Boulička v prsíčku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
10.7.08 11:38

Boulička v prsíčku

Ahoj, dneska jsem našla Rozarce bouličku v prsíčku. Je veliká asi jako lentilka. Nebolí, z prsíčka nic neteče. Volala jsem k doktorce, ale ta má dovolenou, tak mi sestra řekla, že máme přijít až v pondělí. Ale do pondělí je dlouhá doba přemýšlet co by to tak mohlo být. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
10.7.08 13:39

Jen nakukuju a vidím, že ti nikdo dlouho nepíše a dovedu si představit co si všechno můžeš domýšlet. Tak jsem tě jen chtěla podpořit a napsat ti, že o zruřelé prsní žláze u tak malých dětí jsem četla docela často. Sama zkušenost nemám, ale myslím, že jde o to, že se tělo čistí od hormomů. Nemusí to vůbec nic znamenat a samo se to ztratí.
Určitě ti napíše někdo, kdo zkušenost má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
10.7.08 14:28

Ahoj Lu,
Kristýnka to měla taky, ale až v deseti měsících. Doktorka říkala, že je to zánět v prsíčku a že prý je to ještě z mých těhotenských hormonů :roll: . Poslala nás s tím na chirurgii, malá měla zvýšenou teplotu, takže jsem jí dávala paralenové čípky a na prsíčko dostala mastičku dělanou v lékárně. Nevím jak se jmenuje :oops: , měla takovou šedohnědou barvu, byla cítit myslím tak trochu po mentolu nebo tak něco. Musela jsem to dávat na ty gázové polštářky, přiložit na pršíčko a přelepit. Měla to takhle asi týden a pak to bylo dobré. Být tebou, tak bych do pondělí nečekala. Já s tím byla u dětské doktorky v pátek a ta mě na chíru poslala hned, s tím, že čekat do pondělí je moc pozdě a prý by se to pak mohlo zanítit a bylo by to minimálně na antibiotika, v horším případě na řezání - to mi potvrdili i na té chirurgii …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.7.08 17:39

Ahojky,

tak zduřelou prsní žlázu měla malá taky, a bylo mi řečeno,že je z hormonální změny a samo to bez problému zmizelo.A vím,že to mívají děti často,ale spíš v prvních měsících po porodu.

tterko,nebylo to něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
10.7.08 20:19

Catherin , nene - byl to zánět prsa z hormonů. Ale je dost možné, že to bylo rizikovější proto, že malá to měla až v těch téměř jedenácti měsících, což už by v podstatě s těhotenskými hormony nemělo mít nic společného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.7.08 20:28

Tak vám zatim děkuju. Zítra pomažu k doktorce, která tu naší zastupuje. Snad to nic nebude a jenom plašim, ale tterka mě docela vyděsila, tak ať máme na víkend klid. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.7.08 21:16

ahojky, nevim ale rada bych se zeptala jak to dopadlo, dneska jsem ji nasla taky akorat nase brebera ma zdurenou zarudlou bradavecku, ale jinak ji nic neboli.mam take hrozny strach!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.7.08 20:24

Doktorka říkala, že pokud je malá, volně pohyblivá a z prsíčka nic neteče, tak nemám plašit. Můžu na to dát gázu namočenou v lihobenzinu a převázat. To jsem ale nezkoušela, tak nevim. Prý to jsou moje hormony. Řeže se to jenom když je to velké nebo zanícené. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.7.08 20:51

jojo,dekuju mockrat.hned me to uklidnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.20 12:13

To bude tuková boulička :andel:

• načítám...