zuby ve 3.5mesicich

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1064
8.7.08 09:23

zuby ve 3.5mesicich

ahoj devcata,
zajimalo by me,kdy se vasim zlatickam zacali prorezavat zuby. Memu Jenikovi jsem vcera nahmatala spicaky 8O 8O :! :! vpravo dole uz je dokonce videt spicka. tim se mi taky vysvetluje jeho vecerni srdceryvny plac. ja jen,jestli jsme totalni exoti nebo jestli je nas vic :lol: :lol: normalne se detem prorezavaji prvni dole jednicky a my proste spicaky 8O 8O tak piste prosim,at se poucim :lol: :lol: jo a Jenikovy nejsou jeste ani ctyri mesice. ale to asi vidite na metriku :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
8.7.08 11:28

Ahoj, myslím, že takoví exoti zas nejste :! Nedávno jsem četla v nějaké diskusi, že se čtyřměsíčnímu děcku první vyklubaly STOLIČKY 8O (chuděra). A některý děti se ze zoubkama už naroděj,takže bych byla v klidu - o jedničky jistě nepřijdete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.7.08 13:40

Zoubky

Ahojky, nase mala mela dva spodni zuby ve trech mesicich..tedy jeste ji zbyvaly dva dny do trech mesicu..do dalsiho mesice uz zla se ctyrma a pak raz naraz do dalsiho mesice z osmi.:-) taky na nas kazdej koukal jak na paka, ze mame v sesti mesich plnou hubu zubu:-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.7.08 21:36

Ahoj,tak Tomíkovi se první zuby vyklubaly ve 4 měs. Oba dva dole najednou. Do 5měs 1 nahoře a teď už začíná být vidět i druhý. Doktorka jen kroutí hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.08 13:53

Ahoj. Na tříměsíční prohlídce strčila mudra malému dřívko do pusy a zkontrolovala krk, v pořádku, večer malého hlídal táta a zdálo se mu, že něco žmoulá, tak mu strčil prsty do pusy a oni dole dva normální zuby! Vylezlý. Pak jsme ještě našli cinkající horní jedničku, takže ve třech měsících 3 zuby. Špičák nevím, ale třeba náš mladý měl první stoličku před desátým měsícem. Rychlovka no. Taky měl hned plnou hubu zubů. A mám ještě pocit, že čím dřív se zuby klubou, tím menší jsou s tím problémy. U nás se zuby vůbec neprojevují, vždycky už jsou nějak vylezlý. Takže jo, možný to je. Resut

• Citovat
  • Upravit
75
14.7.08 23:21

Ahoj přesně tohle jsem řešila, když jsem svému Kubíčkovi ve 3 měsících objevila 1. zoubek - 1 vlevo nahoře a týden nato druhý - 1 vpravo nahoře. No dost mě to zarazilo, ale pak jsem se dozvěděla, že já i sestra jsme měli zoubky takhle brzo. A aby toho nebylo málo manželův tatínek měl údajně taky 1. zub ve 3. měsících. Dr. se sice divila, ale spíš ji to pobavilo :roll: a jenom nám doporučila zoubky čistit (prstem obaleným kapesníkem). Je fakt, že v 1,5 roce měl Kuba už všechny mléčné zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.7.08 21:50

Dneska jsem objevila Tomíkovi v puse už 6tý zub. Že by za každý měsíc jeden ? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.7.08 11:35

dekuji vsem za odpovedi. ve ctvrtek mi mudr rekla, ze to zuby nejsou, ze snad cysty nebo co 8O 8O 8O moc to nepobiram. stejne si myslim, ze to zuby jsou, prijde mi to tvrdy, zkousela jsem kovovou lzickou,jestli ´cinkaji´. no uvidim. ale pripadala jsem si jako pitomec 8O 8O tak se necham prekvapit a casem dam vedet

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky