Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janka23 mě malého odhadli o půl kila míň a pár cm míň
takže je to pro mě fakt jen orientační
navíc mi tehdy ještě 12.9 říkali že budu přenášet že se nic neděje a 13.9 byl venku ![]()
@Michaela02993 noo a s tim, ze se nic nedeje, aby to take tak nedopadlo. A treba o vikendu nerodis ![]()
@janka23 tak o víkendu klidně, to by mi nevadilo
ale teď v týdnu bych ještě ráda byla 2v1 ![]()
@Michaela02993
nooo mas to zapr
bud pripravena. Ja od srpna budu uz take ![]()
@janka23 já jsem připravená snad pořád, dneska se jí ani moc hýbat nechce, pohne se jen občas, takže počítám s tím že tam ještě nějakou chvilku bude ![]()
@Michaela02993 a v noci ti rupne voda
jen at tam je
musi si vybrat nejake spesl datum a nechat si dorust vlasky a nehtiky
takove ty klasicke zenske problemy, vis ne
![]()
@janka23 nehty neeee, těma mi dal zabrat ten první
zmetek omotal ručičky kolem sebe a škrábnul mě nehtikama
no ono je to datum úplně jedno, hlavně že nějaké bude ![]()
@Michaela02993 au au
ja uz jsem i na nehty pripravena. Mala me neskrabla. Ale cela se doskrabala v porodnici az do krve. Tak mam zabalene dvoje u tam uz dvoje rukavicky
@janka23 já je malému nedávala, a ani teď je zabalené nemám
jisti to hadrova plinka ![]()
@Michaela02993 tak kdovi, jestli je pouziju. Sle jak se ni den po porodu doskrabala do krve v obliceji, bylo jasno. Doma jsem ostrihala a byl klid ![]()
@janka23 já měla Teda zaplať bůh štěstí, že ten se skrabl jen do nosu trošku
ale když by náhodou tak to vyřeším asi tou plenkou
![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Příští týden bych se měla objednat na OGTT. Vím, že se na test chodí 24.-28.tt, zajímá mě, kdy je nejlepší na něj jít. Jestli spíše ze začátku kolem 25tt nebo až později, třeba kolem 27tt? Nebo je to jedno?
Kamarádka mi tvrdí, že je lepší později, že kolem toho 25tt cukrovka ještě nemusí být rozjetá a tak se na ní nepřijde. Je to pravda?
V týdnu jdu do těhotenské poradny, tak se zeptám doktorky, ale zajímají mě i Vaše zkušenosti/názory.
Děkuji ![]()