Vypadávání vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
12.7.08 20:17

Ahoj, můžu tě potěšit, kolem 6.měsíce mi vlasy přestaly tolik vypadávat. Jinak jsem užívala Panthenol a Biosil, ale myslím si, že to nějak výrazně nepomohlo. Kožní lékařka mi řekla, že to už jsou tzv. „mrtvé vlasy“, že ty už prostě vypadají. Ty vitamíny podpoří spíš jen růst nových vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
21.7.08 09:57

Já kojém už skoro 7 měsíců a vlasy pořád dost vypadávají :? Je to prý hormonama. Nejhorší to bylo kolem 4. měsíce, to mi vypadávaly vlasy doslova po pramenech. Udělaly se mi pěkné kouty. :cry:
Doktorka mi pak ale napsala vlasovou vodu Alpicort, a musím říct, že se to fakt dost zlepšilo. Teda vypadávají mi pořád víc než normálně, ale není to už tak hrozné a kouty mi začínají pomaličku zase zarůstat. Potom si ještě lidi chválí na vypadávání vlasů Vichy Dercos. Ale ten Alpicort funguje tuším na bázi nějakého hormonu, takže nevím, jestli Vichy bude v tomto případě fungovat. A je jen za nějaký malý doplatek.
Jo a slyšela jsem od několika žen, které potratily, nebo které porodily ale nekojily, že měly ten samý problém, takže to asi s tím kojením tak úplně nesouvisí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.08 10:00

me pomohl Menthionin

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat