Vynucený smích

327
30.3.12 19:08

Vynucený smích

ahoj, jaký názor máte na to, když se dítě lechtá, hází, nebo prostě nějak fyzicky ovlivňuje, aby se smálo. Tchýně to dělá, třeba ho lechtá a on se prostě směje jen proto, že ho lechtá, jinak se s ní bohužel moc nesměje. Manžel to dělá taky, protože prostě neví jak na něj, a taky má samozřejmě její výchovu. Já ho dokážu rozesmát, aniž bych se ho dotkla a to si myslím je přirozenější a hlavně to nedělám jen proto, aby se smál. Nebo třeba vynucené pusinky, on je dát nechce a tchýně ho drží tak dlouho, dokud jí je nedá, to mi přijde úplně mimo a samozřejmě jsem jí to řekla, ale to je jak když mluvím do dubu, ona ví vše nejlíp a já to dělám dle ní blbě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
30.3.12 19:11

Nevím kolik tvýmu synovi je, ale já svýho normálně lechtám, děláme blbinky, krademe si pupíky, prdíme na břicho…mě to přijde normální. Vadilo by ti to samé chování, které dělá tchýně i od tvojí matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613

Tak vynucené pusinky by se mi nelíbily, ty by mělo dítko dávat podle svého uvážení, ale na lechtání apod. nevidím nic špatného, je to prostě hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22015

Jaký na to mám názor? Že je mi to úplně fuk… dokud dítě nepláče a je spokojené, tak ať se s babičkou baví, jak chtějí.

Jsou zásadní věci, které si od prarodičů nepřeji a na kterých si trvám - a pak jsou ptákoviny, které neřeším. Toto je jedna z těch ptákovin… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.3.12 19:12

a k vynuceným pusinkám? Já si je taky vynucuju. Třeba ráno si vymýšlím, že nemůžu z postele, dokud nedostanu pusinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
30.3.12 19:13

Já jsem úplně vedle z barvy tvých vlasů, takže ani nevím na co se ptáš :mrgreen: . Celej život nosím různé odstíny rezavé a červené, ale takto úžasnou barvu jsem neviděla. Nejspíš od kadeřnice, že? Ačkoliv mě ani kadeřnice se svejma barvama nijak neuchvátila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.3.12 19:14

Myslím si že problém, který řešíš, nebude v tom, že si tchýně a manžel vynucuje smích u tvého dítěte, ale obecně jejich styl „výchovy“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.3.12 19:16

Tak nějak nevím, co by mi na tom mělo vadit..já taky dělám s maličkym blbiny aby se smál..je to úžasný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.3.12 19:17
@marketa612 píše:
Já jsem úplně vedle z barvy tvých vlasů, takže ani nevím na co se ptáš :mrgreen: . Celej život nosím různé odstíny rezavé a červené, ale takto úžasnou barvu jsem neviděla. Nejspíš od kadeřnice, že? Ačkoliv mě ani kadeřnice se svejma barvama nijak neuchvátila :cert:

Joo, tak v tý ikonce bohužel nejsem já, to bych si taky pískala, hrozně se mi ta barva líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.3.12 19:19

Já s nim taky blbnu, ale tak nějak jemně, ale ona třeba začne tancovat a bouchat ho do břicha, aby se smál a já na něm vidim, že nechce, a ona prostě nepřestane, dokud se nesměje. Nebo ty pusy - on, že ne, že chce dolu /seděl na židli/ a ona na něj tak tlačí, že jí je dá…no to byste musely vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
30.3.12 19:21
@jezika píše:
Joo, tak v tý ikonce bohužel nejsem já, to bych si taky pískala, hrozně se mi ta barva líbí…
:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
30.3.12 19:21

A asi bude někde chyba, protože její druhá vnučka už k ní ani nechce a chytá hysteráky, když tam jedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.12 19:30

Teď trochu mimo ..muj malej (19měsíců) když slyší že si někdo z nás uprdne, zatlačí uprdne si taky a začne se hrozně řehnit. Ale jinak tchyně teda nevynucuje pusinky ale taky ho lechtá i když nechce, ale tak on se zas umí vzteknout takže toho většinou nechá. Ale tak vidíme se jednou do roka takže tohle fakt vůbec neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.3.12 19:48

Já malou taky lechtám, prdím jí na bříško, dělám xichtíky.. cokoliv mě napadne a jsem nadšená, když se směje. Nechápu, jak tě napadlo hledat na tom něco nevhodného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.3.12 20:01

Pokud ty na něm poznáš ,že je mu to nepříjemné ,tak je to samozřejmě špatně.
Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect