Vynechání menstruace při kojení

66
10.2.18 21:34

vynechani menstruace pri kojeni

Zdravím, mám dotaz… jsem 8 mesíců po porodu. Menstruaci mam od konce sestinedeli a do konce 6 mesice jsem plne kojila… Menstruace prichazi kazdy druhy mesic. pred tydnem mela dorazit, ale nedorazila a test byl negativni… mam znovu testovat? Nemela jste to nektera podobne? Objednala jsem se na gyndu na preventivni prohlidku, ale ta je az ve stredu :-D Diky za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.2.18 21:43

No mne pri kojeni (mala mela 8m) taky vynechala menstruace, udelala jsem si negativni test, precetla si na netu, ze pri kojeni to muze hodne haprovat a byla jsem v klidu. Za dva mesice jsem uplne prestala mit chut na jidlo, tak jsem si udelala pro jistotu jeste druhy test co byl v krabicce (a rikala jsem si, jaka nejsu hysterka, testovat se, kdyz to bylo predtim negativni).. Test byl pozitivni, sla jsem k doktorce a byl to 11tt..
 I.

• Citovat
  • Upravit
66
10.2.18 21:55

Tyjo… a to uz ste take zacali s prikrmy ze? No tak jsem zvedava, co mi mudr povi :-) z miminka by jsme meli radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.18 22:04

Tak ja mela menstruaci jen jednou v 7m, kdyz uz sme meli nejake ty prikrmy..
 I.

• Citovat
  • Upravit
2061
10.2.18 22:13

Já dostala ms 4 mes po porodu. A teď čekám druhou a nic. Asi 10 dni spozdeni, nejdrive duch na maxovi i digi a pak nic, stále čekám :nevim: doufám ze je to porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí