Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela.9196 Tak ještě zřejmě byly nějaké zásoby v lékárnách a u zásobovačů, ale jinak ano, od března se přestal dovážet.
@Lilian.white nemám recept, protože jeho platnost je jen 14 dní a léky nejsou dostupné.
. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.18 v 05:19
@Michaela.9196
Nejlepší je říct doktorce, ať ti na něj napíše recept, že sis ho sehnala na černým trhu
![]()
Lekarna ti jinou ucinnou latku, byť na stejnou indikaci vydat nemuze. Zcela vyjimecne pri nebezpeci z prodleni to mozne je po telef. konzultaci s dr.
Mně taky doktorka řekla, že skončil a náhrada za něj prý není. Že čekají, jestli přijde jiné Info. ![]()
Dnes mi pani doktorka rikala, ze by od rijna meli zase dorazit na trh!!:) ![]()
mám informaci od lékaře, že od října by měl být na trhu. A ano od března není k dostání, jenom pokud byly skladem na lékárnách, před měsícem jsem si jedno balení sehnala (jen tak jsem nadhodila na tento lék dotaz v lékárně) a oni měli. jenže potřebuji balení 2, tak čekám. JInak jsem obvolala a psala do xy lékáren a nikde nic.
@Anonymní píše:
mám informaci od lékaře, že od října by měl být na trhu. A ano od března není k dostání, jenom pokud byly skladem na lékárnách, před měsícem jsem si jedno balení sehnala (jen tak jsem nadhodila na tento lék dotaz v lékárně) a oni měli. jenže potřebuji balení 2, tak čekám. JInak jsem obvolala a psala do xy lékáren a nikde nic.
Já už naštěstí sehnala ![]()
to je super, taky bych to jedno potřebovala, ale snad se dočkám od října.
to je super, taky bych to jedno potřebovala, ale snad se dočkám od října.
jo tak ted jsem koukala na SUKL a je tam obnovení od 18.9.2018, tak jsem se ptala v lékárně a říkali, že to chvíli trvá, než budou moci začít objednávat, prý mají čas dodavatelé ....., ale tak ten říjen klapne určitě.