Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja byla v 9tt, mela jsem těhotenskou cukrovku v předchozím těhotenství, takze me hlídali od zacatku do konce.
Nene, akorat. Chodi se od 23+0-23+1tt
Ja byla na zacatku 26tt (a sestricky ory, co tam delam tak pozde, ory jsem tam mela byt 14dni az 3tydny drive) kdyby cukrovka byla, at jsem pod dozorem
nastesti ji nemam ![]()
Podle mě to je také ok. Já u prvního byla v 16 TT a u druhého v 11 TT. V obou případech potvrzena těhotenská cukrovka už v tak brzkém týdnu.
Byla jsem ve 23+1, většinou se chodí od toho 23+0 do 27+6, Teda aspoň tak mi to vysvětlovala sestřička ![]()
@Michaela02993 dlouho jsem te nikde nevidela
jak je? Vse dobre? ![]()
@janka23 dlouho, naposled tuším předevčírem
a jak je? No pohodička, dneska kontrola a cs 2 takže se nic neděje
a co ty?
@Michaela02993 no prave.max 1-2dny se nikde nepotkame
ja nic. Ja mam cas. Zitra zacinam 34tt, takze minimalne 3tydny si tam slecna jeste pobude, ne-li az do TP
a kontrolu mam az pristi stredu
takze uvidime
![]()
Ale co neni ted, muze byt za par dni. Kazdopadne, at si tam mala jeste i pobyde, sama mas cas
cim dele, tim lepe pro ty nase slecny ![]()
@janka23 přesně
mě dneska říkali že bych měla počítat spíš s tím že se jí nebude jen tak chtít a že to bude menší miminko
teď má plus mínus odhad 2.8kg, takže prý odhadovaná váha bude něco málo přes 3kg ![]()
@Michaela02993 juu to bude minimimi
ja odhady vibec netusim. Tak snad se za tyden dozvim take
naposledy mam za 25tt a to slecna mela 688g, od te doby nic
a uz jsem z toho nervozni, i kdyz je to jen odhad +|-
@janka23 já třeba do teď nechtěla odhady ani slyšet, byli to pro mě prostě jen odhady
![]()
@Michaela02993 no prave muj gynekolog odhadl malou skoro na gram presne. Takze mu budu verit i ted ![]()
@janka23 mě malého odhadli o půl kila míň a pár cm míň
takže je to pro mě fakt jen orientační
navíc mi tehdy ještě 12.9 říkali že budu přenášet že se nic neděje a 13.9 byl venku ![]()