Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já mám takový problém. MS nemám už 14dnů a TT sem si dělala již 2krát a nic, příznaky snad jen kromě bolesti v podbřišku (jako před ms), náladovosti(všechno mě vadí každá blbina mě rozčíli
) a nafouknutého břicha nic täk nevím ![]()
ahojky, dva týdny po vynechání už by test měl ukázat pokud bys byla těhotná. Nebylo by lepší si zajít k dr na prohlídku jkestli to není nějaká horm. porucha?
Predchozi cykly byly pravidelne? Brala jsi hormonalni antikoncepci?
Pokud jsi nebrala HA, testy jsou negativni a ms nikde, sla byh za dr, muze tam byt nejaka cysta nebo jiny problem
jojo zítra letím moje Dr měla dovču tak sem se jen chtěla pozeptat ![]()
jo vše bylo vždy ok a antikoncepcy už rok neberu protože se snažíme o mimčo ale před tím sem si nechala Píchnout DepoP. A tak navím jestli třeaba ta nezpůsobuje nějaké potíže ale jak říkam tak už rok běží vše jak na drátkách
Tak pokud uz je rok pravidelna, tak to antiko nebude.
Jeste me napadlo, vis, kdy jsi mela ovu? Kdyby bya posunuta, posunula by se ti i ms, pripadne bys mohla byt ve velmi ranem stadiu tehu, kdy se to jeste neukaze na testu.
Také bych počkala na vyjádření a vyšetření dr. Jinak takovéhle těhotenské příznaky být mohou. Ale 14 dní po očekávané MS by měl test už něco ukázat. uvidíš.
![]()
uvidím zítra budu vědět víc, ale tajně doufám že budu těhotná ![]()
V kolik tam jdeš?? Budu na tebe myslet a pak určo písni.
![]()
neházej flintu do žita-testy mohou být falešně negativní,takže šanci máš
budu držet palce,aby to vyšlo tak jak si přeješ ![]()
chystám se tam kolem 1 hodiny už teď sem nedočkavá dam určitě vědět ![]()
tak sem dostala vyvolávačku a mám tam prý i malinkou cystu,takže sem z toho zmatená mohu být ještě těhu nebo ne? Prý když to nedostanu tak za 14 dní na kontrolu a když to dostanu tak taky