Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné abych byla těhotná,i když jsem si dělala 2× tt a pokaždé vyšel negativní. MS jsem měla dostat před 14 dny.Před měsícem jsem vysadila antikoncepci,protože s manželem máme sex tak 4× do měsíce a začali jsme používat prezervativ.Je mi už 42 let mám 20letého syna a 14letou dceru.Další dítě už neplánujeme.
Možné to samozřejmě je, ale asi jen velmi málo, pokud jste se chránili. Můžeš mít rozhozený cyklus po HA. Jestli chceš mít jistotu, zajdi k dr.
ahojky,souhlasím s Anastázií,jak před měsícem bylo řečeno i mě,krev to jistí,já byla jako samoplátce ![]()
kolik dní již máš spožděno ? )snad nevadí,že tykám)ale opravdu je to možné po antikoncepci..
Menstruaci mám už 14 dní zpožděnou.Dnes jsem si dělala tt a je opět negativní.Ještě počkám do konce tohoto týdne a pak navštívím paní doktorku.Doufám,že to bude fakt z důsledku vysazení HA.Díky za odpovědi.
nemáš vůbe czač,tak ti přeji,aby to vyšlo tka jak si přeješ,uvidíš,je více možností,může to bejt a taky nemusí,každopádně se nestresuj,prostě to nějak dopadne… ![]()
Já bych spíšeřekla, že v tomto věku přicháí přechod a konec menstruace. Moje maminka o měla v tomto věku a stím přichází i různé nálady,.........
Po vysazení MS je zpoždění obvyklé, neboj
Asi se teď budeš divit, budeš mít pravděpodobně po mnoha letech neřízený cyklus a bude trvat než se srovná.
L.
Chtěla jsem počkat do konce týdne,ale nevydržela jsem to a zašla jsem k doktorce.Popsala jsem ji situaci,dala mi injekci a řekla,že za 10dní pokud nedostanu menstruaci mám přijít.Udělá mi celkové vyšetření a pak podle výsledků uvidíme co dál.Řekla mi,že to může být vysazením HA a že ten TT je na 90% spolehlivý,ale chytřejší budeme až po vyšetření.
Dnes je pátek a už začínám být nervozní,že jsem to ještě nedostala.Za jak dlouho po té vyvolávačce můžu začít menstruovat?Máte s tím někdo zkušenost? Dnes ráno jsem si zase dělala test a byl opět negativní.Břicho mě od včerejška začalo pobolívat,ale začínám mít strach aby to nebylo něco uplně jiného,třeba ta cysta nebo tak.
Neboj se, těhotná určitě nebudeš. Po tá vyvolávačce to třeba může trvat i dýl, než 10 dní. Navíc ta vysazená HA fakt může dělat neplechu, že bude trvat déle, než se ti cyklus zase srovná.