Výplata PPM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Semtex Buď v klidu. mě zatím nepřišlo ani ošetřovné za listopad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yorkmut píše:
Vzdyt 1.1.-3.1.byl svatek nebo vikend, jak to meli stihnout?
To je jejich věc, hlavně ať to koukaj navalit co nejdřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Mě to chodí taky tak, ale je jasný, že když byly svátky, že to přijde déle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Semtex Buď v klidu. mě zatím nepřišlo ani ošetřovné za listopad.
Jeeee no tos mi připomněla, jak jsem čekala na březnové ošetřovné skoro dva měsíce v te první vlně, to bylo tedy něco
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
To je jejich věc, hlavně ať to koukaj navalit co nejdřív
Maji cas do konce mesice… Takze tvoje vec je mit rezervu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Semtex Buď v klidu. mě zatím nepřišlo ani ošetřovné za listopad.
Mě taky ne, ale jelikož jsem vrchní lempl, co to nesl do práce 11.12. tak se ani nedivím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Je to jejich vec, na kterou maji 30 dnu, takze klidne muzou vyplatit na konci ledna
.
- Citovat
- Upravit
@Semtex píše:
Však se neboj. mají na to celý měsíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak už mi to tam naskocilo
si tady asi přečetli, že trpím nouzí velikou, a penízky poslali obratem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Holky, tak už mi to tam naskocilosi tady asi přečetli, že trpím nouzí velikou, a penízky poslali obratem
![]()
![]()
To fakt nemáš žádné úspory?
Já dneska na ossz volala taky, abych si ověřila, že mně zaměstnavatel PPM navedl. A paní se děsně divila, že se nepídím po tom, kdy peníze dojdou, ale jen po tom, jestli tam ty papíry jsou. To jsem koukala, že jim tam ženský volojí asi jen kvůli datu výplaty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
To fakt nemáš žádné úspory?Já dneska na ossz volala taky, abych si ověřila, že mně zaměstnavatel PPM navedl. A paní se děsně divila, že se nepídím po tom, kdy peníze dojdou, ale jen po tom, jestli tam ty papíry jsou. To jsem koukala, že jim tam ženský volojí asi jen kvůli datu výplaty.
Mám, ale nechci do nich sahat kvůli blbostem samozřejmě
na úctě si nechávám jen to, co chci utratit, a zbytek mám stranou, k něčemu se momentálně nedostanu vůbec a z jiného nechci zbytečně ubírat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Mám, ale nechci do nich sahat kvůli blbostem samozřejměna úctě si nechávám jen to, co chci utratit, a zbytek mám stranou, k něčemu se momentálně nedostanu vůbec a z jiného nechci zbytečně ubírat
Aha, já myslela, že na účtu má být rezerva cca 3 platů, aby člověk nemusel nikam sahat. ale pokryl tyhle výkyvy a nemusel řešit 2 dny zpoždění PPM nebo RP. Ale asi to mám jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně chodila mateřská cca vždy v rozmezí 2-6.dne v měsíci, rodičovská až okolo 10-14.dne v měsíci. Nikdo mi ale nebyl schopný říci pravidlo vyplácení.
Konkrétní data jsem vypsala tady: ****
edit adminem - nepovolený odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PPM
Zdravím holky, tak jsem teď volala na OSSZ kvůli mateřské, nastoupila jsem na ní 19.12. Do 18.12. Jsem měla nemocenskou, a papír na mzdovce jsem dávala už 8.12., tak mě teď zarazila, když jsem tam volala kdy, můžu jako očekávat peníze a ona mi řekla že jim papíry přišly 8.1., a ještě to nemají zpracované, a že neví kdy mi peníze přijdou, no jsem vytočená, hlavně kvůli stahování plateb teda. Přišly peníze z nemocenské tak teď to stáhnou z toho, ale jako vytočila mě, měla jste to taky tak některá? To budu teď čekat jako 30 dní na vyřízení kdyz oni mají na všechno čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdyt 1.1.-3.1.byl svatek nebo vikend, jak to meli stihnout?