Vynechání MS a dva týdny zpoždění

3
6.4.10 18:33

vynechání MS

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné abych byla těhotná,i když jsem si dělala 2× tt a pokaždé vyšel negativní. MS jsem měla dostat před 14 dny.Před měsícem jsem vysadila antikoncepci,protože s manželem máme sex tak 4× do měsíce a začali jsme používat prezervativ.Je mi už 42 let mám 20letého syna a 14letou dceru.Další dítě už neplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
6.4.10 18:47

Možné to samozřejmě je, ale asi jen velmi málo, pokud jste se chránili. Můžeš mít rozhozený cyklus po HA. Jestli chceš mít jistotu, zajdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.4.10 19:08

ahojky,souhlasím s Anastázií,jak před měsícem bylo řečeno i mě,krev to jistí,já byla jako samoplátce :-)
kolik dní již máš spožděno ? )snad nevadí,že tykám)ale opravdu je to možné po antikoncepci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.4.10 19:21

Menstruaci mám už 14 dní zpožděnou.Dnes jsem si dělala tt a je opět negativní.Ještě počkám do konce tohoto týdne a pak navštívím paní doktorku.Doufám,že to bude fakt z důsledku vysazení HA.Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
6.4.10 19:30

nemáš vůbe czač,tak ti přeji,aby to vyšlo tka jak si přeješ,uvidíš,je více možností,může to bejt a taky nemusí,každopádně se nestresuj,prostě to nějak dopadne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
6.4.10 19:38

Já bych spíšeřekla, že v tomto věku přicháí přechod a konec menstruace. Moje maminka o měla v tomto věku a stím přichází i různé nálady,.........

• Citovat
  • Upravit
9867
6.4.10 20:36

Po vysazení MS je zpoždění obvyklé, neboj :) Asi se teď budeš divit, budeš mít pravděpodobně po mnoha letech neřízený cyklus a bude trvat než se srovná.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.10 18:33

Chtěla jsem počkat do konce týdne,ale nevydržela jsem to a zašla jsem k doktorce.Popsala jsem ji situaci,dala mi injekci a řekla,že za 10dní pokud nedostanu menstruaci mám přijít.Udělá mi celkové vyšetření a pak podle výsledků uvidíme co dál.Řekla mi,že to může být vysazením HA a že ten TT je na 90% spolehlivý,ale chytřejší budeme až po vyšetření.
Dnes je pátek a už začínám být nervozní,že jsem to ještě nedostala.Za jak dlouho po té vyvolávačce můžu začít menstruovat?Máte s tím někdo zkušenost? Dnes ráno jsem si zase dělala test a byl opět negativní.Břicho mě od včerejška začalo pobolívat,ale začínám mít strach aby to nebylo něco uplně jiného,třeba ta cysta nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
10.4.10 10:36

Neboj se, těhotná určitě nebudeš. Po tá vyvolávačce to třeba může trvat i dýl, než 10 dní. Navíc ta vysazená HA fakt může dělat neplechu, že bude trvat déle, než se ti cyklus zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí