Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Fima toz to neporadim, moja mensia chce vsetko co ta velka… takze ked sa velka hojda, mala musi tiez, ked velka pred malou zdrha na piesok… mala tam meteli tiez ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@kate02 no minimalne musia „tahat“ jednym smerom… a ti rychlejsi musia byt vpredu, aby nenarazili do decka priputaneho pred sebou. Ale tiez sa musia rozbehnut vsetci naraz, aby sa nestalo ze ti beziaci strhnu na zem tych, co su pomalsiAle ja som mozno pesimista, chodila som s maminymi prvakmi na skolske vylety ako pomocny dozor („nacierno“ a bez zodpovednosti) tak som asi predposrana.
No já práv jednu chvíli byla jako „vedoucí“ na schůzkách předškoláků… A když jsme měli jít ven (cca 5 - 6 dětí ve věku 2 - 5 let), tak jsem byla na nervy… a to jsme na ně byly dvě…
Nedokážu si představit, mít jich tam ještě o 20 víc, bych skončila v blázinci…
![]()
CO já bych v té době dala za takovýho krokodýla… Určitě víc, než těch 6 tisíc, co za něj chtěj…
![]()
@kate02 mne prisiel celkom fajn taky doma usity had co mavali decka v pastelacku, kam som davala starsiu… decka sa drzia, ale v pripade potreby maju volnost pustit sa a vyriesit si svoj „problem“. Ten postroj je uz podla mna prilis. Mozno by este fungovalo, keby to bol postroj na psy do sani… popruhy na postroj, popruhy co to drzia pohromade. Nie ta plastova vec, co drzi tvar a tak nuti deti tiez „drzat tvar“.
@evill píše:
Me se na tom nezda jedna vec. Kdyz se jeden rozhodne ze vbehne do cesty, stahne sebou vsechny? Kdyz jeden zakopne, leti k zemi vsichni? Pripada mi to v tomhle smeru mnohem vice nebezbecne teda…
mam stejny nazor… a pokud auto smete jednoho, semele vsechny ![]()
@AniNevim píše:
mam stejny nazor… a pokud auto smete jednoho, semele vsechny
On i bude rozdíl pokud auto najede do skupiny dětí, kde každé odhodí jinam. Než když najede do dětí připoutaných k sobě, kde tím pádem stáhne i ty krajní, kteří by se nehodě vyhnuli.
@lucenka píše:
On i bude rozdíl pokud auto najede do skupiny dětí, kde každé odhodí jinam. Než když najede do dětí připoutaných k sobě, kde tím pádem stáhne i ty krajní, kteří by se nehodě vyhnuli.
Na druhou stranu učitelka může strhnout autu z cesty 6 dětí, místo dvou… 4 zachráněný děti navíc… ![]()
@kate02 píše:
Na druhou stranu učitelka může strhnout autu z cesty 6 dětí, místo dvou… 4 zachráněný děti navíc…
Ale zase sme u toho, ze jak sa bude snazit tie deti strhnut, tak si tie decka navzajom „zapletu“ nohy a skoncia vsetci na jednej hromade bez sance uskocit ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale zase sme u toho, ze jak sa bude snazit tie deti strhnut, tak si tie decka navzajom „zapletu“ nohy a skoncia vsetci na jednej hromade bez sance uskocit
No pokud se na ně bude řítit auto, tak podle mě 99% dětí prostě ztuhne a stejně neuskočí… ![]()