Těhotenství a samý problem

traktorka
1.8.13 21:49

těhotenství a samý problem

Ahoj, potřebuji radu. Od 6 týdne jsem měla hematom velký cca 11 cm na 6cm, občas mě praskne a pak je třeba tyden klid. Ale ted už jde ze me skoro dva týdny, v pochvě mě to strašně pálí, břicho mě dost bolí, občas mám křeče, několikrát za den mě tvrdne. Koupila jsem si magnezko na to, ale nepomaha. Každý druhý týden lítám k doktoru, zda je vše ok, ten už je ze me na prašky, ale když v noci krvacím jak s prominutím z vola, tak mám strach. No tak jsem se zařekla, že ted to vydržím měsíc, ale jak naschvál krvacim pořád :evil:. Poradte mi něco, protože už opravdu nemužu :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
1.8.13 21:52

To ale neni normalni ze krvacis, jela bych do porodnice na kontrolu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.13 21:55

Napsal Ti na to doktor neco? Ja to mela taky. Nastesti jsem teda nekrvacela, ale musela jsem mit klid na luzku a 3× denne brat Utrogestan. Jestli mas bolesti nebo se Ti neco nezda, tak se nechej vysetrit jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.13 22:08

hematom

Ahoj, tak yjsme zabojovala s hematomem, byla jsem hospitalizovana ( TED jsme zalozila diskuzi po potrratech je tehotenstvi peklo) ja tu jinak moc nebrouzdam..ale dnes uz nejak nemuzu..boj s hematomem jsem asi vyhrala, jestli chces, precti si ten muj dlouhy prospevek v diksuzi..jak to bylo v nemocncici..a jinak o hematomech vim hoooooode,..prihlasila jsme se na SUBHEMMORHAGE SUPPORT gROUP - US obdoba emimina, o hematomech spousta informaci, jestli chces, dam odkaz. krvaceni jak z vola, opakovane krvaceni, hematom pod placentou, u plodoveho vejce, vsechny mozny varianty…vsechno nactes))a najdes spooouuustu odpovedi)) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.13 22:14

zde

• Citovat
  • Upravit
1533
1.8.13 22:27

Cinska medicina - rust hory tchai? Nebo Kontryhel caj pit 3 x denne ( ten urcite v tehotenstvi je doporucen), sedaci koupel z rebricku lekarskeho a masaz briska tinkturou z kokosky pastusi tobolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.8.13 22:35

@traktorka když jsem krvácela, mazala jsem na pohotovost do porodnice. Brala jsem ascorutin, magnésko a obdobu utrogestanu (ten mi fakt nedělal dobře). Co to máš za divného doktora? A proč jsi nebyla na té pohotovosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
1.8.13 22:37

Koukám, že už jsi ve 2. Trim. To už utrouš brát nemůžeš. Ale klid na lůžku určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
traktorka
1.8.13 22:39

Holky, já jakoby nekrvacim, ale ty cucky krevni ze me jdou, jako by hleny. Je to umorný a ted jeste nějakej zanet no boože boože, každou noc ve wc mise je kaluž krve když jdu čurat. Doktor mava rukou, že tam jsem pořád, ale tak jednou za dva tydny snad není moc. Jiná nemocnice tu není. Ale ten kontryhel si koupim. Jinak beru ascorutin a magnezko. Dneska jsem 17 tt, zajimalo by, jak jeste dlouho budu takhle spinit :zed:. Ani čipek na zanet nemužu vzit :nevim:. Jinak diky za odkaz, zitra to pročtu. Ted v tech teplech neustale s vložkou to je opravdu hrozný

• Citovat
  • Upravit
26833
1.8.13 22:44

@traktorka Já v prvním těhotenství taky bojovala s hematomy a krvácením. Měsíc jsem ležela v nemocnici. Musela jsem pak ležet i doma, vstát jsem mohla až kolem 20tt. Pak jsem občas ještě zašpinila, „něco“ ze mě vypadlo atd. byl to hroznej nápor na nervy, měla jsem noční můry, v nemocnici jsem byla pečená vařená :roll: Nakonec jsem přenášela a teď mám doma už velkýho kluka. Věř prckovi, snaž se co nejmíň namáhat :hug: Jo a brala jsem ascorutin a ve druhým trimestru se utrogestan zavání vaginálně, tak si zkus říct kdyžtak o něj, taky jsem ho měla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.13 22:47
@Capelucita píše:
Koukám, že už jsi ve 2. Trim. To už utrouš brát nemůžeš. Ale klid na lůžku určitě ano.

utrogestan MUZE i v druhem trimesru.

• Citovat
  • Upravit
136
2.8.13 10:41

Taky mám ted stejný problém, v pondělí jsem začla krvácet tak jsem šla hned k doktorovi, jsem ve 28.týdnu. dal mi čípky utrogestan a macmiror a magnesko.ale krvacela jsem jen chvíli a pak už nic.ale mám tam prý nějakou,,díru,, která tam být nemá a mohla bych předčasně porodit. takže taky musím ted jen ležet, což je pro mě nesnesitelné, ale pro malého to vydržím, at tam ještě chvíli zůstane. za 14 dní mám kontrolu, tak snad už to bude lepší a budu se moct jít aspon projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí