým porodem kontrakce - deset minut, sedm, pět, dvanáct
bylo to fakt zajímavé, pak už mě to ani nebavilo počítat, čas velmi nahodilý a kontrakce krátké a rodila jsem ![]()
Já měla u prvního syna občasné poslíky někdy od 32tt., pak od 38tt. najednou nic a už se neobjevili. Teď u druhého jsem je za celé těhotenství neměla pro jistotu radši vůbec. ![]()
EDIT: A proto když se objevily u druhého první bolesti den po termínu, tak jsem to přisuzovala poslíkům. A on to byl porod. ![]()
Příspěvek upraven 02.08.13 v 16:04
Je Radusko, to budes rodit jako ja loni
, to to leti ![]()
Ja jsem loni poslikovala hodne kolem 30tt, ale jine potize jsem nemela, a potom ani tuk az mi odtekla plodovka 28.8. a jelo se do porodnice ![]()
Uricte si nedelej hlavu a pohodovy porod preju ![]()
@lucie20
Díky díky, když já bych radši 13.8. ![]()
Ale jistotu mám aspoň v tom, že porodím nejpozději toho 28. dýl mě prý nenechají ![]()
@gabi.design
Já u dcerky měla jednou posli, za 10 dní znova a to už jsem rodila
ale teď prostě byly furt a najednou nic ![]()
Já u prvního neměla také vůbec, proto jsem byla v tomto těhotenství taková překvapená
člověk nemůže vycházet ani ze své zkušenosti ![]()
Že jsem sem něco psala fakt
dnes v noci luxusní posli, to mám za to ![]()