Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano a take jsem stresovala. Do trech dnu to prislo naplno i s nevolnosti a zachodovou misou i v odpolednich hodinach. Bylo mi zle nonstop az do 14tt a v 16tt uz pohoda
@janka23
Právě nevím jestli plašit a volat doktorovi nebo to nechat být ![]()
Taky se mi to stalo asi 3krat. A za den dva se to vrátilo ještě horší. Trvalo to do 15tt a pak to ze dne na den zmizelo úplně a od té doby zatím dobrý. Teď jsem 25tt a čekám jestli se mi to před porodem vrátí nebo ne
No je 9 ráno, modli se ať to vydrží do večera
a není to za hodinu blbě že nemůžeš chodit
@Essterka Ano, častokrát a taky jsem z toho měla nerva
Teď jsem 24tt a vse je v pořádku ![]()
@Magdalenamag
Tak já se zkusím uklidnit a nebudu zatím plašit ![]()
@pikola
Uvidime, mě to dost překvapilo, protože mi vždy bylo blbě hned od rana
@Essterka píše:
@pikola
Uvidime, mě to dost překvapilo, protože mi vždy bylo blbě hned od rana
Buď ráda za každý den kdy je ti líp
@Essterka nestresuj a uzivej, ze ti nic neni, zitra muzes byt nepouzitelna… a ani nevolnosti to nezaruci, ze je sve v poradku
Kazde tehotenstvi je jine a priznaky mohou mizet a zase se objevovat. Je to stres, kdyz uz mas jeden potrat za sebou, ale zachovej klid. V prvnim tehu jsem mela ZT a priznaky zmizely az po revizi. A to uz se muselo zastavit srdicko mozna tyden, dva predtim
V druhem tehu zmizely kolem 12tt, na pohotovosti jsem byla samozrejme za hysterku a vse dopadlo ok, v poslednim tehu se mi priznaky objevily az nekdy kolem 9tt a zmizely do mesice a ted je mi uz fajn. Drzim palce, at mas pohodove tehotenstvi ![]()
Nic divného..normální věc…od 7tt jsem měla plno příznaků pak ani jeden a za cca 3dny se objevilo ještě víc příznaků a třeba prsa boleli daleko víc…pak zase několik dní nic a znova další příznaky a ještě snad horší…
@vrbule ZP si tu proslo silene dost pisatelek. I ja. No, pani ted hysterci, ale stejne nejde nic delat, nez jen verit, ze ted je vse v poradku. Priroda vi, co dela ![]()
@Essterka píše:
@Magdalenamag
Tak já se zkusím uklidnit a nebudu zatím plašit
Já taky plašila a hledala tady všude diskuze. Také jsem byla předtím po ZT. Holt ten strach už zůstane asi až do porodu.
Já to tak měla, bylo mi zle od vynechane MS, do konce 8. Týdne, pak jako když utne a dobrý. No výsledek jsem si dneska poprvé pochovala ![]()
Tak nakonec byly bolesti podbřišku tak silné, že mi to nedalo a jela jsem k doktorovi. Naštěstí vše v pořádku,
tluče a roste jak má ![]()
A před hodinou se vrátily ukrutné nevolnosti a bolest hlavy, takže vše zpět jak má být
![]()
No ráno mi bylo lépe ![]()