Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Každému může přijít absurdní něco jiného a takhle jsem tu diskusi myslela. Co vás v poslední době zarazilo/překvapilo/pobouřilo..atd? Asi jsem se špatně vyjádřila, hlavně se tu nechci hádat. ![]()
@Teva
Je to šílenost, jdou jak otroci… Co si z tohohle vynálezu asi tak to dítě do budoucna vezme? Jak se v tom musí cítit.. ![]()
http://www.ceskatelevize.cz/…video/201467
Zajímalo by mě kolik z těch lidí, co řekli, že to je ze zdravotního hlediska špatně, to vidělo v reálu…
![]()
@Teva Já třeba nesouhlasím s preventivní Vojtovkou. Když to dítě potřebuje ok, ale jen tak pro jistotou… to se mě moc nelíbí.
@kate02 Tak jsem koukla jak to mrně upadlo na přechodu a zstavivlo všechny… a když do nich narazí auto zabije to všechny pro jistotu
@Manuelan píše:
@kate02 Tak jsem koukla jak to mrně upadlo na přechodu a zstavivlo všechny… a když do nich narazí auto zabije to všechny pro jistotu
Takže když normálně ve dvojicích spadne dítě na přechodu, učitelka všechny děti pošle samotný na chodník a to jedno tam nechá ležet, jo?
![]()
@kate02 píše:
Takže když normálně ve dvojicích spadne dítě na přechodu, učitelka všechny děti pošle samotný na chodník a to jedno tam nechá ležet, jo?![]()
![]()
Ne, půjde zvednout to jednu upadnutý a zbytek může pokračovat v cestě, nemusí zůstat uprostřed silnice.
@Manuelan s tím také souhlasím. Připadá mi, že je to dnes tak trochu móda.
@Bauli píše:
Ne, půjde zvednout to jednu upadnutý a zbytek může pokračovat v cestě, nemusí zůstat uprostřed silnice.
Tak nevím, no, takže pak nastane situace, že přes 20 dětí se bude bez dozoru pohybovat po frekventované silnici… Navíc teda pokud se drží za ruku tak, že se fakt drží, tak spadnou děti dvě, ne jen jedno. Takhle spadne jen to jedno…
![]()
@kate02 zvedne a de, ale určitě se na ní půlka nenaroluje… a proč to mají mít v parku na trávníku? Ty v předu si něco vymyslí a zbytek nemá na výběr…
@kate02 a ty jsi to někde viděla??? já takovou situaci nikdy nezažila
A když už takhle převádím dětí, tak rozhodně neběžím s postrojem. To prostě nejde. Jedno je rychlejší druhé pomalejší… Tančili jste někdy vláček?
@Manuelan píše:
@kate02 zvedne a de, ale určitě se na ní půlka nenaroluje… a proč to mají mít v parku na trávníku? Ty v předu si něco vymyslí a zbytek nemá na výběr…
Tak v parku to měly ty děti i odepnutý a pak měly i nějaký aktivity s tím… ![]()
Živě jsem to neměla šanci držet v ruce, ale já netvrdím nic o zdraovtní závadnosti…
Čekám, že pokud někdo začne vynášet soudy o tom, jak je to škodlivý, tak to viděl i jinde, než na obrázku… Mně to prostě jako nápad špatný nepřijde a ani mi ta konstrukce „pohledově“ nepřipadá extrémně těžká, když je to celý plastový…
PRostě nevidím důvod, proč to odsuzovat…
Ale jo, spousta lidí odsoudí to, že děti musí mít na kole povinně helmu (přece se v ní tááák zpotí), že musí být děti připoutaný v autosedačce (chudáčci se nemůžou v autě volně pohybovat, ale musí sedět jak přikovaný, takový omezování, to přece našemu miláčkovi neuděláme) atd. atd.
A tohle je podobný, i když se to samozřejmě dá vyřešit mnohem levněji…
![]()
Jinak mně z toho videa přišlo, že ty děti byly v těch skupinkách rozdělený tak, že byli na tom „rychlostně“ relativně stejně… ![]()